R1 pisze:JAle to są dwie zupełnie inne kobiety, dwa różne światy.
Dodac musze ...
i dwa rózne temperamenty - twojej opisanej , i autora tematu .... wiec nie szukajcie dziury w całym
Moderator: modTeam
R1 pisze:W kwestii tego co pisał wyżej Evestrum. Wierz mi, że niektórym kobietom możesz mówić jak są piękne, okazywać im to na różne sposoby, ale do nich to nie dociera. Przecież moja eks widziała jak na mnie działa, widziała i czuła że ją pożądam. Nie raz mówiłem jej, że jest piękna i bardzo mnie pociąga. I co z tego? Nic. Moja obecna kobieta nie ukrywam, że jest mniej urodziwa od poprzedniej, ale kompleksów nie ma i seks nie stanowi dla niej problemu. Ale to są dwie zupełnie inne kobiety, dwa różne światy.
R1 pisze:Ja również chciałbym poznać powody tego, dlaczego ta dziewczyna unika seksu.
Andrew pisze:R1 pisze:JAle to są dwie zupełnie inne kobiety, dwa różne światy.
Dodac musze ...
i dwa rózne temperamenty - twojej opisanej , i autora tematu .... wiec nie szukajcie dziury w całym
me19 pisze:Rany boskie ,przecież to oczywiste!! Ma niskie libido
me19 pisze: powinni poszukać pomocy u seksuologa ,albo ma okazję okazać sie żałosnym draniem ,pójść na łatwiznę i zostawić ją.. Mam jednak nadzieję ,że wybierze tą pierwszą opcję ,jak każdy ,zakochany ,normalny faceta..
me19 pisze:Rany boskie ,przecież to oczywiste!! Ma niskie libido-kocha go ,ale kompletnie potrzeby uprawiania seksu. Już to pisałam ,potrafię się wczuć w sytuacje tej dziewczyny, bo sama mam taki problem. Albo Green spróbuje jej pomóc i delikatnie uświadomić ,że powinni poszukać pomocy u seksuologa ,albo ma okazję okazać sie żałosnym draniem ,pójść na łatwiznę i zostawić ją.. Mam jednak nadzieję ,że wybierze tą pierwszą opcję ,jak każdy ,zakochany ,normalny faceta..
Evestrum pisze:Nieodłącznym elementem niskiego libido jest chora wręcz wstydliwość i nieśmiałość wobec wieloletniego partnera?
R1 pisze:Na tej zasadzie to tę dziewczynę możnaby nazwać "zołzą"
R1 pisze:A jeśli chodzi o wizytę u seksuologa, to dam sobie rękę uciąć, że ona się na to nie zgodzi.
me19 pisze:jakiegoś spisku ,że jej nie pociąga ,że nie zadowala itd..
Evestrum pisze:me19; mam do Ciebie pytanie: Nieodłącznym elementem niskiego libido jest chora wręcz wstydliwość i nieśmiałość wobec wieloletniego partnera?
Pytam, bo nie wiem a chciałbym się dowiedzieć
me19 pisze:Nie można ,bo to jest zaburzenie w funkcjonowaniu organizmu ,jak można kogoś oskarżać za to ,że choruje?
.
Symfonia pisze:
Dokładnie. Gdyby miała tylko małe libido, mogłaby się koło niego golutka przechadzać i spacerki sobie robic po pokojach
me19 pisze:R1 pisze:Na tej zasadzie to tę dziewczynę możnaby nazwać "zołzą"
Nie można ,bo to jest zaburzenie w funkcjonowaniu organizmu ,jak można kogoś oskarżać za to ,że choruje?
Andrew pisze:taaaaaa ja ma gigantyczny temperament a jednak bardzo wstydliwy jestem
Andrew pisze:26 lat
nie nie nie te czasy juz sie skonczyły bo faktycznie czasem tak było, ale juz tak nie jest dogadalismy sie i teraz seks jest wtedy gdy oboje mamy na to ochoteAndrew pisze:Z tego posta wynika jasno , ze sa dni kiedy nie chcesz , ale mu dajesz bo On chce , a to nie o to wlasnie chodzi jesli tak sie dzieje zbyt czesto, zas o to by i tobie sie chcialo.
Andrew pisze:R1 pisze: normalne potrzeby seksualne?
ale normalnosc jest wzgledna !
Symfonia pisze:Andrew pisze:26 lat
To chyba Ci nieuwierzę, że jesteś przy niej wstydliwy
Andrew pisze:I co z tego , zem zdrów - jak dostaje tzw. dupy dla swietego spokoju , to samo moze czekac autora tematu .
Evestrum pisze:nie przychodzi ci do głowy jakie mogą być tego wstydu powody?
Evestrum pisze:może wychowanie, przesadna religijność, poglądy, brak samoakceptacji a może po prostu nie dotarło do niej jak bardzo ciebie pociąga i że jest twoim ideałem?
vilmon1980 pisze:Evestrum napisał/a:
Hah! Symfonio, wygląda na to że wpadliśmy na podobny pomysł
I ja też i ja też! ;p
I to nawet pierwszy byłem...
Green pisze:Pytasz o brak samoakceptacji: tego nie mogę wykluczyć.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 165 gości