Mysiorek pisze:Czy to jest miażdżące? Przecież sam Endrjuł jesteś w takim małżeństwie i gra. Pewnie, że to się nie stało od razu, ale dałes radę... i się dzieje <browar>
Co gra ? nic nie gra!! - wszystko jest porąbane jak mis koralgol .Moze i są ludzie co im to nie bedzie przeszkadzac ... ale nie chciał bym , by autor za dwadziescia lat płakał (tak jak ja czasami płacze ) ze osoba którą kocha , jego nie pragnie ! Zastanawial sie dlaczego tak jest , dlaczego marzenia wlasne o przyszłym szczesliwym zyciu legły w gruzach. Tyle , ze byc moze On da rade ! u niego moze i sie zmieni na lepsze i problemu nie bedzie .Dla mnie jest barierą nie do przebycia kochanie sie z kobietą która mnie nie pragnie - ale to ja

To tak jak by wam dziecko zachorowalo i zamknieto go w inkubatorze , zas Wy nie możecie go przytulic , to tak jak ogladac wlasne dziecko za szyba wiezienna na widzeniu , też bez mozliwosci przytulenia , niby cos macie , ale wlasciwie nie macie nic ! Robicie rzeczy które napawają was obrzydzeniem (w pewnej kwesti) a dlaczego sie tak dzieje ? bo kiedys myslalo sie , ze jakos to bedzie , ze bedzie dobrze .Kiedys - jak czlowiek jest młody da sobie rade , to tylko 4 lata - 20-tu - nie zabije juz nic ! bo nic nie jest w stanie tego zrobic .
Tyle , ze ja pisze to co mysle , ja zas racji miec nie muszę , a ze to forum , to pisze , piszą tez inni - ich też nalezy wysłuchac
mrt pisze:Włosy mi dęba stają, jak patrzę, że ludzie chcą się rozstawać przez takie pierdoły jak seks <boje_sie>
.
Co dla jedych jest pierdołą dla innych byc nie musi , tym bardziej jak temperamenty tak znacznie rózne .
Tu nie chodzi o sex - sam w sobie , tu chodzi o pozadanie !
Dla mnie pierdołą jest wyksztalcenie - po co mi one ? mnie do szczescia nie jest potrzebne , nie pisze pzrez to ze to dobrze , czy tez zle ! ot po prostu - doskonale daje sobie rade w zyciu bez niego - tak wiec

bardzo przepraszam
mrt pisze: Tylko z perspektywy czasu widać, jak to cholernie w życiu mało ważne

pieniadze tak samo (mało wazne) ale zyj bez nich , w momencie jak chcesz zalozyc rodzine !