Czy to nie za wcześniej ? Czy wszystko będzie ok ?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Wilson
Zaglądający
Zaglądający
Czy to nie za wcześniej ? Czy wszystko będzie ok ?

Postautor: Wilson » 15 mar 2007, 23:53

A więc tak mam 16 lat moja dziewczyna 14 i jesteśmy ze sobą narazie pol roku ale wiem ze niedlugo miedzy nami dojdzie do stosunku. Ale nie wiem czy moja dziewczyna nie jest za mloda na to. Chcialem zaczerpnac jakichs porad na ten temat. Czy nie ma jakichs przecwskazan ? Czy nie bedzie miala problemu ? Oczywiscie jest dziewica. Moze wydawac sie wszystkim ze to za mlodo no bo w koncu 1 kl. gimnazjum ale juz w tym wieku chyba kazda dziewczyna zna pojecia dotyczace sexu a moja dziewczyna jest swiadoma tego co chce zrobic i jak sie ludzie kochaja to juz tak po prostu jest i wiek nie ma znaczenia. Sex nie jest dla zabawy tylko dla przyjemnosci i po prostu uzupelnia milosc miedzy partnerami. ktos moze powiedziec ze to tylko szczenieca milosc i nie wiem co robie ale o tóż nie doskonale wiem co robie. Oczywiscie nie mowcie ze trzeba miec gumke czy cos w tym stylu bo glupi nie jestem. Jezeli mozecie to odpowiedzcie na te pytanie ktore zadalem. miedzy mna a moja dziewczyna nie jest jakies glupie zauroczenia ale prawdziwa milosc. Moze ktoras z uzytkowniczek uprawiala sex w tym wieku ?
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 16 mar 2007, 00:02

Wilson pisze:ale juz w tym wieku chyba kazda dziewczyna zna pojecia dotyczace sexu a moja dziewczyna jest swiadoma tego co chce zrobic i jak sie ludzie kochaja to juz tak po prostu jest i wiek nie ma znaczenia.

Tylko chyba zna. Pojecie i milosc to jedno, a pelna dojrzalosc narzadow plciowych to inna sprawa. Wstrzymajcie sie.
Awatar użytkownika
me19
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: me19 » 16 mar 2007, 00:50

Wilson pisze:Sex nie jest dla zabawy tylko dla przyjemnosc

To celem zabawy nie jest przyjemność??
Pewnie nie wiesz ,że wczesne rozpoczęcie współżycia może przysporzyć kobiecie wiele problemów zdrowotnych. Nie zagłębiając się w szczegóły- daj tej dziewczynce spokój.
cajmer

Postautor: cajmer » 16 mar 2007, 00:54

Jeśli nie ma 15 lat to miej swiadomosc sex z nia jest karany. Innymi słowy bedzie nad Toba stał prokurator.

Tak poza tym to nawet gdyby nie bylo przeciwskazan prawnych to i tak jestescie za mlodzi ;; /
Wilson
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Wilson » 16 mar 2007, 01:21

Jeśli nie ma 15 lat to miej swiadomosc sex z nia jest karany. Innymi słowy bedzie nad Toba stał prokurator.

Hahahaha a co Ty myslisz ze po stosunku by pobiegla na policje :| <hahaha>
nie wiem jak Ty ale ja ufam swojej dziewczynie

To celem zabawy nie jest przyjemność??

taa ale chodzi mi o to ze na jakichs imprezach gdzie wiadomo co sie dzieje to sex z nieznajomym to jest zabawa, a dla pary to chyba nie ma byc tak dla jaj tylko dla przyjemnosci bo sie kochaja. i w koncu to pierwszy raz to chyba ma byc przyjemnie a nie zabawnie.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 16 mar 2007, 01:27

Wilson pisze:Sex nie jest dla zabawy tylko dla przyjemnosci i po prostu uzupelnia milosc miedzy partnerami.

W tym wieku tak moze i jest...
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
me19
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: me19 » 16 mar 2007, 01:42

Wilson pisze:Hahahaha a co Ty myslisz ze po stosunku by pobiegla na policje :| <hahaha>

Ten się śmieje, kto..
Wiecznie razem być może nie będziecie ,a dzwieczynom różne rzeczy wpadaja do głowy.
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 16 mar 2007, 06:31

Ja bym poczekala. Mozesz dziewczynie zrujnowac przyszle wrazenia wyplywajace z seksu tak wczesnym poczatkiem.
Skoro ja tak kochasz, to wiesz...kochasz to poczekasz.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 mar 2007, 06:36

Wilson a co zrobisz jak ona w ciaze zajdzie ?? Co wtedy zrobicie ??
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 16 mar 2007, 06:43

Dzindzer, na 99,9% odpowiedz, ktora uzyskasz bedzie brzmiala: "bedziemy uwazac".

Pan, ktory zalozyl temat pytal sie, czy ktoras z nas tak zaczela. Ja zaczelam jak mialam 15, ale taki seks, nawet z kims doswiadczonym, to nie jest seks. Zdolnosci odczuwania i jako takiego wsluchania sie we wlasne cialo przychodza troche pozniej. Seks w tym wieku po prostu nie jest wart zachodu.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Re: Czy to nie za wcześniej ? Czy wszystko będzie ok ?

Postautor: Andrew » 16 mar 2007, 07:30

Wilson pisze:A więc tak mam 16 lat moja dziewczyna 14 i jesteśmy ze sobą narazie pol roku ale wiem ze niedlugo miedzy nami dojdzie do stosunku.

to sie nazywa pedofilia - dzieci wzajemnie pełnego sexu miedzy sobą uprawiac nie powinni .Dlatego prawnie jest to zakazane i podlega karalnosci .
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 16 mar 2007, 09:24

Andrew, to jeszcze nie jest pedofilia bo on nie ma 17tu lat.

Poza tym, napisanym zdaniem zlamales mi oczy :D
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 16 mar 2007, 09:33

Ale u nas w kraju, 16-latek pewnie teraz by odpowiadał jako 17-latek, jako pedofil. Gdyby wszystko się wydało.
Awatar użytkownika
nata
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: nata » 16 mar 2007, 10:20

Dzindzer pisze:a co zrobisz jak ona w ciaze zajdzie??Co wtedy zrobicie ??

no właśnie?
nigdy nie bedziesz miał pewności czy to się nie stanie
Wilson pisze:ktos moze powiedziec ze to tylko szczenieca milosc

za parę lat sam to przyznasz, nawet jeżeli nadal będziecie razem
ona jest po prostu za młoda, pewnie od niedawna dopiero ma okres, dopiero się rozwija...
a na policję to mogą pójść jej rodzice
lepiej się zastanów, w ten sposób nie zrobisz ani z siebie ani z niej człowieka dorosłego
Wilson
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Wilson » 16 mar 2007, 17:08

to sie nazywa pedofilia

pedofilia :| no sory ale bez przesady...nie jestem pedofilem...to moja wina ze znalazlem akurat o dwa lata mlodsza dziewczyne ? i to sa dwa lata a nie dziesiec

Wilson a co zrobisz jak ona w ciaze zajdzie ?? Co wtedy zrobicie ??

no od tego sa zabezpieczenia choc macie racje nigdy nic nie wiadomo...

a na policję to mogą pójść jej rodzice

jakby doszlo do stosunku to nie sadze zeby rodzice sie o tym dowiedzieli 8)

lepiej się zastanów, w ten sposób nie zrobisz ani z siebie ani z niej człowieka dorosłego

wszyscy piszecie tak jak ja bym ją do czegos zmuszal :| oboje tego chcemy...tylko chcialem zasiegnac porady czy to nie zawczesnie i czy nie bedzie problemow...dzieki tym co sie juz wypowiedzieli i te wypowiedzi wezme pod uwage ale prosze o dalsze wypowiadanie sie
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 16 mar 2007, 17:11

Wilson pisze:no sory ale bez przesady...nie jestem pedofilem...to moja wina ze znalazlem akurat o dwa lata mlodsza dziewczyne ? i to sa dwa lata a nie dziesiec

Nie wcale... Nie Twoja wina że się w takiej młodej zakochałeś ale też nie musisz z nią współżyć. Tak Cię ptak swędzi że nie możesz wytrzymać? To idź do burdelu, poznasz co to sex. A jeśli kochasz naprawdę, to poczekasz te 2-4 lata.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 mar 2007, 17:16

Nie ma przeciw wskazan zdrowotnych czy cos.
Jak dla mnie nie ma problemu. Z tym ze jak ja zaczynalam to moj partner te znie mial jeszcze tych 16 lat wiec zaden prokurator nad nami nie wisial.
Gdyby kiedys ktos sie dowiedzial moglbys miec niezla chryje nawet jesli ona by powiedziala ze chciala. Nawet by jej nie sluchali.

[ Dodano: 2007-03-16, 17:17 ]
Marissa pisze:A jeśli kochasz naprawdę, to poczekasz te 2-4 lata.
Jak by moj tak mi powiedzial jak zaczelismy byc ze soba [nie kochalam jeszcze] to bym zwiala gdzie pieprz rosnie <boje_sie>
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 16 mar 2007, 17:31

moon pisze:Jak by moj tak mi powiedzial jak zaczelismy byc ze soba [nie kochalam jeszcze] to bym zwiala gdzie pieprz rosnie

Różni są ludzie, różne sytuacje. Ja mu powiedziałam tylko to, że jego dziewczyna jest o wiele za młoda na sex - zresztą on też wg mnie.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 mar 2007, 18:32

Wilson pisze:no od tego sa zabezpieczenia choc macie racje nigdy nic nie wiadomo...

no wlasnie i co wtedy, co bedzie jak zebezpieczenie zawiedzie ??
tygrysiaaa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: tygrysiaaa » 16 mar 2007, 18:38

a ja byłam przerazona kiedy znajomy znalazl w plecaku 13letniej corki gumki.teraz 16latek mi mowi,ze te rownolatki,byly swiadome tego co robia...pieknie pieknie. oj wiesz,idzie wiosna,robi sie coraz cieplej zabierz dziecko do piasku,pobawcie sie na dworze...wymeczycie sie nie ebdziecie mieli sily na figle :P.i...sorki,ze to mowie...ale watpie,ze bedziecie cale zycie razem,a pozniej szkoda,ze oddalo sie ten pierwszy raz byle komu.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 mar 2007, 18:40

tygrysiaaa pisze:...ale watpie,ze bedziecie cale zycie razem,a pozniej szkoda,ze oddalo sie ten pierwszy raz byle komu.

czyli ktos z kim sie nie jest całe zycie jest byle kim ??
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 mar 2007, 20:16

tygrysiaaa pisze:ale watpie,ze bedziecie cale zycie razem,a pozniej szkoda,ze oddalo sie ten pierwszy raz byle komu.
No tak najlepiej czekac na ksieci ana bialym rumaku do 30stki <chory>
Przegiecia w zadna strone nie sa do brea to juz drugie w tym temacie...
Wilson
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Wilson » 16 mar 2007, 20:25

Marissa pisze:Tak Cię ptak swędzi że nie możesz wytrzymać? To idź do burdelu, poznasz co to sex.

chyba pisalem ze nie tylko ja tego chce ! nic mnie nie swedzi ja moge poczekac ale jak mamy podkreslam MAMY ochote to zrobic to dlaczego mamy tego nie zrobic. censored mnie burdel ! pierwszy raz ma byc z kims wyjatkowym a nie z jakas dziwka !
Dzindzer pisze:no wlasnie i co wtedy, co bedzie jak zebezpieczenie zawiedzie ??

co ma sie stac to i tak sie stanie wiec jak ma zajsc w ciaze to zajdzie czy to bedzie teraz czy za kilka lat. zreszta chyba az takiego pecha to nie mam
tygrysiaaa pisze:watpie,ze bedziecie cale zycie razem a pozniej szkoda,ze oddalo sie ten pierwszy raz byle komu.

to Ty zawsze jak sie wiazesz z kims to z takim zalozeniem ze i tak nie bedziesz z nim cale zycie ? a pozniej jak zrywasz to mowisz ze on byl nikim ? :| sory ale nie rozumiem ;/ ja wiazalem sie z ta dziewczyna z takim zalozeniem ze bede jak najdluzej bo naprawde bardzo kocham. i akurat to nie jest byle kto i nigdy nie bedzie, jestem pewien ze nigdy nie bede zalowal tego ze pierwszy raz zrobilem z ta dziewczyna bo jest wyjatkowa i nigdy o (nawet jak z nia zerwe) to nie powiem ze byla nikim
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 mar 2007, 20:32

Wilson pisze:co ma sie stac to i tak sie stanie wiec jak ma zajsc w ciaze to zajdzie czy to bedzie teraz czy za kilka lat

skoro to nie jest róznica to jak sobie wyobrazasz role mlodego ojca ??
Wilson pisze:zreszta chyba az takiego pecha to nie mam

no tak czemu problem wpadki mial by was dotyczyc, przecież to frajerzy maja wpadke, albo inni, ale przeciez nie wy, bo niby czemu
Wilson pisze:censored mnie burdel !

prosze o troche wiecej kultury
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 mar 2007, 20:41

Dzindzer pisze:skoro to nie jest róznica to jak sobie wyobrazasz role mlodego ojca ??
Dzin duzej rocniby nie ma czy wpadnie w wieku lat 16stu czy 18stu...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 mar 2007, 20:52

moon ale ona ma 14 lat. a chlopaka podejscie mnie niepokoi, jest infantylny.
dla niej to jednak róznica czy bedzie mama w wieku lat 14-15 czy ok. 18.
Mi chodzi o podejscie do problemu.
Awatar użytkownika
Ptasiek
Początkujący
Początkujący
Postautor: Ptasiek » 16 mar 2007, 22:28

Dzindzer ma rację!! Nie obraź się stary, ale jesteś jeszcze dziecinny <glaszcze> Za kilka lat sam nam to przyznasz. I nie chrzań, że moglibyście być rodzicami w razie wpadki, bo po waszym pragnieniu seksu widać, że jesteście dziećmi. Opanujcie swoje pragnienia, właśnie na tym polega dorosłość, że człowiek potrafi być "wolnym" czyli tłumic swoje pragnienia, które jeśli nie są odpowienio kierunkowane to mogą prowadzić to niezłego bałaganu, albo kłopotów. A jeszcze druga sprawa, na 99% twoją dziewczynę będzie to bolało, bo ona po prostu nie jest fizycznie dojrzała do seksu. Jeśli ją kochasz to poczytaj jakąś literaturę (polecam Lwa Starowicza) dowiedz się jak jest zbudowana cipka <regulamin>... i dopiero potem bierz się za seks, a raczej nie bierz i poczekaj, aż twoja dziewczyna dorośnie fizycznie. A propo, jak dla mnie lepiej poczekać do 18-20, dziewictwo to cnota, a nie zabytek <brawo>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 16 mar 2007, 22:39

Dzindzer pisze:Mi chodzi o podejscie do problemu.
Sęk w tym, że żadnego ja nie widzę.
Ptasiek pisze:na 99% twoją dziewczynę będzie to bolało, bo ona po prostu nie jest fizycznie dojrzała do seksu. Jeśli ją kochasz to poczytaj jakąś literaturę (polecam Lwa Starowicza)
Fizycznie do sexu i plodzenie potomstwa jest zdolna. Polecam wykladu Lwa Starowicza. :]
Ptasiek pisze:dziewictwo to cnota
Ni to tylko zwykła pier.doła która się wynosi ponad niebiosa...
Awatar użytkownika
Ptasiek
Początkujący
Początkujący
Postautor: Ptasiek » 16 mar 2007, 22:52

moon czy Ty, aby nie przesadzasz?:> Jaka zdolna?;> Przecież ona niedawno zaczęła miesiączkować;/ Przy porodzie to też pewnie będzie w pełni rowinięta, co?;/ Co do cnoty to nie chodzi o przedziurawienie błony, ja mam na myśli raczej stan umysłu i świadomości tego, że za swoje czyny trzeba ponosić konsekwencje. Człowiek wolny to nie taki, który robi co chce i co mu cipka/fiutek (niepotrzebne skreślić) podopowiada to zaraz to robi. Człowiek cnotliwy (czytaj: wolny) wie, że "jest czas na miłowanie i jest czas na książek czytanie" <regulamin>, a więc potrafi powstrzymac sięod chuci:D Przynajmniej do czasu, kiedy będzie potrafił wykarmić i wychować swoją pociechę:D
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 16 mar 2007, 22:59

Ptasiek ma sporo racji :) Ale i trochę jej nie ma.

Ptasiek pisze:Człowiek cnotliwy (czytaj: wolny) wie, że "jest czas na miłowanie i jest czas na książek czytanie" <regulamin> , a więc potrafi powstrzymac sięod chuci:D

współżycie z tak młodą osobą to patologia i paragraf :) Zatem pełna zgoda. Do szkoły, kurna, a nie w seks się bawić,ledwo się od ziemi odrosło <faja> A ja ciśnie, zawsze można zjechać na ręcznym. Wilk syty i owca cała.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”