Czy to nie za wcześniej ? Czy wszystko będzie ok ?
Moderator: modTeam
Czy to nie za wcześniej ? Czy wszystko będzie ok ?
A więc tak mam 16 lat moja dziewczyna 14 i jesteśmy ze sobą narazie pol roku ale wiem ze niedlugo miedzy nami dojdzie do stosunku. Ale nie wiem czy moja dziewczyna nie jest za mloda na to. Chcialem zaczerpnac jakichs porad na ten temat. Czy nie ma jakichs przecwskazan ? Czy nie bedzie miala problemu ? Oczywiscie jest dziewica. Moze wydawac sie wszystkim ze to za mlodo no bo w koncu 1 kl. gimnazjum ale juz w tym wieku chyba kazda dziewczyna zna pojecia dotyczace sexu a moja dziewczyna jest swiadoma tego co chce zrobic i jak sie ludzie kochaja to juz tak po prostu jest i wiek nie ma znaczenia. Sex nie jest dla zabawy tylko dla przyjemnosci i po prostu uzupelnia milosc miedzy partnerami. ktos moze powiedziec ze to tylko szczenieca milosc i nie wiem co robie ale o tóż nie doskonale wiem co robie. Oczywiscie nie mowcie ze trzeba miec gumke czy cos w tym stylu bo glupi nie jestem. Jezeli mozecie to odpowiedzcie na te pytanie ktore zadalem. miedzy mna a moja dziewczyna nie jest jakies glupie zauroczenia ale prawdziwa milosc. Moze ktoras z uzytkowniczek uprawiala sex w tym wieku ?
Wilson pisze:ale juz w tym wieku chyba kazda dziewczyna zna pojecia dotyczace sexu a moja dziewczyna jest swiadoma tego co chce zrobic i jak sie ludzie kochaja to juz tak po prostu jest i wiek nie ma znaczenia.
Tylko chyba zna. Pojecie i milosc to jedno, a pelna dojrzalosc narzadow plciowych to inna sprawa. Wstrzymajcie sie.
Jeśli nie ma 15 lat to miej swiadomosc sex z nia jest karany. Innymi słowy bedzie nad Toba stał prokurator.
Hahahaha a co Ty myslisz ze po stosunku by pobiegla na policje

nie wiem jak Ty ale ja ufam swojej dziewczynie
To celem zabawy nie jest przyjemność??
taa ale chodzi mi o to ze na jakichs imprezach gdzie wiadomo co sie dzieje to sex z nieznajomym to jest zabawa, a dla pary to chyba nie ma byc tak dla jaj tylko dla przyjemnosci bo sie kochaja. i w koncu to pierwszy raz to chyba ma byc przyjemnie a nie zabawnie.
Dzindzer, na 99,9% odpowiedz, ktora uzyskasz bedzie brzmiala: "bedziemy uwazac".
Pan, ktory zalozyl temat pytal sie, czy ktoras z nas tak zaczela. Ja zaczelam jak mialam 15, ale taki seks, nawet z kims doswiadczonym, to nie jest seks. Zdolnosci odczuwania i jako takiego wsluchania sie we wlasne cialo przychodza troche pozniej. Seks w tym wieku po prostu nie jest wart zachodu.
Pan, ktory zalozyl temat pytal sie, czy ktoras z nas tak zaczela. Ja zaczelam jak mialam 15, ale taki seks, nawet z kims doswiadczonym, to nie jest seks. Zdolnosci odczuwania i jako takiego wsluchania sie we wlasne cialo przychodza troche pozniej. Seks w tym wieku po prostu nie jest wart zachodu.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Re: Czy to nie za wcześniej ? Czy wszystko będzie ok ?
Wilson pisze:A więc tak mam 16 lat moja dziewczyna 14 i jesteśmy ze sobą narazie pol roku ale wiem ze niedlugo miedzy nami dojdzie do stosunku.
to sie nazywa pedofilia - dzieci wzajemnie pełnego sexu miedzy sobą uprawiac nie powinni .Dlatego prawnie jest to zakazane i podlega karalnosci .
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Dzindzer pisze:a co zrobisz jak ona w ciaze zajdzie??Co wtedy zrobicie
no właśnie?
nigdy nie bedziesz miał pewności czy to się nie stanie
Wilson pisze:ktos moze powiedziec ze to tylko szczenieca milosc
za parę lat sam to przyznasz, nawet jeżeli nadal będziecie razem
ona jest po prostu za młoda, pewnie od niedawna dopiero ma okres, dopiero się rozwija...
a na policję to mogą pójść jej rodzice
lepiej się zastanów, w ten sposób nie zrobisz ani z siebie ani z niej człowieka dorosłego
to sie nazywa pedofilia
pedofilia

Wilson a co zrobisz jak ona w ciaze zajdzieCo wtedy zrobicie
![]()
no od tego sa zabezpieczenia choc macie racje nigdy nic nie wiadomo...
a na policję to mogą pójść jej rodzice
jakby doszlo do stosunku to nie sadze zeby rodzice sie o tym dowiedzieli

lepiej się zastanów, w ten sposób nie zrobisz ani z siebie ani z niej człowieka dorosłego
wszyscy piszecie tak jak ja bym ją do czegos zmuszal

Wilson pisze:no sory ale bez przesady...nie jestem pedofilem...to moja wina ze znalazlem akurat o dwa lata mlodsza dziewczyne ? i to sa dwa lata a nie dziesiec
Nie wcale... Nie Twoja wina że się w takiej młodej zakochałeś ale też nie musisz z nią współżyć. Tak Cię ptak swędzi że nie możesz wytrzymać? To idź do burdelu, poznasz co to sex. A jeśli kochasz naprawdę, to poczekasz te 2-4 lata.
- ksiezycowka
- Weteran
Nie ma przeciw wskazan zdrowotnych czy cos.
Jak dla mnie nie ma problemu. Z tym ze jak ja zaczynalam to moj partner te znie mial jeszcze tych 16 lat wiec zaden prokurator nad nami nie wisial.
Gdyby kiedys ktos sie dowiedzial moglbys miec niezla chryje nawet jesli ona by powiedziala ze chciala. Nawet by jej nie sluchali.
[ Dodano: 2007-03-16, 17:17 ]
Jak dla mnie nie ma problemu. Z tym ze jak ja zaczynalam to moj partner te znie mial jeszcze tych 16 lat wiec zaden prokurator nad nami nie wisial.
Gdyby kiedys ktos sie dowiedzial moglbys miec niezla chryje nawet jesli ona by powiedziala ze chciala. Nawet by jej nie sluchali.
[ Dodano: 2007-03-16, 17:17 ]
Jak by moj tak mi powiedzial jak zaczelismy byc ze soba [nie kochalam jeszcze] to bym zwiala gdzie pieprz rosnie <boje_sie>Marissa pisze:A jeśli kochasz naprawdę, to poczekasz te 2-4 lata.
-
- Entuzjasta
a ja byłam przerazona kiedy znajomy znalazl w plecaku 13letniej corki gumki.teraz 16latek mi mowi,ze te rownolatki,byly swiadome tego co robia...pieknie pieknie. oj wiesz,idzie wiosna,robi sie coraz cieplej zabierz dziecko do piasku,pobawcie sie na dworze...wymeczycie sie nie ebdziecie mieli sily na figle
.i...sorki,ze to mowie...ale watpie,ze bedziecie cale zycie razem,a pozniej szkoda,ze oddalo sie ten pierwszy raz byle komu.
- ksiezycowka
- Weteran
Marissa pisze:Tak Cię ptak swędzi że nie możesz wytrzymać? To idź do burdelu, poznasz co to sex.
chyba pisalem ze nie tylko ja tego chce ! nic mnie nie swedzi ja moge poczekac ale jak mamy podkreslam MAMY ochote to zrobic to dlaczego mamy tego nie zrobic. censored mnie burdel ! pierwszy raz ma byc z kims wyjatkowym a nie z jakas dziwka !
Dzindzer pisze:no wlasnie i co wtedy, co bedzie jak zebezpieczenie zawiedzie
co ma sie stac to i tak sie stanie wiec jak ma zajsc w ciaze to zajdzie czy to bedzie teraz czy za kilka lat. zreszta chyba az takiego pecha to nie mam
tygrysiaaa pisze:watpie,ze bedziecie cale zycie razem a pozniej szkoda,ze oddalo sie ten pierwszy raz byle komu.
to Ty zawsze jak sie wiazesz z kims to z takim zalozeniem ze i tak nie bedziesz z nim cale zycie ? a pozniej jak zrywasz to mowisz ze on byl nikim ?

Wilson pisze:co ma sie stac to i tak sie stanie wiec jak ma zajsc w ciaze to zajdzie czy to bedzie teraz czy za kilka lat
skoro to nie jest róznica to jak sobie wyobrazasz role mlodego ojca
Wilson pisze:zreszta chyba az takiego pecha to nie mam
no tak czemu problem wpadki mial by was dotyczyc, przecież to frajerzy maja wpadke, albo inni, ale przeciez nie wy, bo niby czemu
Wilson pisze:censored mnie burdel !
prosze o troche wiecej kultury
- ksiezycowka
- Weteran
Dzindzer ma rację!! Nie obraź się stary, ale jesteś jeszcze dziecinny
Za kilka lat sam nam to przyznasz. I nie chrzań, że moglibyście być rodzicami w razie wpadki, bo po waszym pragnieniu seksu widać, że jesteście dziećmi. Opanujcie swoje pragnienia, właśnie na tym polega dorosłość, że człowiek potrafi być "wolnym" czyli tłumic swoje pragnienia, które jeśli nie są odpowienio kierunkowane to mogą prowadzić to niezłego bałaganu, albo kłopotów. A jeszcze druga sprawa, na 99% twoją dziewczynę będzie to bolało, bo ona po prostu nie jest fizycznie dojrzała do seksu. Jeśli ją kochasz to poczytaj jakąś literaturę (polecam Lwa Starowicza) dowiedz się jak jest zbudowana cipka
... i dopiero potem bierz się za seks, a raczej nie bierz i poczekaj, aż twoja dziewczyna dorośnie fizycznie. A propo, jak dla mnie lepiej poczekać do 18-20, dziewictwo to cnota, a nie zabytek 

- ksiezycowka
- Weteran
Sęk w tym, że żadnego ja nie widzę.Dzindzer pisze:Mi chodzi o podejscie do problemu.
Fizycznie do sexu i plodzenie potomstwa jest zdolna. Polecam wykladu Lwa Starowicza.Ptasiek pisze:na 99% twoją dziewczynę będzie to bolało, bo ona po prostu nie jest fizycznie dojrzała do seksu. Jeśli ją kochasz to poczytaj jakąś literaturę (polecam Lwa Starowicza)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ni to tylko zwykła pier.doła która się wynosi ponad niebiosa...Ptasiek pisze:dziewictwo to cnota
moon czy Ty, aby nie przesadzasz?:> Jaka zdolna?;> Przecież ona niedawno zaczęła miesiączkować;/ Przy porodzie to też pewnie będzie w pełni rowinięta, co?;/ Co do cnoty to nie chodzi o przedziurawienie błony, ja mam na myśli raczej stan umysłu i świadomości tego, że za swoje czyny trzeba ponosić konsekwencje. Człowiek wolny to nie taki, który robi co chce i co mu cipka/fiutek (niepotrzebne skreślić) podopowiada to zaraz to robi. Człowiek cnotliwy (czytaj: wolny) wie, że "jest czas na miłowanie i jest czas na książek czytanie"
, a więc potrafi powstrzymac sięod chuci:D Przynajmniej do czasu, kiedy będzie potrafił wykarmić i wychować swoją pociechę:D

Ptasiek ma sporo racji
Ale i trochę jej nie ma.
współżycie z tak młodą osobą to patologia i paragraf
Zatem pełna zgoda. Do szkoły, kurna, a nie w seks się bawić,ledwo się od ziemi odrosło
A ja ciśnie, zawsze można zjechać na ręcznym. Wilk syty i owca cała.
Ptasiek pisze:Człowiek cnotliwy (czytaj: wolny) wie, że "jest czas na miłowanie i jest czas na książek czytanie", a więc potrafi powstrzymac sięod chuci:D
współżycie z tak młodą osobą to patologia i paragraf
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”