Jak bede chciał jakies pachnidełko , to kupie sobie mydełko w Tessco.
Problem polega na tym , ze kazda kobieta inaczej pachnie i smakuje w ciagu dnia , a raczej jego upływu .Ja....

słowo "smród" specjalnie dałem w cudzysłów.
Moderator: modTeam
wajdelota pisze:U wcześniejszej nie był przyjemny
Haro pisze:Wczesniejsza moze sie nie myla.
Evo pisze:Po seksie oralnym zawsze ma uczucie tak jak by nadal jakas ilosc spermy pozostala w buzi, mowi ze ma uczucie ciagniecie sie sliny.
Jesli mozna zapytac, jak wy drogie panie sobie z tym radzicie ?
Evo pisze:Jesli mozna zapytac, jak wy drogie panie sobie z tym radzicie ?
pani_minister pisze:Zagryzamy ogórkiem*
Evo pisze:Po seksie oralnym zawsze ma uczucie tak jak by nadal jakas ilosc spermy pozostala w buzi, mowi ze ma uczucie ciagniecie sie sliny.
Evo pisze:Jesli mozna zapytac, jak wy drogie panie sobie z tym radzicie ?
Evo pisze:Nie katar to nie jest bo obecnie moje slonce go nie ma.
Evo pisze:Zeby myla, plukala usta i twierdzi ze nadal "to" czuje.
Evo pisze:I szczerze powiedziawszy czasami jej oddech przypomina zapach spermy.
Andrew pisze:Jak bede chciał jakies pachnidełko , to kupie sobie mydełko w Tessco. Kobieta zdrowanie "smierdzi" az tak , jesli dba o swą higienę , bym po całym dniu nie mógł tam siegnac , gdy mam na to ochotę .
Czyste, żywe białko. Dokładnie tak, jakby człowiek jajko na surowo wypił.Staruszek Priam pisze:Nie wierzę, że obecność spermy w ustach może być przyjemna.
Evo pisze:Nie wierzę, że obecność spermy w ustach może być przyjemna.
mrt pisze:Nikt nie pije spermy, bo jest pyszna, ale dlatego, że ta konkretna kogoś kręci albo czynność ta kręci partnera.
runeko pisze:jest to forma pokazania, ze sie kocha i akceptuje
Ciekaw jestem ilu panów
agna 24 pisze:We współżyciu seksualnym dozwolone jest w zasadzie wszystko (w zasadzie, gdyż wykluczone są zachowania obrażające godność partnera, np. zmuszanie do współżycia) byle stosunek w swoim naturalnym przebiegu nie wykluczał możliwości poczęcia.
Staruszek Priam pisze:agna 24 pisze:We współżyciu seksualnym dozwolone jest w zasadzie wszystko (w zasadzie, gdyż wykluczone są zachowania obrażające godność partnera, np. zmuszanie do współżycia) byle stosunek w swoim naturalnym przebiegu nie wykluczał możliwości poczęcia.
Dwa zastrzeżenia.
1. Współżycie poza małżeństwem nie jest dozwolone. (Dlaczego używasz słowa partner?)
2. Stosunek w swoim naturalnym przebiegu bardzo często wyklucza możliwość poczęcia.
(Niedozwolone jest podejmowanie działań z intencją wykluczającą poczęcie.)
agna 24 pisze:Ad. 2) Masz na mysli, ze jesli jedno z partnerow jest bezplodne, grzechem jest współżycie?
Staruszek Priam pisze:Gębowtrysk i spermołyk
Staruszek Priam pisze:Pani nie łyka, ani nie wypluwa, bo "ukochany" w namiętnym pocałunku, niezwłocznie przejmuje (niestosownie) zdeponowany materiał - i łyka go sam.
Staruszek Priam pisze:1. Współżycie poza małżeństwem nie jest dozwolone. (Dlaczego używasz słowa partner?)
Staruszek Priam pisze:Ale jam nie żaden ksiądz moralista
Staruszek Priam pisze:obżerają się seksem
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 261 gości