MIŁOŚĆ FRANCUSKA

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 07 mar 2007, 23:02

lollirot pisze:dla mnie pachnie jak surowe drożdżowe ciasto ;DD

A to dobrze ?? Bo ja z zapachem spermy lepiej obeznana niż z woniami domowych, tym bardziej surowych, niedoszłych wypieków ?? ;)
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 07 mar 2007, 23:06

lollirot pisze:
jamaicanflower pisze:Dla mnie sperma w swej konsystencji i zapachu jest jak nieładnie pachnąca, gęsta zupka

dla mnie pachnie jak surowe drożdżowe ciasto ;DD

Uwielbiam surowe, drożdżowe ciasto! Jakby mnie brzuch po nim nie bolał, to mógłbym zjeść każdą ilość...

<szczerbaty>
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 07 mar 2007, 23:10

Sir Charles pisze:Uwielbiam surowe, drożdżowe ciasto! Jakby mnie brzuch po nim nie bolał, to mógłbym zjeść każdą ilość...

<szczerbaty>

Hmm, to jest takie szarobiałe i wyjadane moimi nieposłusznymi palcami z wielkiej, babcinej michy? <hmm> Matko, to ja też uwielbiam, a o spermie powiedzieć tego nie mogę, choćbym nie wiem jak chciała... ;)
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
bronx
Początkujący
Początkujący
Postautor: bronx » 08 mar 2007, 09:41

a ja mam do was wszystkich pytanie... bo moja dziewczyna mówi że brzydzi się moim interesem i że nigdy nieweźnie go do ust i nawet jak robi mi ręką to niejest z tego zadowolona... jak to zmienić????
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 08 mar 2007, 10:01

bronx pisze:nawet jak robi mi ręką to niejest z tego zadowolona...
I mówi Ci to? :| Łaski bez. Ona uważa, że "się szanuje" :]
Awatar użytkownika
LauRKa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: LauRKa » 08 mar 2007, 10:21

bronx pisze:a ja mam do was wszystkich pytanie... bo moja dziewczyna mówi że brzydzi się moim interesem i że nigdy nieweźnie go do ust i nawet jak robi mi ręką to niejest z tego zadowolona... jak to zmienić????

Też tak miałam z moim pierwszym chłopakiem, miałam wtedy jakies 16 lat. Za nic w świecie nie umiałam sie przełamac, zeby go wziąć do ręki, a co dopiero do buzi! Nie chce Cie w jakiś sposób urazić tym co napiszę i nie bierz tego za bardzo do siebie, ale ja go po prostu nie kochałam i dlatego brzydziałam sie jego interesu. Może w twoim przypadku jest inaczej. Może ona jeszcze "nie dorosła" do takich zabaw.
Pzdr
"Dobrze widzi się tylko sercem. To, co ważne jest niewidoczne dla oczu."
LauRKa
bronx
Początkujący
Początkujący
Postautor: bronx » 08 mar 2007, 10:59

czyli nieda sie nic zrobic a szkoda bo jabym zrobil coby chciala :(
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 mar 2007, 12:30

to ona musi zaczac chciec. ty mozesz sie jedynie dowiedziec czemu nie chce. wtedy cos bedzie mozna robic.
moze ona ma to gdzies gleboko zakodowane to, ze seks jest be. Jesli to w niej siedzi to moze przez to nie chcec. a może miala złe doswiadczenia.
zrozum, kazdy czlowiek jest inny. a w jakim wieku jest ta dziewczyna ??
bronx
Początkujący
Początkujący
Postautor: bronx » 08 mar 2007, 12:48

lat ma 20 a czemu niechce bo sie go brzydzi :( bo jest nieladny :(
wstydze_sie
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: wstydze_sie » 08 mar 2007, 19:38

to zawiaz na nim kokardke i jej pokaz wtedy bedzie sliczny ;) a tak na powaznie to dziwna troche ta twoja dziewczyna bo wszystkie w tym wieku to wcale sie nie brzydza wrecz przeciwnie
Awatar użytkownika
Sepik
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sepik » 08 mar 2007, 20:53

wstydze_sie pisze:to zawiaz na nim kokardke i jej pokaz wtedy bedzie sliczny
hhehe ja ostatnio mialem kokardke <aniolek> milo bylo
bronx pisze:bo moja dziewczyna mówi że brzydzi się moim interesem i że nigdy nieweźnie go do ust i nawet jak robi mi ręką to niejest z tego zadowolona... jak to zmienić????

heh po prostu niewyobrazam sobie tego ze moja kobieta mowi ze sie mna brzydzi <pijak> uargumentowala to w jakis sposob ?? czy normalnego seksu tez sie brzydzi bo to przeciez, spocic sie mozna makeup rozmazac, kisielkiem sie pobrudzic lub sperma, a jezeli sie kochacie to tylko po ciemku?? co by twojego przyrodzenia przypadkiem nie zobaczyc.

ja wiem ze meskie przyrodzenie jest tak urodziwe jak berlo angielkskiej rodziny krolewskiej ale bez przesady <pijak>
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
bronx
Początkujący
Początkujący
Postautor: bronx » 08 mar 2007, 21:53

co do seksu to akurat od roku żyję w celibacie :| mimo iż moje poprzednie związki były tym przepełnione :) wszyscy mi mówią żebym ją zostawił jak taka jest i takie tam ale coś mnie przy niej trzyma (chyba to miłość się nazywa) tylko chciałbym jakoś to zmienić :| i niewiem za bardzo jak bo cały czas mi mówi że niejest gotowa
Awatar użytkownika
zakson
Początkujący
Początkujący
Postautor: zakson » 09 mar 2007, 00:24

troche krzywe.....jezeli nie jest gotowa to kiedy bedzie ? przyjdzie 40 stka i jej sie zachce nagle.....no jak was prosze....tu musi byc jakis inny powod a nie to co mowi (bez urazy)
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 09 mar 2007, 13:32

Życie jest za krótkie, daj spokój.

Nie chodzi o seks oralny, ale o brak otwartości, zaangażowania i szczerej chęci do szczerej rozmowy.
Madison
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Madison » 09 mar 2007, 18:48

bronx pisze:wszyscy mi mówią żebym ją zostawił jak taka jest

Czyli WSZYSTKIM o tym opowiadasz?
Awatar użytkownika
Fernir22
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Fernir22 » 09 mar 2007, 20:08

LauRKa pisze:
bronx pisze:a ja mam do was wszystkich pytanie... bo moja dziewczyna mówi że brzydzi się moim interesem i że nigdy nieweźnie go do ust i nawet jak robi mi ręką to niejest z tego zadowolona... jak to zmienić????

Też tak miałam z moim pierwszym chłopakiem, miałam wtedy jakies 16 lat. Za nic w świecie nie umiałam sie przełamac, zeby go wziąć do ręki, a co dopiero do buzi! Nie chce Cie w jakiś sposób urazić tym co napiszę i nie bierz tego za bardzo do siebie, ale ja go po prostu nie kochałam i dlatego brzydziałam sie jego interesu. Może w twoim przypadku jest inaczej. Może ona jeszcze "nie dorosła" do takich zabaw.
Pzdr

Zgadzam sie poniekąd z LauRKą. Miłość , akceptacja i zaufanie maja duzy wpływ na nasze zachowanie podczas seksu. Osobiście brzydzę sie ze tak to ujme "innych penisów" chyba ze jest to "interes" mojego meżczyzny ktorego kocham. Tu nie mam żadnych zahamowań <diabel> a wrecz uwielbiam mu sprawiać przyjmnośc:)

Być może także niecheć Twojej dziewczyny bierze się też od tego że jak to się mówi "nie dojrzała psychicznie" do takiego rodzaju zabaw albo wcześniej nie miała z tym styczności i trzeba ja w ten świat wprowadzić, małymi kroczkami. Przede wszystkim bądz cierpiliwy i do niczego jej nie zmuszaj bo tylko wywołasz większą niechęć.
wajdelota
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: wajdelota » 09 mar 2007, 22:47

brzydzić? krzywe właśnie.
A i nie chodziło to by było na tyle że koniec tematu :D
Ale chodziło mi o negowanie teog, że w spermie jest fruktoza i że ma jedzenie na to wpływ. Jasne - ja nie mówie że jak ktoś zje majonez tosie nim spuści za przeproszeniem :P
a co do prędkości przechodzenia - to zależy od substancji. PRzecież niektóe substancje trawią sięszybciej - pamietam że cukry - ale proste chyba - szybko się trawia. Ale to było w podstawówce na bioligi. I nie w tym kontekście ;-)
a i najwazneisjze jest podniecenie przy tym :)
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 09 mar 2007, 23:55

wajdelota pisze:a i najwazneisjze jest podniecenie przy tym

Rozwiń proszę. W sensie że niby że co że niby co? Że niby jak się dajmy na to mocniej podniecisz, to słodziej będzie? Czy jak podnieci Cię kobieta, to będzie normalne sperma, a jak sobie podczas zbliżenia będziesz wyobrażał wujka to słodycz?

Bo nie zrozumiałem, weź ino rozwiń <browar>
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 10 mar 2007, 16:14

Fernir22 pisze:Osobiście brzydzę sie ze tak to ujme "innych penisów" chyba ze jest to "interes" mojego meżczyzny ktorego kocham.

To ciekawe... <hmm> I zastanawiam się, całkiem poważnie, czy to nie są przejawy jakichś ukrytych skłonności homoseksualnych?

Dlaczego "ładna" klatka, czy brzuch mogą być dla kobiet pociągające, niezależnie do kogo należą, a penis nie? <evilbat>
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 11 mar 2007, 02:51

Sir Charles pisze:Dlaczego "ładna" klatka, czy brzuch mogą być dla kobiet pociągające, niezależnie do kogo należą, a penis nie?

Nie tylko dla kobiet. Ja również jestem monogamistą, nawet jeśli chodzi o poszczególne części ciała. Miłość totalna :)
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 11 mar 2007, 02:56

Sir Charles pisze:Dlaczego "ładna" klatka, czy brzuch mogą być dla kobiet pociągające, niezależnie do kogo należą, a penis nie?

Zacznijmy od tego ze kobiety gadaja jedno, a mysla i robia drugie. Ale nie klamia, po prostu nieswiadomie im "sie wydaje" ze tak jest.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
wajdelota
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: wajdelota » 11 mar 2007, 22:59

podniecenie kobiety :P I nie że zmienia smak, tlyko było to odniesienie do wcześneijszych wypowiedzi innych osób. że nie sam smak jest anjwqżniejszy, tlyko właśnie podniecenie i to co jest między dwojgiem ludzi.
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...
Awatar użytkownika
Anivi
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Anivi » 12 mar 2007, 18:52

Mój chłopak zanim zrobię mu loda, szybciutko myknie do łazienki i ładnie "go" umyję :) Mnie to osobiście nie przeszkadza, a nawet się podoba. Kwestia gustu.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 12 mar 2007, 19:24

Anivi pisze:Mój chłopak zanim zrobię mu loda, szybciutko myknie do łazienki i ładnie "go" umyję

Toż to św. obowiązek oprocz codziennego porannego i wieczornego mycia (nie wyobrażam sobie inaczej).
Ostatnio zmieniony 12 mar 2007, 19:36 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Anivi
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Anivi » 12 mar 2007, 19:29

Ani ja, to podstawa. A co do robienia loda, to naprawdę kwestia własnych upodobań. Nikogo jednak nie należy do czegokolwiek zmuszać.
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 13 mar 2007, 12:45

TFA pisze:Mój chłopak zanim zrobię mu loda, szybciutko myknie do łazienki i ładnie "go" umyję :) Mnie to osobiście nie przeszkadza, a nawet się podoba. Kwestia gustu.

Jarek pisze:Toż to św. obowiązek oprocz codziennego porannego i wieczornego mycia (nie wyobrażam sobie inaczej).

Żartujecie, prawda?
Ja właśnie uwielbiam jego zapach, a skoro myje się conajmniej raz dziennnie i zawsze po stosunku, to jakoś nie rozumiem po co ma biegać do łazienki, gdy akurat naszła mnie ochota na zrobienie mu przyjemności <hmm> Zresztą, w łóżkowym zapamiętaniu wolę się kochać z facetem "w sosie własnym" niż tym, co przed chwilą wyszedł spod prysznica.
Kocham zapach jego skóry, jego potu i penisa. Ale rozumiem, że dla kogoś nieodzowna może być większa higiena w łóżku :)
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 13 mar 2007, 13:38

jamaicanflower pisze: Zresztą, w łóżkowym zapamiętaniu wolę się kochać z facetem "w sosie własnym" niż tym, co przed chwilą wyszedł spod prysznica.

Anivi pisze:Mnie to osobiście nie przeszkadza, a nawet się podoba. Kwestia gustu.

Tu się zgadzam całkowicie z Anivi i nic nie mogę dodać, jako że o gustach się nie dyskutuje, chociaż ja mam go nieco inny.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 13 mar 2007, 14:16

Jarek pisze:o gustach się nie dyskutuje

Powiedz mi czy to forum miałoby szansę powstać, gdybyśmy się do tej maksymy stosowali?
<hahaha>
Jarek pisze:Anivi napisał/a:
Mnie to osobiście nie przeszkadza, a nawet się podoba. Kwestia gustu.

Tylko, że wczesniej Anivi napisała:
Anivi pisze:Ani ja, to podstawa.

I ja zrozumiałam, że gdyby chłopak nie wyszorował dokładnie swego ciągutka, to ona kategorycznie sprzeciwiłaby się zrobienia mu tego loda. W tym momencie żal mi się zrobiło faceta... Dla mnie może chodzić 3 dni nieumyty i jest dla mnie piękny, pachnący i pociągający - tyle przetestowaliśmy na koncercie, połączonym z dłuższym pobytem pod namiotami :)
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 13 mar 2007, 14:33

Ja tez nie rozumiem tego latania umyc sie przed lodzikiem. "Idz kochanie sie umyc, ja za ten czas umyje zeby i bedzie tak.... sterylnie."
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 13 mar 2007, 14:36

Yasmine pisze:"Idz kochanie sie umyc, ja za ten czas umyje zeby i bedzie tak.... sterylnie."

Yhy :/ <browar> Chociaż można by umyć ząbki i nie wypłukiwać pasty do zębów, ponoć dla faceta to niezapomniane wrażenia :D I potem obydwoje czują do siebie miętę ;)
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

jakiŚwiatBezNocy

...but a dream //

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”