lollirot pisze:dla mnie pachnie jak surowe drożdżowe ciasto ;DD
A to dobrze

Moderator: modTeam
lollirot pisze:dla mnie pachnie jak surowe drożdżowe ciasto ;DD
lollirot pisze:jamaicanflower pisze:Dla mnie sperma w swej konsystencji i zapachu jest jak nieładnie pachnąca, gęsta zupka
dla mnie pachnie jak surowe drożdżowe ciasto ;DD
Sir Charles pisze:Uwielbiam surowe, drożdżowe ciasto! Jakby mnie brzuch po nim nie bolał, to mógłbym zjeść każdą ilość...
bronx pisze:a ja mam do was wszystkich pytanie... bo moja dziewczyna mówi że brzydzi się moim interesem i że nigdy nieweźnie go do ust i nawet jak robi mi ręką to niejest z tego zadowolona... jak to zmienić????
hhehe ja ostatnio mialem kokardkewstydze_sie pisze:to zawiaz na nim kokardke i jej pokaz wtedy bedzie sliczny
bronx pisze:bo moja dziewczyna mówi że brzydzi się moim interesem i że nigdy nieweźnie go do ust i nawet jak robi mi ręką to niejest z tego zadowolona... jak to zmienić????
LauRKa pisze:bronx pisze:a ja mam do was wszystkich pytanie... bo moja dziewczyna mówi że brzydzi się moim interesem i że nigdy nieweźnie go do ust i nawet jak robi mi ręką to niejest z tego zadowolona... jak to zmienić????
Też tak miałam z moim pierwszym chłopakiem, miałam wtedy jakies 16 lat. Za nic w świecie nie umiałam sie przełamac, zeby go wziąć do ręki, a co dopiero do buzi! Nie chce Cie w jakiś sposób urazić tym co napiszę i nie bierz tego za bardzo do siebie, ale ja go po prostu nie kochałam i dlatego brzydziałam sie jego interesu. Może w twoim przypadku jest inaczej. Może ona jeszcze "nie dorosła" do takich zabaw.
Pzdr
wajdelota pisze:a i najwazneisjze jest podniecenie przy tym
Fernir22 pisze:Osobiście brzydzę sie ze tak to ujme "innych penisów" chyba ze jest to "interes" mojego meżczyzny ktorego kocham.
Sir Charles pisze:Dlaczego "ładna" klatka, czy brzuch mogą być dla kobiet pociągające, niezależnie do kogo należą, a penis nie?
Anivi pisze:Mój chłopak zanim zrobię mu loda, szybciutko myknie do łazienki i ładnie "go" umyję
TFA pisze:Mój chłopak zanim zrobię mu loda, szybciutko myknie do łazienki i ładnie "go" umyjęMnie to osobiście nie przeszkadza, a nawet się podoba. Kwestia gustu.
Jarek pisze:Toż to św. obowiązek oprocz codziennego porannego i wieczornego mycia (nie wyobrażam sobie inaczej).
jamaicanflower pisze: Zresztą, w łóżkowym zapamiętaniu wolę się kochać z facetem "w sosie własnym" niż tym, co przed chwilą wyszedł spod prysznica.
Anivi pisze:Mnie to osobiście nie przeszkadza, a nawet się podoba. Kwestia gustu.
Jarek pisze:o gustach się nie dyskutuje
Jarek pisze:Anivi napisał/a:
Mnie to osobiście nie przeszkadza, a nawet się podoba. Kwestia gustu.
Anivi pisze:Ani ja, to podstawa.
Yasmine pisze:"Idz kochanie sie umyc, ja za ten czas umyje zeby i bedzie tak.... sterylnie."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 282 gości