Zapach kobiety
Moderator: modTeam
Zapach kobiety
Mam wrażenie że "myszka" mojej dziewczyny dziwnie pachnie (jakoś tak nieładnie). W zwiazku z tym mam pytanie jak powinna pachnieć cipka. Czy zapach cipki wam sie podoba?? Z czym wam sie kojarzy ten zapach? Bo moze to ja jestem jakiś dziwny.
Nie da sie tego opisac , ale skoro Ci sie nie podoba , to moze by ją wysłać do ginekologa , bo juz w przypadku nadrzerki małej zapach bedzie inny - jesli tak mogę powiedziec , no i chigiena !! to zdecydowanie na zapach i smak wpływa , tym bardziej przy tych upałach jakie teraz mamy <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
TFA pisze:Nie wiem, moze jestem dziwny, ale ja wole zapach cipki kobiety wieczorem po calym dniu obowiazkow, niz zaraz po prysznicu
nie jestes dziwny

No wlaśnie nie wiem co jest, ale to chyba ja mam jakis problem bo zapach mojej poprzedniej kobiety tez jakos mi nie odpowiadal. moze sie jakos uprzedzilem i teraz nic mi nie pasuje.
[ Dodano: 2006-07-24, 20:22 ]
P.S. smak mi nie przeszkadza chodzi o zapach
[ Dodano: 2006-07-24, 20:25 ]
no dobra to moze niech ktos powie jak nie powinna pachniec
[ Dodano: 2006-07-24, 20:22 ]
P.S. smak mi nie przeszkadza chodzi o zapach
[ Dodano: 2006-07-24, 20:25 ]
Michal23 pisze:Podoba sie... nie ma lepszegoMoze Twoja dziewczyna ma jakas infekcje albo cos. Ja tam nie nazekam. A co do tego jak powinna pachniec... nie jestem ekspertem ale raczej nie da sie tego do czegokolwiek porownac i powiedziec "jak arbuz".
no dobra to moze niech ktos powie jak nie powinna pachniec
- Sir Charles
- Weteran
lutek25 pisze: Czy zapach cipki wam sie podoba??

Jak byłem mały to nienawidziłem wszystkiego, co się łowi w morzu. Mniej więcej od czasów pierwszych przygód z płcią przeciwną zacząłem nagle lubić, a w chwili obecnej wręcz uwielbiam. I nawet nie wiem gdzie przyczyna a gdzie skutek.

soul of a woman was created below
Hmm, nie będę hipokrytą i nie powiem, że cipki nawet te najbardziej zadbane pachną lawendą, ale ten dość charakterystyczny zapach jest znośny i po prostu trzeba się do niego przyzwyczaić 
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

charakterystyczny, nie dający się porównać z niczym innym
Nie wiem, czemu wszyscy o tych rybach pitolą, ja analogii/skojarzeń nie widzę/nie wyczuwam 

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- Sir Charles
- Weteran
Sir Charles pisze:TedBundy pisze: Nie wiem, czemu wszyscy o tych rybach pitolą, ja analogii/skojarzeń nie widzę/nie wyczuwam
Bo to nie ma nic wspólnego z zapachem wędzonego trupa dowiezionego łaskawie po 2 tygodniach do Twojego czy mojego miasta
To ja pojadę hardkorowo
- Jaka jest definicja dezorientacji?
- Dwadzieścia niewidomych lesbijek w markecie rybnym
nei ma przecizr określonego smaku czy zapachu każdy człowiem jest inny, każda kobeita inna tak samo cipka jej zapach i smak!! to zależy od człowieka, od dnia cyklu w którym akórat się znajduje, od przeżyć (czyli przebytych chorób infekcji) i od higeiny rzecz jasne najbardziej... mój facetn określa mój zapch jako "rybkę" pachnie jak rybka...
nie wime skad to wzioł ale prawda to to ejst napenwo... zapach i smak uwielbia podobnie jak ja za swoim też przepadam... (musze sobie chayb wyciać pare żeber)
jego poprzednia kobieta nie smakowała anie nie pachniałą w ogóle a ja na poczatku chayb mocniej... w zimę zapach jest intensywnijeszy!!
Dodano: 2006-07-25, 16:09
nei ma przecizr określonego smaku czy zapachu każdy człowiem jest inny, każda kobeita inna tak samo cipka jej zapach i smak!! to zależy od człowieka, od dnia cyklu w którym akórat się znajduje, od przeżyć (czyli przebytych chorób infekcji) i od higeiny rzecz jasne najbardziej... mój facetn określa mój zapch jako "rybkę" pachnie jak rybka...
nie wime skad to wzioł ale prawda to to ejst napenwo... zapach i smak uwielbia podobnie jak ja za swoim też przepadam... (musze sobie chayb wyciać pare żeber)
jego poprzednia kobieta nie smakowała anie nie pachniałą w ogóle a ja na poczatku chayb mocniej... w zimę zapach jest intensywnijeszy!!
smacznego
Dodano: 2006-07-25, 16:09
w ciągu lata keidy jest goroco kobieta bardzij się poci takze w tych mijscach to zabija naturalny zapach pochwy... nie ma ona możliwości wytworzenia dopowiednije ilosci nawilrzenia aby bronić się przed infekcjami, dużo wilgoci porostu wypocimy... Zimą keidy groża nim odmożrenia i zapalenia chcemu utrzymać ciepło, nasza mała tez wteyd do tego dąży... zaobserwowałam to u siebie... mój facet potwierdza, ale czy podałam właściwy powód? tak misię wydaje...
pozdrawiam

Andrew pisze:TFA pisze:Nie wiem, moze jestem dziwny, ale ja wole zapach cipki kobiety wieczorem po calym dniu obowiazkow, niz zaraz po prysznicu
nie jestes dziwnyconajwyzej jestes taki sam jak ja
zawsze mówiłem ze jak bede chciał pachnidełko to sobie kupie mydełko w tescco
Hehe pociesze was Napoleon miał to samo
Co do majteczek to „bez” czy „z” to nie ma różnicy. Bo pocierasz o materiał a jak majtki masz na sobie tu pocieranie jest bardziej intensywne bo majteczki „zależy jakie” wchodzą głębiej i drażnią tamte okolice. Co do zapachu to ja nienawidzę swojego zapachu chociaż jak to mój partner mówi czasem mam inny czyli dla niego ciekawy ale zazwyczaj nie ciekawy. Nawet dla mojego partnera. Co do dotykania mnie tam partnera to wole bez majteczek ale i tak już go tam nie dopuszczam ze względu na zapach bo zawsze on wącha i się marszczy.
Mówi ze tylko 2 razy miałam naprawdę ciekawy zapach od czego to zależy ?
Mówi ze tylko 2 razy miałam naprawdę ciekawy zapach od czego to zależy ?
Wilczyca pisze:jak to mój partner mówi czasem mam inny czyli dla niego ciekawy ale zazwyczaj nie ciekawy
facet powidział ci, ze masz nieciekawy zapach
Wilczyca pisze:ale i tak już go tam nie dopuszczam ze względu na zapach bo zawsze on wącha i się marszczy.
<boje_sie>
albo on durny i durnot Ci nagadał, albo masz jakies problemy. a jak problemy to do lekarza.
Powiem wam szczerze że niewiedziałem że dziewczyna podczas podniecenia wytwarza zapach.
Ale mam jeszcze jedno pytanie.
Z jakiej odległości da się ten zapach wyczuć. Czy trzeba włożyć głowe między nogi dziewczyny czy da sie go wyczuć z metra gdy kobieta jest ubrana. I czy wam dziewczyny zdarzy ło sie ten zapach wyczuć u koleżanki??
Ale mam jeszcze jedno pytanie.
Z jakiej odległości da się ten zapach wyczuć. Czy trzeba włożyć głowe między nogi dziewczyny czy da sie go wyczuć z metra gdy kobieta jest ubrana. I czy wam dziewczyny zdarzy ło sie ten zapach wyczuć u koleżanki??
aro, weź się do książek [polecam coś na temat interpunkcji], a jak dojrzejesz do posiadania dziewczyny, to wszyskiego się dowiesz.
Wilczyca, milusiego masz faceta, nie ma co
ale może to faktycznie kwestia jakichś problemów. byłaś u ginekologa?
Wilczyca, milusiego masz faceta, nie ma co

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Jakie pytanie…..
Zapach można wyczuć leząc koło dziewczyny albo siedzieć zależy jaki to zapach.
Gdy się nie myła to wiadomo wyczujesz ten zapach siedząc koło niej albo gdy ma okres tez możesz go wyczuć siedząc koło niej ale gdy jest podniecona to chyba jak ja tam powąchasz albo dotkniesz i powąchasz swoja dłoń.
Co do ginekologa to jeszcze nie byłam.
Zapach można wyczuć leząc koło dziewczyny albo siedzieć zależy jaki to zapach.
Gdy się nie myła to wiadomo wyczujesz ten zapach siedząc koło niej albo gdy ma okres tez możesz go wyczuć siedząc koło niej ale gdy jest podniecona to chyba jak ja tam powąchasz albo dotkniesz i powąchasz swoja dłoń.
no co Wy
To zależy od tego jaki sie ma węch, ajkie ma geny dana kobieta i jakie sie ma samemu geny. Jeśli ma odmienne niż Ty - to czujesz abrdzo intensywny zapach. Tak zrobiął natura, by zwiekszyć szanse na zdrowe potomstwo. Przyciągają nas kobiety o zapachu odmiennym od nas - czyli innych genach.
Ja zapach kobiet wyczuwam gdy są obok. Ten intymny rzecz jasna. Ale też nei wszytskich.
To zależy od tego jaki sie ma węch, ajkie ma geny dana kobieta i jakie sie ma samemu geny. Jeśli ma odmienne niż Ty - to czujesz abrdzo intensywny zapach. Tak zrobiął natura, by zwiekszyć szanse na zdrowe potomstwo. Przyciągają nas kobiety o zapachu odmiennym od nas - czyli innych genach.
Ja zapach kobiet wyczuwam gdy są obok. Ten intymny rzecz jasna. Ale też nei wszytskich.
Jeśli oznaką bycia prawdziwym mężczyzną jest upijanie się i sikanie do zlewu, to ja nie chcę być mężczyzną...
Wilczyca pisze:Jakie pytanie…..
albo gdy ma okres tez możesz go wyczuć siedząc koło niej
a to ciekawe - wyjasnisz mi to ? jak pachnie okres dziewczyny ?

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”