Podczas, a raczej podczas próby stosunku analnego z moją partnerką wystąpił problem... po włożeniu członka do pupy nastąpił mocny ból ze strony partnerki, wcześniejszym razem wszystko było ok... nie wiem czego to kwestia może nawilżenia? Może złej pozycji?
Proszę doświadczonych ludzi w tym temacie o pomoc.
Pozdrawiam i z góry dziękuje.
Techniki seksu analnego
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
- Uzależniony
a piesciles ja wczesniej wystarczajaco dlugo? bo wiesz..z czystej fizjologii i anatomii wynika ze sa dwa zwieracze..zewnetrzny nad ktorym my panujemy i wewnetrzny nad ktorym nie panujemy i w momencie kiedys za szybko chciales sie tam dostac on mogl zaczac sie kurczyc szybko a partnerka nad nim nie moze zapanowac bo sie nie da i to moze sprawia bol.musisz przygotowac jej pupe(jak to ladnie napisales) na to ze tam ma wejsc czlonek bo jak nie przyzwyczaisz tego zwieracza to bedziesz sprawiac bol przy kazdej probie wejscia.Musisz ja tam wystarczajaco dlugo i delikatnie piescic zeby moglo dojsc do bezbolesnego stosunku.
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
Jeszcze nie próbowalem tego ze swoja partnerką, ale wydaje mi się, że przed wsadzeniem członka powinieneś najpierw popracować paluszkiem z wystarczającą ilością slinki
Rozruszać kakaowe oczko, dobrze nawilzyć (niektórzy to robią - liżąc:D ) i delikatnie wjechać - JA TO TAK WIDZE : ) : )
Pozdro... Pochwal się po następnej próbie.
- jamaicanflower
- Maniak
Michael_69 pisze:po włożeniu członka do pupy nastąpił mocny ból ze strony partnerki
Jak mi się to zdanie podoba

Dość technicznie opisałeś stosunek i z jakims zastanawiającym zdziwieniem, że za drugim razem się nie powiodło. Ten rodzaj seksu wymaga doświadczenia, cierpliwości, czasu i w końcu odprężenia się i silnego podniecenia dziewczyny, wiec bedziesz sie musial nieźle nagimnastykowac, by wszystko gralo. Pieść ją, naciskaj magiczne guziczki, słowem - czyń to, co wprawia ją w stan wzmożonego podniecenia. Postaw na dłuższe przygotowanie partnerki do przyjęcia Ciebie i delikatność
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
-
- Entuzjasta
- Uzależniony
bedziesz myslala o tym ze Ci na pewno sprawi bol to na pewno se nie odprezysz..do tego rodzaju wspolzycia trzeba dojrzec psychicznie.
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
Może spróbój pozycji nałyżeczkę? Nie wiem jak u innych, ale w przypadku moim o mojej dziewczyny taka pozycja jest optymalna jeżeli chodzi o ból.
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”