jamaicanflower pisze:"Gruby babsztyl nigdy nie będzie atrakcyjny dla normalnego faceta i kropka. Z pozostałymi musi być coś nie tak"
i cos w tym jest
Moderator: modTeam
jamaicanflower pisze:"Gruby babsztyl nigdy nie będzie atrakcyjny dla normalnego faceta i kropka. Z pozostałymi musi być coś nie tak"
TedBundy pisze:Zatem kim jest "normalny facet"
Wilczyca pisze:Ale wiadomo ja mam kompleksy i nie zamierzam się z nim kąpać
Wilczyca pisze:Czasem on dla żartów mówi że powinnam pobiegać albo mniej jeść.
Wilczyca pisze:No wiec sami się domyślajcie.
jin pisze:Skoro masz kompleksy to sie ich pozbadz..
Wilczyca pisze: Wiec kuma o co chodzi wie ze przez niego mam coraz to większe kompleksy ale czy zaprzestanie raz na zawsze tak gadać Tego nie wiem niestety.
jin pisze:Nie.. Wziecie sie za siebie i nie szukanie korzeni kompleksow w slowach swojego faceta..
madzix:) pisze:Wilczyca pisze:Czasem on dla żartów mówi że powinnam pobiegać albo mniej jeść.
Ale jesteś pewna że on to mówi dla żartów czy może bardziej ironicznie;>
Jeśli sprawia Ci to przykrość ro porozmawiaj z nim i powiedz mu że to sprawia Ci ból tego jego żart na temat Twojej figury.
Nigdy bym sobie na takie traktowanie nie pozwoliła...Nawet jęlsi naprawde go kochasz to powiedz mu co myslisz na ten temat....
Dzindzer pisze:Uwazasz, ze tylko to jak ty myslisz jest normalne, płytkie to cholernie
jin pisze:Ale jasne latwiej zepchnac kompleksy na bok i sie wkur.. za kazdym razem gdy nam ktos je wypomina...
jin pisze:Niech sie sama pozbedzie kompleksow..
Fenix_ pisze:a ty się mnie czepiasz.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 152 gości