Co lubią mężczyźni?
Moderator: modTeam
Re: Co lubią mężczyźni?
To Twój facet wiec on pragnie tego zebys sama odkrywała jego ciało a nie "robił to ktoś inny". Kto szuka nie błądzi 
Carpe Diem
aha ja na romantyczna kolacje walentynkowa dostalem drozdzowke i bananaDzindzer pisze:*Lubi jak tak bez zapowiedzi i wczesniejszego uprzedzenia-zrobie mu mała niespodzianke-upieke placek w kształcie serduszka albo ciastka bo to straszny łakomczuch:)
mój tez to strasznie lubi. chociaz teraz to ciezko tak bez zapowiedzi, bo mieszkamy razem. Ale pamietam jak sie cieszyl jak przyjeżdzałam do niego z takim ciastem czy ciastkami.

"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
- Future_Raver
- Bywalec
Jeden lubi, gdy grają na skrzypcach. Inny woli, jak mu stopy śmierdzą. Wszystko jest sprawą indywidualną
Zawsze mile widziane jest coś niespodziewanego (w granicach rozsądku). Spontaniczność to podstawa! Można wyskoczyć autem w ciekawe miejsce (latem: odludna plaża/pomost o zachodzie słońca), wypróbować nowych zabaw w łóżku, spróbować wspólnej kąpieli jeśli warunki na to pozwalają, ubrać się tylko w dobre perfumy, dotykać... co tylko głowa podsunie ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- konstancja
- Entuzjasta
- Pasjonat
pan M. był totalnie zaskoczony , jak w pewien dżdżysty wieczor pojawilam sie przed jego drzwiami z pizza w ksztalcie serca (uwielbia pizze)
ogolnie lubi jak jest slodziutka , usmiecham sie i przytulam do niego
nie lubi jak sie wydurniam sama (bo razem czesto sie wydurniamy)
lubi jak jestem szczera - nawet jak powiem cos, co nie idzie po jego mysli, potrafi to zaakceptowac i docenic
lubi jak nosze stringi
a reszta to juz sprawa indywidualna :x
ogolnie lubi jak jest slodziutka , usmiecham sie i przytulam do niego
nie lubi jak sie wydurniam sama (bo razem czesto sie wydurniamy)

lubi jak jestem szczera - nawet jak powiem cos, co nie idzie po jego mysli, potrafi to zaakceptowac i docenic
lubi jak nosze stringi
a reszta to juz sprawa indywidualna :x
Ewka:-( pisze:Mężczyźni lubią stringi i cieplutką kołderkę
mój lubi też mój cieplutki kocyk
Lubi tez kiedy sie uśmiecham i nic nie mówi kiedy siedzimy sobie razem lub leży tak zupełnie bez słów

Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
- jamaicanflower
- Maniak
Potrzeby obu płci są chyba zbliżone: chcemy być zrozumiani, doceniani, rozpieszczani, traktowani poważnie i z szacunkiem, czuć jak jesteśmy ważni, wyjątkowi, pożądani i że jesteśmy paniami/panami serc naszych wybranków, lubimy też jak rozpiera nas duma z naszej lubości.
Promyczek lubi mnie rano po przebudzeniu, zwłaszcza mój głosik, dlatego od czasu do czasu specjalnie dzwoni do mnie rano z pracy, żeby go usłyszeć
Lubi, gdy jestem uśmiechnięta i opowiadam mu o sobie. Lubi, gdy kibicuję mu podczas treningu czy meczu. Lubi też, gdy przynoszę mu podczas meczu piwko, a sama zajmuję się własnymi sprawami
Lubi mnie wyprowadzać z równowagi, gdy rozmawiamy i on jakieś absurdy wygaduje, ja się wściekam i po chwili dopiero się orientuję, że znów się ze mną bawi, łobuz jeden
Lubi mnie też za to, że w dzień jestem aniołkiem (choć często nazywa mnie Złośnikiem
), a w nocy diabełkiem 

Potrzeby obu płci są chyba zbliżone: chcemy być zrozumiani, doceniani, rozpieszczani, traktowani poważnie i z szacunkiem, czuć jak jesteśmy ważni, wyjątkowi, pożądani i że jesteśmy paniami/panami serc naszych wybranków, lubimy też jak rozpiera nas duma z naszej lubości.
Promyczek lubi mnie rano po przebudzeniu, zwłaszcza mój głosik, dlatego od czasu do czasu specjalnie dzwoni do mnie rano z pracy, żeby go usłyszeć

// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
a mój uwielbia jak siadam mu na kolanach w rozkroku,caluje go i sie do niego usmiecham na maksa
a noi lubi jak mam puszyste wlosy a nie jak katuje je prostownica ;p a podczas seksu....lubi jak sie wyginam z rozkoszyi wydaje z siebie dzwieki majace symboliczne znaczenie jak"ale mi dobrze"
a ja uwielbiam ja on lapie mnie mono za tyleczek i je sciska tak ze az mnei zaczynaja bolec

a ja uwielbiam ja on lapie mnie mono za tyleczek i je sciska tak ze az mnei zaczynaja bolec

"Władza jest zawsze gwałtem na ludziach..."
jamaicanflower pisze:Lubi mnie wyprowadzać z równowagi, gdy rozmawiamy i on jakieś absurdy wygaduje, ja się wściekam i po chwili dopiero się orientuję, że znów się ze mną bawi, łobuz jeden
hmm... jak bym wyobrazała sobie typowe śmieszne sytuacje z moim urwiskiem to samo zachowanie

- jamaicanflower
- Maniak
Lubi mnie wyprowadzać z równowagi, gdy rozmawiamy i on jakieś absurdy wygaduje, ja się wściekam i po chwili dopiero się orientuję, że znów się ze mną bawi, łobuz jeden
hmm... jak bym wyobrazała sobie typowe śmieszne sytuacje z moim urwiskiem to samo zachowanie
To juz mamy łobuzy dwa

// Life is...
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
- pani_minister
- Administrator
A moje Suońce najbardziej na świecie lubi 2 słowa
..."masz rację"...
..."masz rację"...
Ostatnio zmieniony 05 lut 2007, 23:00 przez pani_minister, łącznie zmieniany 1 raz.
- jamaicanflower
- Maniak

// Life is...
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
jamaicanflower pisze:To juz mamy łobuzy dwa Lubię to, a Ty
hmm... czasem mnie to na maksa drażni ale przyznam sie że to lubie

a teraz jak wiem że mój M.. jest w Amstrdamie i nie drażni sie ze mną to jakoś tak mi tego strasznie brakuje

- Wstreciucha
- Weteran
lecter pisze:ja też lubie łapać swoja lapac za te faldki na brzuszku:P
Marcel18 pisze: nom ja tez:P ale lubie także gdy ona doprowadza mnie do furii ,
hiehie no wiesz nie dziwie sie że to doprowadza ja do furii jesli dla niej są to jakies defekty
Najlepsze są pieszczoty, poźniej małe co nie co( taka przystawka) a pozniej jedziemy. Jednak najlepiej jest zacząć od miłego gestu całusa, striptizu, jezeli partnerce odpowiada, to sex oralny odpowiada mi znakomicie, a pozniej uwielbiam jak partnerka przejmuje kontrole. ;]
[ Dodano: 2007-02-09, 21:11 ]
To to takie jest dotkliwe powiem szczerze. No ale czmu by nie, pod warunkiem ze nie w głowkę Wojtusia:D:D

[ Dodano: 2007-02-09, 21:11 ]
Marcel18 pisze:a czy którys z panow lubi jak ona ugryzie go w Wojtusia:P
To to takie jest dotkliwe powiem szczerze. No ale czmu by nie, pod warunkiem ze nie w głowkę Wojtusia:D:D

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”