prosze o odp na te bardzo głupie pytanie
głębokość...
Moderator: modTeam
głębokość...
hej pytanie kieruje do dziewczyn i wiem, że jest strasznie głupie ale nie daje mi spokoju.... <wsciekly> a więc ile Wam się TAM zmieści
? <zawstydzony> WIEM ZE NIE ROBICIE TEGO Z LINIJKA ale bardzo prosze tak mniejwiecej ile..
bo mi tylko 10 cm czy to normalne
?? przecież nawet przeciętny członek jest dłuższy....
- pani_minister
- Administrator
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pochwa_%28 ... 2owieka%29
ile chciałabyś, żeby tam weszło
pół metra

http://pl.wikipedia.org/wiki/Pochwa_%28 ... 2owieka%29
Jest przewodem mięśniowo-błoniastym, silnie rozciągliwym i elastycznym, długości 5 cm do 14 cm (zazwyczaj 6 cm do 8 cm)
ile chciałabyś, żeby tam weszło

pani_minister pisze: A z ciekawości: jak to zmierzyłaś?
hehe tajemnica

[ Dodano: 2007-02-01, 16:06 ]
hathor pisze:ile chciałabyś, żeby tam weszłopół metra
![]()
![]()
tak ok 13-15 wiecej nie trzeba

i dziekuje za odp
[ Dodano: 2007-02-01, 16:06 ]
hathor pisze:ile chciałabyś, żeby tam weszłopół metra
![]()
![]()
tak ok 13-15 wiecej nie trzeba

i dziekuje za odpowiedzi
- ksiezycowka
- Weteran
pani_minister pisze:ashlee pisze:bo mi tylko 10 cm
"Tam" zmieści Ci się zwykle średniej wielkości płód i jeszcze trochę miejsca zostanie. A z ciekawości: jak to zmierzyłaś?
Bardzo przepraszam , ale pozwole sobie na małe sprostowanie , płód - to sie miesci w macicy , a nie w pochwie.
ile wejdzie ? zalezy od kobiety , ale 20 cm tez sie zmiesci po rozgrzaniu partnerki

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- pani_minister
- Administrator
- Administrator
- Administrator
Andrew, wytłumacz mi w takim razie jak dziecku: którędy wychodzi noworodek w czasie porodu? Bo mi zawsze się wydawało, że właśnie pochwą, nie licząc przypadków cesarki. Pytanie było:
Mi zmieści się potomek przy porodzie. Autorce pewnie też - a nie żadne 10 cm i koniec.
ashlee pisze:ile Wam się TAM zmieści
Mi zmieści się potomek przy porodzie. Autorce pewnie też - a nie żadne 10 cm i koniec.
- pani_minister
- Administrator
krzyniu pisze:widzialem porod na filmie i wszystko bylo porozrywane nie wiem jakie blony widzialem ze w strzepach wszystko, i bylo trzeba pozszywac
a to moze krocza pani nie nacieli i pekło
krzyniu pisze:rzeciez to ze dziecko wychodzi a w ramionach jest szerokie to nie dlatego ze sie pochwa rozciagnie nagle
no bo nie rodzi sie nagle, do tego sie organizm przygotowuje
Dzindzer pisze:a to moze krocza pani nie nacieli i pekło![]()
skoro sie nacina to o co chodzi
Ostatnio zmieniony 05 lut 2007, 15:31 przez krzyniu, łącznie zmieniany 1 raz.
ashlee pisze:a więc ile Wam się TAM zmieści![]()
ashlee pisze:mi tylko 10 cm czy to normalne![]()
ashlee pisze:przecież nawet przeciętny członek jest dłuższy....
autorce tematu chodziło raczej o długość pochwy, ale pewności do końca nie mam, bo nie wiadomo w zasadzie o co chodzi z tym "ile się TAM zmieści"... dziwi ją, że nie wchodzi cały członek... tu się o długość rozchodzi, a nie szerokość
- Wstreciucha
- Weteran
Dzindzer pisze:krzyniu pisze:to ze tamtendy wychodzi nie znaczy ze sie miesci
to własnie to znaczy
?
Nie ! to nie znaczy to !
w zyciu dziecka nie zmiescisz w samej pochwie , jesli chodzi o jego długosc .Dziecko jedynie przechodzi przez nią w jakiejs czesci , gdy np. głowa jest w pochwie , to reszta jeszcze w macicy lubo , drogach rodnych .
Andrew pisze:w zyciu dziecka nie zmiescisz w samej pochwie , jesli chodzi o jego długos
nie wiem ile cm dziecka miesci sie w pochwie, nigdzie nie pisałam, ze sie całe mieści. Ale miesci sie tyle, ze i panis w takiej pochwie sie mieści.
A jak kobieta sie bboi, że ma coś nie tak to niech do lekarza idzie, taki jej od razu powie czy faktycznie jakis defekt ma czy to tylko takie wyobrażenie i strach
jin to miało być śmieszne

Ty nie ! nie pisalas , ale kolezanka napisal to tak jak by sie całe dziecko w niej miesciło , wzgledem dlugosci , a to bzdura , co innego wzgledem grubosci , ale przy porodzie zachodza procesy rozszezeajace , ze tak powiem , zatem i to jest nie prawda , ze skoro zmiesci sie w pochwie noworodek to i penis gruby jak np. on sam sie tam zmiesci , to oczywista też bzdura 

- pani_minister
- Administrator
Andrew pisze:skoro zmiesci sie w pochwie noworodek
Andrew, a popatrz na pytanie autorki tematu
pani_minister pisze:Andrew, a popatrz na pytanie autorki tematuCzy ona o pochwie pisze? Nie, pyta się, ile TAM się zmieści :.
Dokładnie ! pisze wlasnie o pochwie (cipce )

[ Dodano: 2007-02-06, 15:06 ]
ashlee pisze:hej pytanie kieruje do dziewczyn i wiem, że jest strasznie głupie ale nie daje mi spokoju.... <wsciekly> a więc ile Wam się TAM zmieści? <zawstydzony> WIEM ZE NIE ROBICIE TEGO Z LINIJKA ale bardzo prosze tak mniejwiecej ile..
bo mi tylko 10 cm czy to normalne
?? przecież nawet przeciętny członek jest dłuższy....
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”