może to juz bylo...
Moderator: modTeam
może to juz bylo...
przegladalam juz troche forum jednak nie znalazlam odp na moj problem. mam pytanie, czy macie cos na, hm, obtarcia po dlugiej i przyjemnej nocy, ktora musieliscie przerwac ze wzgledu na bol?
Ostatnio zmieniony 30 sty 2007, 10:35 przez Mała, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Weteran
a gdzie konkretnie te obtarcia?
- ksiezycowka
- Weteran
- Bywalec
"Poproszę jakiś lubrykant"
opcje odpowiedzi:
-nie mamy
-yeeayyyyy zaraz sprawdzę
-slucham?
w sumie dziwne, ale aptekarze nie znają chyba słowa lubrykant, bo reagują zabawnie,
takie moje przykre doświadczenia
moja w sumie aż na taka suchość nie cierpi, ale kiedyś się obtarła i stosujemy żel, bo można poszaleć bez obaw a dodatkowego poślizgu nigdy za wiele,
"Poproszę jakiś lubrykant"
opcje odpowiedzi:
-nie mamy
-yeeayyyyy zaraz sprawdzę
-slucham?
w sumie dziwne, ale aptekarze nie znają chyba słowa lubrykant, bo reagują zabawnie,
takie moje przykre doświadczenia
moja w sumie aż na taka suchość nie cierpi, ale kiedyś się obtarła i stosujemy żel, bo można poszaleć bez obaw a dodatkowego poślizgu nigdy za wiele,
- ksiezycowka
- Weteran
Nie wiem nie spotkalam sie z tym. Zazwyczaj pada pytanie "jaki?" i tyle.vkajot pisze:ale aptekarze nie znają chyba słowa lubrykant, bo reagują zabawnie,
Raz sie spotaklam w takim punkcie aptecznym nad morzem ze Pani nie wiedziala co to w ogole durex jest
A w calym Koszalinie dostac w aptechach i w Mielnie nie moglismy zadnego <boje_sie>
W koncu klapnelismy sie w czolo i zaslzismy do sex- shopu
Poz atm lubrykanty mozna kupic tez w drogeriach czy supermarketach nawet.
[ Dodano: 2007-02-03, 00:13 ]
Ja uzywam Durexa zwyklego i jestem zadowolna
[ Dodano: 2007-02-03, 00:14 ]
Ale juz nie dlugo nie bede musiala uzywac i jestem z tego powodu bardzo zadowolona
- ksiezycowka
- Weteran
vkajot pisze:kurde aż w takiej dziurze mieszkam?
Wiem ze jestem kiepska z geografii ale nie slyszlam o takiejSkąd: Askaukalis
Tak odstawiam pigulkivkajot pisze:nie będziesz musiała?? jakiś cudowny środek czy co???:)
Samego durexa ze 3 rodzaje widzialam chyba w carrefourze ;Pvkajot pisze:cały wybór to KY i intimel, innych nie widziałem
- Wstreciucha
- Weteran
Na otarcia po goracej nocy pomaga niewiele - tylko wstrzemiezliwosc. Mozesz kupic Elugel i smarowac sobie pochwe , ale generalnie pomoze Ci tylko odpoczynek. Skora jest otarta i zaczerwieniona i pewnie szczypie , a do tego pewnie po kazdym stosunku byl jakis prysznic , wiec i on mocno przylozyl sie do wymycia flory bakteryjnej . Luzik daj sobie kilka dni oddechu i znowu bedziesz mogla sie kochac. Poza tym, to doskonaly moment, zeby sprobowac wzajemnych cielesnych wedrowek , omijajac wiadomie sfery - moze sie okazac , ze przezyjesz rozkosz niekoniecznie przez penetracje
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”