TFA, daj dziewczynie spokój, zakochany nigdy nie byłeś? Nigdy nie chciałeś, żeby dana kobieta byłą tą ostatnią w Twoich życiu? ;>
Moderator: modTeam
Nigdy nie chciałeś, żeby dana kobieta byłą tą ostatnią w Twoich życiu?
pytanie jest o partnerów SEKSUALNYCH.
Gt10 pisze:ze jezeli sam juz nie bede prawiczkiem i zerwe z obecna, to bedzie mi to zwisac ilu chlopa wczesniej bedzie miala moja kolejna partnerka
Gt10 pisze:a poki, co zazdrosny jestem o glupie pocalunki z poprzednimi
Gt10 pisze:ze ja sobie powiedzialem, ze puszczalskiego gowna odemnie z gimnazjum lizal nie bede
Dzindzer pisze:Gt10 napisał/a:
ze jezeli sam juz nie bede prawiczkiem i zerwe z obecna, to bedzie mi to zwisac ilu chlopa wczesniej bedzie miala moja kolejna partnerka
Gt10 napisał/a:
a poki, co zazdrosny jestem o glupie pocalunki z poprzednimi
no tak i co myslisz, że skoro z pocałunkami sobie nie radzisz to tak nagle poradzisz sobie z byłymi swopjej nastepnej
i dlaczego zakładasz, ze to ty zerwiesz
Gt10 pisze:. jak widzialem gre w butelke, w ktorej bralo udzial pare par... partnerzy nawzajem jawnie zdradzali sie z innymi osobami, nawet tej samej plci
Mnie wcaleGt10 pisze:nie ukrywam, ze krecilaby mnie wizja, poznania swojej partnerki w bardzo mlodym wieku i pozniej nawzajem pozbywac sei zachamowan, odkrywac nowe dziedziny zycia...
Nawet za moich tez. Byla normalna. A buziaki w policzek ;P No ale ja mialam wtedy z 7 latDzindzer pisze:za moich czasów podczas gry w butelke nikt seksu nie uprawiał
moon pisze:[Mnie wcaleW zyciu bym tak nie chciala...
![]()
W mojej obecnosci wole zebyc lezal anie stalTedBundy pisze:Dziękuję, postoję
Tak ja tak uwazam i? Se uwazaj inaczej. Dla mnietacy ludzie sa duzo ubożsi po prostu. Zreszta przekonasz sie kiedys sam czego Ci zyczeTedBundy pisze:bo Ty tak uważasz![]()
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 224 gości