C!3k4w4 pisze:to od niego zależy czy dojdzie do płodu
Do płodu to on raczej nie dojdzie, bo pominąwszy fakt, że w ciąży nie jesteś, to musiałby miec penisa dłuższego niż ręka
Moderator: modTeam
Dzindzer pisze:bo ta fizycznosc jednak bierze góre, ta fizycznosc wszystko popsuc moze.
C!3k4w4 pisze:jeśli Tobie chodzi o choroby... ja nie muszę się martwić, bo wiem, że nie jestem nosicielką
pani_minister pisze:C!3k4w4 napisał/a:
to od niego zależy czy dojdzie do płodu
Do płodu to on raczej nie dojdzie, bo pominąwszy fakt, że w ciąży nie jesteś, to musiałby miec penisa dłuższego niż ręka
C!3k4w4 pisze:aby zapanować nad wytryskiem, bo bądź co bądź on ma nad tym kontrolę, a nie ja... i on będzie miał prezerwatywę
Pegaz pisze:Weź ty sie dobrze zastanów..czy na pewno chcesz..
C!3k4w4 pisze:tak otwarcie się przyznam, iż jestem dziewicą...
C!3k4w4 pisze:generalnie to od niego zależy czy dojdzie do płodu czy też nie
C!3k4w4 pisze:jest dojrzały nie tylko fizycznie lecz psychicznie, a to jest najważniejsze, żeby wszystko traktować poważnie...
C!3k4w4 pisze:czy to jest aż jest straszne, czy seks jest taki straszny??
lollirot pisze:jakiś czas temu założyła topic o tym, jak to się brzydzi orala, więc nie sądzę.
Pegaz pisze:pewnie jeszcze koleżanki ci powiedziały że straciły dziewictwo x czasu temu..
Ciutke mniej chyba.Martyna91 pisze:ja mam dopiero 16 lat
Jestes za mloda i zupelnie na to nie gotowa. Odmow mu powiedz ze chcesz do tego jeszcze dojrzec i poznac go lepiej jeszcze.Martyna91 pisze:estesmy dopiero 2 miesiace ja mam dopiero 16 lat (albo az ?) i boje sie pierwszego razu ,boje sie bolu i boje sie wpadki
Ja bym chciala ale jakos nie wiem odrzuca mnie to ze moge miec dziecko ...ja mysle ,ze jestem za mloda na to![]()
Chyba jeszcze do konca nie jesteś oswojona ze swoim ciałem- a to najlepszy znak, ze trzeba jeszcze trochę poczekać.Martyna91 pisze:czasami wlozy reke w to miejsce yyy... (kazdy pewnie wie oco chodzi)
Martyna91 pisze:Chciala bym uzyskac jakas pomoc od was jakies rady ?
Martyna91 pisze:...ja mysle ,ze jestem za mloda na to![]()
Martyna91 pisze:on kocha mnie( przynajmniej tak mowi)
Martyna91 pisze:on czasami wlozy reke w to miejsce yyy... (kazdy pewnie wie oco chodzi)
Imperator pisze:Otóż gdyby nie poszło po jego myśli, a Cię rzucił, to znaczy, że nie kochał, tylko chciał Cie przelecieć.
tygrysiaaa pisze:masz okazje wykazac sie dojzaloscia,sama mowilas,ze obawiasz sie ciazy.To idz zalatwic tabletki antykoncepcyjne...
moon pisze:Wiek: 15Ciutke mniej chyba.Martyna91 pisze:ja mam dopiero 16 latJestes za mloda i zupelnie na to nie gotowa. Odmow mu powiedz ze chcesz do tego jeszcze dojrzec i poznac go lepiej jeszcze.Martyna91 pisze:estesmy dopiero 2 miesiace ja mam dopiero 16 lat (albo az ?) i boje sie pierwszego razu ,boje sie bolu i boje sie wpadki
Ja bym chciala ale jakos nie wiem odrzuca mnie to ze moge miec dziecko ...ja mysle ,ze jestem za mloda na to![]()
[ Dodano: 2007-01-21, 10:50 ]
Inaczej na serio - bedziesz zalowac. Wiecej bedzie Cie bolec i bedziesz sie denerwowac, a potem mozliwe bardzo ze mocno zalowac.
Ja na Twoim m iejscu bym stanowczo poczekala.
Dojrzałością w sensie tabletek to może się wykazać za jakiś czas. Jak już będzie gotowa na pierwszy raz - bo teraz ewidentnie nie jest. W tej chwili ta Twoja rada tygrysiaaa jest o kant...tygrysiaaa pisze:masz okazje wykazac sie dojzaloscia,sama mowilas,ze obawiasz sie ciazy.To idz zalatwic tabletki antykoncepcyjne...
ohoi pisze:nie zgadzam się. Moją dziewczynę wcale nie bolało za pierwszym razem!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 163 gości