hm.... czego akurat tak ?
Moderator: modTeam
hm.... czego akurat tak ?
Czesc ja z moja dziewczyna robilismy to juz kilka razy ale teraz nie chce tego robic, mowi ze sie boi ze zajdzie w ciaze
co zrobic jesli ja chce to robic i ciezko mi
nie pojde do innej bo ja kocham. Ale co poradzic na to zeby ona przestała sie bac ? Chce to z nia robic ona mow ze tez ale sie boi
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Macie czas. Wydaje sie wam ze juz wszystko mozecie, ale lepiej jeszcze poczekajcie.
A tej Twojej dziewczyny to juz w ogole nie kumam... bez zabezpieczenia to zrobila wczesniej, ale z gumka sie boi <boje_sie>
Dobrze radze dajcie sobie na razie spokoj.
A tej Twojej dziewczyny to juz w ogole nie kumam... bez zabezpieczenia to zrobila wczesniej, ale z gumka sie boi <boje_sie>
Dobrze radze dajcie sobie na razie spokoj.
Sztuką jest nie szukając nigdy siebie,
iąż na nowo się odnajdywać.

- ksiezycowka
- Weteran
Do seksu trzeba dojrzec. Dzieci niech lepiej sie nie bawia w takie rzeczy, bo pozniej sa same problemy. Najlepiej o waszej dojrzalosci w tych sprawach swiadczy fakt, ze wczesniej sie w ogole nie zabezpieczaliscie
A skoro ona sie boi teraz, mimo ze sie wczesniej nie bala to moze oznaczac ze poszla wreszcie po rozum i zdala sobie sprawe,
ze seks to nie tylko zabawa, ale tez odpowiedzialnosc za siebie, za partnera i za konsekwencje, ktore moga z tego wszystkiego wyniknac.

A skoro ona sie boi teraz, mimo ze sie wczesniej nie bala to moze oznaczac ze poszla wreszcie po rozum i zdala sobie sprawe,

Nie lubię jak spływa w dół spod mokrych rzęs, Dotykając prawą kroplą ust - Zielony deszcz. Jak zalewa policzki i parzy jak lawa, Co z wulkanu gorącym wodospadem spada.
moon pisze:Moze po tym jak to zrovila sie dowiedziala ze tak moze zajsc w ciaze wlasnie i sie wystraszyla
Najpewniej poszla wtedy na zywiol, narobila mu smaki, a teraz ma stresa (bo do seksu nie dojrzala z cala pewnoscia) i nie umie sie przelamac. Koles teraz bedzie stawal na glowie, zeby ja przekonac. Powodzenia

Yenna: sex to zabawa, ale trzeba dorosnac do tego zeby sie nim bawic ;] Odpowiedzialnym za siebie i partnera trzeba byc caly czas.
Sztuką jest nie szukając nigdy siebie,
iąż na nowo się odnajdywać.

Soul pisze:Yenna: sex to zabawa, ale trzeba dorosnac do tego zeby sie nim bawic ;] Odpowiedzialnym za siebie i partnera trzeba byc caly czas.
Mimo wszystko uwazam, ze sex to NIE TYLKO zabawa.
Nie lubię jak spływa w dół spod mokrych rzęs, Dotykając prawą kroplą ust - Zielony deszcz. Jak zalewa policzki i parzy jak lawa, Co z wulkanu gorącym wodospadem spada.
Czesc ja z moja dziewczyna robilismy to juz kilka razy ale teraz nie chce tego robic, mowi ze sie boi ze zajdzie w ciaze co zrobic jesli ja chce to robic i ciezko mi nie pojde do innej bo ja kocham. Ale co poradzic na to zeby ona przestała sie bac ? Chce to z nia robic ona mow ze tez ale sie boi

Ale z Ciebie młotek...
Wspołczuję Wam w ogóle..
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”