Witam wszystkich:)
Kilka dni temu wyczółam w pochwie dziwny "guzek" czy coś takiego, rodzaj wypustki. Pomyślałam w pierwszym momencie że może być to punkt g ale to "coś" znajduje się po lewej stronie (dosyć znacznie) i jest bardzo wypukle a właściwie przypomina stożek..
Powiem szczerze że się przestraszyłam i nie wiem czy powinnam iść do lekarza czy to po prostu jakieś braki w mojej edukacji:)
bede wdzięczna za pomoc:(
coś niepokojącego
Moderator: modTeam
Jest wiele przyczyn nadzerki. Najczesciej zdarza sie, gdy masz przewlekle stany zapalne pochwy. Towarzysza temu uplawy i pieczenie lub swedzenie. Wyleczony stan zapalny wcale nie swiadczy o koncu twoich problemow. Moze sie pojawic nadzerka i nawet nie wiadomo kiedy. Lekarz zaproponuje Ci jakies leczenie. Nie zgadzaj sie czasem na zadne wypalanie. Najlepiej jakby Ci to wymrozil, zabieg prawie bezbolesny i nie zostaja po nim blizny, ktore moglyby narobic problemow przy porodzie.
W kazdym razie jesli to nadzerka bez pomocy lekarza sie nie obejdzie. A tak przy okazji, nadzerke ma coraz wiecej mlodych kobiet, wiec sie tym nie przejmuj tak bardzo. pozdrawiam
W kazdym razie jesli to nadzerka bez pomocy lekarza sie nie obejdzie. A tak przy okazji, nadzerke ma coraz wiecej mlodych kobiet, wiec sie tym nie przejmuj tak bardzo. pozdrawiam
Nie lubię jak spływa w dół spod mokrych rzęs, Dotykając prawą kroplą ust - Zielony deszcz. Jak zalewa policzki i parzy jak lawa, Co z wulkanu gorącym wodospadem spada.

[ Dodano: 2007-01-11, 12:52 ]
Długo zwlekalam z wizytą u lekarza... ale było warto
[ Dodano: 2007-01-11, 12:54 ]
Okazało się ze to była szyjka macicy... Ginekolog powiedział ze mam po prostu bardzo plytko i specyficznie osadzona...
Andrew jestes boski <browar>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”