długość orgazmu
Moderator: modTeam
długość orgazmu
Witam wszystkich!
Moje pytanie dotyczy długości Wszych orgazmów przy stosunku lub pettingu.
U mnie trwa on przeciętnie (przy pettingu gdyz jeszcze nie uprawiam sexu) ok 2/3 sekund i wydaje mi sie ze to dość krótko.. Co o tym sądzicie??
thx
Moje pytanie dotyczy długości Wszych orgazmów przy stosunku lub pettingu.
U mnie trwa on przeciętnie (przy pettingu gdyz jeszcze nie uprawiam sexu) ok 2/3 sekund i wydaje mi sie ze to dość krótko.. Co o tym sądzicie??
thx
- ksiezycowka
- Weteran
co za pytania
ja sobie dlugosci orgazmu nie mierze, po za tym orgazm orgazmowi nie rowny, wiec co? srednia mialabym liczyc? na pewno trwa to dluzej, ale nie mierzylam nigdy i nie mam zamiaru.
p.s. wlasnie takie pytania jak w temacie rozbudzaja tylko moja podejzliwosc o prowokacje...
p.s. wlasnie takie pytania jak w temacie rozbudzaja tylko moja podejzliwosc o prowokacje...
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- ksiezycowka
- Weteran
Czas jest pojeciem wzglednym. To co przyjemne wydaje sie trwac krotko, a to co zle wydluza sie w nieskonczonosc. ;] To ze wydaje Ci sie ze Twoj orgazm trwa 3 sekundy moze byc bledne. A zreszta to jest chyba indywidualna sprawa i nie ma sensu czuc sie gorszym, jesli Twoj orgazm trwa krocej niz u sredniej krajowej 

Nie lubię jak spływa w dół spod mokrych rzęs, Dotykając prawą kroplą ust - Zielony deszcz. Jak zalewa policzki i parzy jak lawa, Co z wulkanu gorącym wodospadem spada.
-
- Bywalec
- Entuzjasta
- Początkujący
in_the_sky pisze:Nie wierze ze Twój orgazm trwa tak krotko... moze nigdy nie doznalas prawdziwego orgazmu? niech Twój partner sie lepiej postara... orgazm u mojej dziewczyny trwa o wiele dluzej... to fala przyjemnosci..
A mi sie wydaje ze porownywanie jej z innymi nie ma w sobie zadnego sensu. Wszystko zalezy od naszej anatomii, zmeczenia, stresu itp. I to ze Twoja dziewczyna ma dlugi orgazm, a ona nie - nie swiadczyo tym, ze tego orgazmu nigdy nie miala, bo jej sie tylko przywidzial

Nie lubię jak spływa w dół spod mokrych rzęs, Dotykając prawą kroplą ust - Zielony deszcz. Jak zalewa policzki i parzy jak lawa, Co z wulkanu gorącym wodospadem spada.
Wlasnie i nie powinno sie takich indywidualnych rzeczy porownywac.
Np. Ja mam orgazm az 7 sekund, a ty tylko 3 buuu -> cos z toba nie tak, jestes gorsza.
Np. Ja mam orgazm az 7 sekund, a ty tylko 3 buuu -> cos z toba nie tak, jestes gorsza.

- Sir Charles
- Weteran
madziorka.m pisze: po za tym orgazm orgazmowi nie rowny
No właśnie. Myślę, że można mówić o pewnej zależności, i to nawet proporcjonalnej, między długością trwania orgazmu, a jego intensywnością. Gdyby tę intensywność wyrazić w jakimś współczynniku, to iloczyn tych dwóch wartości byłby chyba do siebie bardzo podobny. Innymi słowami - jak uderzenie obuchem bo szybkiej jeździe, albo subtelnie i delikatnie po kilkudziesięciu minutach stosunku, którego każdą sekundę można z namysłem smakować...
soul of a woman was created below
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”