vkajot pisze:ja lubie i to bardzo, moja dziewczyna mniej, bo jej nie smakuje
ja bym nie chciala by ktos kogo kochal łykał cos czego nie musi a co mu nie smakuje
Moderator: modTeam
Dzindzer pisze:vkajot pisze:ja lubie i to bardzo, moja dziewczyna mniej, bo jej nie smakuje
ja bym nie chciala by ktos kogo kochal łykał cos czego nie musi a co mu nie smakuje
Gargeliach pisze:Jestem nowy na forum i czytajac temat apropo 69 nasunela mi sie mysl czy jest moze jakas inna pozycja oranlna oprocz wlasnie niej?Oczywiscie wiem ze mozna osobno:)
69 na boku:P a takna powaznie to chyba nie ma....
iluzjonista pisze:Cytat:
69 na boku:P a takna powaznie to chyba nie ma....
69
96
na boku
dla twardzieli - 69 na stojąco (to chyba tylko funkcjonuje w ukladzie: bardzo drobna i wysportowana kobitka i silny facet): macie jakies doswiadczenia?
iluzjonista pisze:69 na boku:P a takna powaznie to chyba nie ma....
69
96
na boku
dla twardzieli - 69 na stojąco (to chyba tylko funkcjonuje w ukladzie: bardzo drobna i wysportowana kobitka i silny facet): macie jakies doswiadczenia?
tom
madziaaalenaa pisze:ja osobiście kocham ta pozycjejest bardzo poedniecająca, a po zatym bardziej można sie zblizyc do partnera, trzeba naprawde bardzo sobie ufać a przedewszystkim kochac:)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 270 gości