Po francusku w kawiarence...
Moderator: modTeam
Po francusku w kawiarence...
Witam, pytanie skierowane glownie do dziewczyn:
Jestescie ze swoja druga polowka juz dosc dlogo, pare miesiecy. Czy bylybyscie zdolne zrobic to w toalecie np w kawiarence, pubie czy innym takim miejscu? Nie chodzi o stosunek a o oral. No i co o tym myslicie.
Pozdrawiam
Jestescie ze swoja druga polowka juz dosc dlogo, pare miesiecy. Czy bylybyscie zdolne zrobic to w toalecie np w kawiarence, pubie czy innym takim miejscu? Nie chodzi o stosunek a o oral. No i co o tym myslicie.
Pozdrawiam
Panie Studencie mysle ze ma Pan racje....jest to troche dziwna sytuacja dla kobiety...ale mysle ze dla ezczyzny rowniez...
a co do Pana Mavericka to ciekawe pytanie Pan zadal...a skad taki pomysl aby akurat w kawiarence?
jesli dojdzie juz co do czego w tej kawiarenece prosze o odpowiedz...
a co do Pana Mavericka to ciekawe pytanie Pan zadal...a skad taki pomysl aby akurat w kawiarence?

"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
lizaa pisze:Panie Studencie mysle ze ma Pan racje....jest to troche dziwna sytuacja dla kobiety...ale mysle ze dla ezczyzny rowniez...
Czemu tam? Bo nigdzie indziej nie mozna

A czy mnie to stymulowalo? Nie specjalnie

Pozdrawiam
Jarek pisze:Popieram przedmówcę. To może być dobre dla tych , którzy uprawiają sex po kryjomu. Ja cenię sobie higienę i komfort, a w kiblu to bym się nawet brzydził, nie wspominając o mojej dziewczynie, nawet bym nie śmiał jej coś takiego zaproponować
Sa czyste toalety i sa brudne
Pewnie w tym wc bylo czysciej niz u niejednego w pokoju

My z chłopakiem uprawialiśmy peeting w kawiarence, nawet 2 razy- i to na sali nie w toalecie. Raz nas nawet po cześci nakryto
Niestety z moim chłopakiem nie mamy miejsca gdzie moglibyśmy się często zbliżac. Dlatego jedynym wyjściem czasem ( kiedy już umieramy z pożądania) jest toaleta-oczywiście czysta. Kompletnie mi to nie przeszkadza, może gdyby tak było często, ale jeśli zdaża się raz na jakiś czas, to można nawet powiedzieć że jest to podniecające doświadczenie

Aga pisze:My z chłopakiem uprawialiśmy peeting w kawiarence, nawet 2 razy- i to na sali nie w toalecie. Raz nas nawet po cześci nakrytoNiestety z moim chłopakiem nie mamy miejsca gdzie moglibyśmy się często zbliżac. Dlatego jedynym wyjściem czasem ( kiedy już umieramy z pożądania) jest toaleta-oczywiście czysta. Kompletnie mi to nie przeszkadza, może gdyby tak było często, ale jeśli zdaża się raz na jakiś czas, to można nawet powiedzieć że jest to podniecające doświadczenie
Zazdroszcze... :cry:
Whoever pisze:Tak tak... w kinie jest po prostu swietnie:) Kinowy oral jest 3 x bardziej podniecajacy!!:) (ogolnie mowie o takich eXtremalnych miejscach:) Trzeba tylko uwazac czy ten gosciu od projektora na górze nie ma zbyt dobrego widoku na ostatni rząd:D:D
kto powiedzial, ze to musi byc ostatni rzad....z przodu ludzie, z tylu ludzie, obok tylko wlasne kurtki,,,rewelacja
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”