Jak się komuś ptaszek nie podoba niech go utnie !
A wiecie że był w USA taki fanatyk religijny który brzydził się swoim penisem i uważał go za źródło grzechu, więc.... go sobie odciął. Ledwo zdążyli go odratować przed wykrwawieniem sie.
Moderator: modTeam
gracja pisze:a cipka?
ze moze sie podobac to wiem..- jakie macie preferencje? A moze wszystko Wam jedno - oby wilgotna i wąska ?:D
robi pisze:wracajac do tematu czy zadbane włoski rosnące na brzuchu tzn od penisa.do troche powyżej pempka mogą sie kobietom podobać czy hamsko golić(te na brzuszku oczywiście),dodam że na klacie nie mam :570:
fish pisze:Ładniej? To trzeba się spytać Pań
Dla mnie to nie ma różnicy.
a ja lubie na klacie wlosy u facetowMartyna pisze:robi pisze:wracajac do tematu czy zadbane włoski rosnące na brzuchu tzn od penisa.do troche powyżej pempka mogą sie kobietom podobać czy hamsko golić(te na brzuszku oczywiście),dodam że na klacie nie mam :570:
Mi sie też podobają włosy na brzuszku u mężczyzn... chociaż właśnie na klacie troche mniej, ale na brzuszku fajowo
Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy,gdy kochamy,nigdy tak beznadziejnie nieszczęśliwi jak wtedy,gdy straciliśmy przedmiot miłości.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 117 gości