Stosunek przerywany a ciaza
Moderator: modTeam
Stosunek przerywany a ciaza
Kochalem sie z laska w sobote bez gumek , wyciaglem jakies 2-3 sekundy przed czasem , pozniej w poniedzialek 2 razy ale byly przerwy ponad godzinne malego tez nie umylem dzisiaj jest juz wtorek ona ma obawy ze bedzie w ciazy , sa moze jkaies tabletki ktore moga odwrocic ten procec ! Slyszalem o takich do ilu dni mozna wziasc pliz pomocy ona ma dopiero 18 lat !
Re: Pilnie prosze o odpowiedz !!!
Co za bezmyślność ! Gumek to niełaska kupić ?
I to jeszcze kilka razy pod rząd - dałeś chłopie czadu !
I to jeszcze kilka razy pod rząd - dałeś chłopie czadu !
-
- Uzależniony
Kate-K8 pisze:Jeśli obawiasz sie ze Twoja dziewczyna moze byc w ciąży to po prostu niech zrobi test i wtedy bedziesz wiedział czy naprawde jest sie o co martwic!
Test mozna zrobic dopiero wtedy, gdy nie pojawia sie miesiaczka. Jesli np ma byc 2tyg po incydencie, to juz musztarda po obiedzie z jakims ratunkiem. No chyba ze ktos ma zamiar zrobic aborcje
Hmm, ja nigdy sama nie robilam, ale ratowalam kiedys jeszcze inna kolezanke, heh, i szukalam z nia testu. Byly tylko takie, o ktorych pisalam...
Temat testow, postinoru itd mam przewalkowany, ale przez wyczyny moich kolezanek. Odwalaja niektore takie akcje, a potem z rykiem leca do mnie... Ja nie wiem jak to jest, ze robie zawsze za dobra ciocie, ktora zawsze pomaga.
Na szczescie sama nigdy nie przezywalam takich stresow.
Ludzie, myslcie przed a nie po!!
Temat testow, postinoru itd mam przewalkowany, ale przez wyczyny moich kolezanek. Odwalaja niektore takie akcje, a potem z rykiem leca do mnie... Ja nie wiem jak to jest, ze robie zawsze za dobra ciocie, ktora zawsze pomaga.
Na szczescie sama nigdy nie przezywalam takich stresow.
Ludzie, myslcie przed a nie po!!
- Sir Charles
- Weteran
No i widać skutki braku edukacji seksualnej.
Ludzie czy wy nie możecie zrozumieć że efekty stosunków przerywanych chodzą sobie po mieście ?
Przypomina to spacer po linie lub ostrzu noża-uda się albo nie, loteria.
Po to ludzie wymyslili antykoncepcję żeby nie mieć tego dylematu.
Do cholery czy tak trudno jest pomysleć o tym przed pójściem do łóżka ?
Są prezerwatywy, jak ktoś nie może to są też inne środki jednorazowego użytku ... w ostateczności zawsze pozostają inne techniki sexualne, jak ktoś musi
O pigułkach, plasterkach itd nawet nie wspomnę ...
Kurde - nie moge zrozumieć tego typu postawy ...
Czy to hormony tak odbierają wam rozum ?
W ostateczności pozostaje RU-486 ale nie jest to w tym katolickim kraju legalne
Ludzie czy wy nie możecie zrozumieć że efekty stosunków przerywanych chodzą sobie po mieście ?

Przypomina to spacer po linie lub ostrzu noża-uda się albo nie, loteria.
Po to ludzie wymyslili antykoncepcję żeby nie mieć tego dylematu.
Do cholery czy tak trudno jest pomysleć o tym przed pójściem do łóżka ?
Są prezerwatywy, jak ktoś nie może to są też inne środki jednorazowego użytku ... w ostateczności zawsze pozostają inne techniki sexualne, jak ktoś musi

O pigułkach, plasterkach itd nawet nie wspomnę ...
Kurde - nie moge zrozumieć tego typu postawy ...
Czy to hormony tak odbierają wam rozum ?
W ostateczności pozostaje RU-486 ale nie jest to w tym katolickim kraju legalne

Zgadzam sie w zupelnosci. Nie moge zrozumiec takich "chwil zapomnienia" (no chyba ze komus to wisi czy bedzie miec potem dziecko czy nie lub lubi sie denerwowac). A tym bardziej dziwi mnie jak kilka osob z mojego ostoczenia mialo takie akcje. Niby wszyscy zdaja sobie sprawe z konsekwensji i dobitnie mowia, ze oni to na pewno nie beda lekkomyslni (zarowno dziewczyny jak i faceci), a potem.... z placzem lub nerwami przylatuja i prosza o pomoc. Uhm... Brak mi slow...
RU-486 to tabletka wczesno poronna, a nie poronna. Co prawda poronienie 7miesiecznego dziecka by tez spowodowala pewnie, ale ja sie stosuje do ktoregos tygodnia ciazy i uwazam, ze powinna byc w pelni dostepna. A jak kobieta lubi ja stosowac jako srodek anty, to niech se niszczy organizm, jest przeciez jej. Wiec powinna byc dostepna (zreszta jest ale nie w Polsce).
Hehe, pamietam te historie z tym statkiem... Pokazali calemu zacofanemu polskiemu spoleczenstwu ile jest warte
Hehe, pamietam te historie z tym statkiem... Pokazali calemu zacofanemu polskiemu spoleczenstwu ile jest warte
Maverick pisze:RU-486 to tabletka wczesno poronna, a nie poronna. Co prawda poronienie 7miesiecznego dziecka by tez spowodowala pewnie, ale ja sie stosuje do ktoregos tygodnia ciazy i uwazam, ze powinna byc w pelni dostepna. A jak kobieta lubi ja stosowac jako srodek anty, to niech se niszczy organizm, jest przeciez jej. Wiec powinna byc dostepna (zreszta jest ale nie w Polsce).
No wiem, zle nazwalam... Ale w przeciwienstwie do postinoru nie musi byc zazyta do 72h po...
A ze statkiem to byly niezle jazdy, heh. LPR i cala reszta sie wykazala zacofaniem
sophie pisze:foxy_lady pisze: to zdecydowanie wygodniejsze i lepsze niz aborcja, bez ingerencji
Bez mechanicznej ingerencji, ale jesli idzie o hormony, to robi jeszcze wieksze zamieszanie w organizmie niz Postinor - a po nim niektore dziewczyny i tak maja problemy...
jakie mogą być problemy czy skutki zażycia Postinoru?
ja na swoim przykładzie nie zauważyłam żadnych
i mam nadzieje, że nie zauważe
natasza pisze:jakie mogą być problemy czy skutki zażycia Postinoru?
ja na swoim przykładzie nie zauważyłam żadnych
i mam nadzieje, że nie zauważe
To masz szczescie i ci nie zycze, bys miala taka jazde jak dziewczyna mojego kumpla, ktora potem przez 3 miechy nie miala okresu, ani nawet owulacji (robila badania). Stres ja zjadal, myslala, ze tabletka nie zadzialala. Do tego nieco wysypal sie jej tradzik na twarzy. Ogolnie cyrk...
Maverick pisze:Zacofany bo zabrania innym, jak sam nie chce to niech sobie nie orbi. Poza tym to nie dziecko a kilkaset komorek, moze ciut wiecej.
Mav, zabranianie nie świadczy o zacofaniu - akurat nie w tym przypadku.
Jakbyś powiedział to kobiecie, która ma problemy z zajściem w ciąże i jej donoszeniem to by cię udusiła gołymi rękami - i musielibyśmy szukać nowego admina
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”