Co zrobić?
Moderator: modTeam
Co zrobić?
Mam takie pytanie co zrobić gdy po dłuższej znajomości z dziewczyną ona zaproponuje stosunek jak jej j odmówić tak żeby się nie obraziła mam na mysli sytuację kiedy jeszcze nie jest się na to gotowy.
Powiedz że Ci się nie podoba a nie wymyślasz jakieś głodne kawałki że nie jesteś jeszcze gotowy <smile> , bo skoro znajomość jak sam piszesz jest długa, to do czego tu się przygotowywać?? Albo też masz na nią ochotę albo nie. <smile> No chyba że należysz do tych co mogą dopiero po ślubie? <;)>
p.s
Najlepiej powiedzieć jej prawdę, słuchaj przepraszam Ciebie ale nie jestem na to jeszcze gotowy, a jak zapyta się dlaczego, to sam jestem ciekaw jak jej to wytłumaczysz.
Lepiej zapytaj się jak dyskretnie dać jej do zrozumienia że Ciebie nie pociąga. Jest już podobny temat, radzę zajrzeć. <;)>
p.s
Najlepiej powiedzieć jej prawdę, słuchaj przepraszam Ciebie ale nie jestem na to jeszcze gotowy, a jak zapyta się dlaczego, to sam jestem ciekaw jak jej to wytłumaczysz.
Lepiej zapytaj się jak dyskretnie dać jej do zrozumienia że Ciebie nie pociąga. Jest już podobny temat, radzę zajrzeć. <;)>
" Nie wystarczy dużo wiedzieć, żeby być mądrym. " - Heraklit
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
Andrew pisze:Kobietom sie nie odmawia , chyba , ze Ci sie nie podoba , nie kreci Cie i wszystko z tym zwiazane ! inaczej to i po co ? Potraktuj to jako nowe doswiadczenie , nauke.
znalazł się kasanowa
najlepiej wziąść ją na "prawde" kobiety lubią jak się do nich prawde mówi hehe to ją jeszcze bardziej nakręci
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”