Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.
mam probelm spotykam sie ze starsza dziewczyna ode mnie i mam jaks blokade w sobie nie wiem o co chodiz nie wiem na ile moge sobie przy niej pozwolic zeby ona sobie czegos nie tak nie pomyslala o mnie:/ nigdy wczesniej czegos takiego nie mialem ale to chyba daltego ze zawsze byłem z rowiesniczka ;/ i wtedy wszystko szlo jak po masle zero stresu ani czegs w tym stylu a teraz nagle jak by mi bajer odcieło nic kompletnie nic przez gg i sms wszystko idzie git zarowno z mojej jak i jej strony a w realu to juz troche gorzej Co mam robic weźcie pomóżcie fajna dziopa ;p z niej nie głupia a piekonośc w parze z rozumem jak wiadomo nie zawsze chodzi;p i jeszcze jedno nie moge nawet zauwazyc tego czy ona cos chce czy nie?:/. VCo to moze byc stres czypoprostu strach przed nowym, starszym odmnie dośwaidczeniem?
"Droga do miłości bywa bardzo kręta, ponieważ wiedzie nas do nieba albo prowadzi prosto do piekła" - Paulo Coelho
Ale moze nad wyraz inteligentne i dojzałę dziecko:>I dlatego moze im cos wyjdzie:p
A lot of people ask me.. am I afraid of death..
Hell yeah I'm afraid of death [..]
Look, I can't change the way I think
And I can't change the way I am...