Poradnik- jak urozmaicić seks?
Moderator: modTeam
Wspomniałam już, że chciałabym zrobić chłopakowi striptiz, nadal prosze o rady, ale nie mogę znaleźć jednej piosenki do której mogłabym Mu zatańczyć- chodzi mi o tytuł i autora- piosenka słynna z filmu 9 1/2 tygodnia, Kim Basinger robia do niej striptiz, poza tym jakie znacie piosenki które by się nadawały do striptizu?
Ehhh, chodzi mi o to ze inaczej rozbiera sie do muzyki spokojnej a inaczej do szybkiej i dynamicznej. Ruchy sa inne, inny charakter ich jest. No wyobraz sobie to. Nie wiem jak to napisac... Mozna sie po prostu rozbierac w rytm muzyki, mozna dodawac rozne elementy, nie pozwalac sie dotykac, kusic. No filmow nie ogladasz??
Chcesz znać moje zdanie Aga ?
Gdybym chciał aby moja dziewczyna zrobiła dla mnie striptease .... myślę że najlepiej aby była to spokojna i bardzo romantyczna muzyka np. Gregorianie.
Ale co facet to pewnie inne zdanie. Każdy lubi coś innego.
Wybadaj jaką muzyką lubi twój partner. Na pewno to wiesz
Pozdrawiam i ...... powodzenia
PS. Do Wilka ... wierz mi ...... to wcale nie było śmieszne. O nie
Gdybym chciał aby moja dziewczyna zrobiła dla mnie striptease .... myślę że najlepiej aby była to spokojna i bardzo romantyczna muzyka np. Gregorianie.
Ale co facet to pewnie inne zdanie. Każdy lubi coś innego.
Wybadaj jaką muzyką lubi twój partner. Na pewno to wiesz
Pozdrawiam i ...... powodzenia
PS. Do Wilka ... wierz mi ...... to wcale nie było śmieszne. O nie
Anonymous pisze:Wspomniałam już, że chciałabym zrobić chłopakowi striptiz, nadal prosze o rady, ale nie mogę znaleźć jednej piosenki do której mogłabym Mu zatańczyć- chodzi mi o tytuł i autora- piosenka słynna z filmu 9 1/2 tygodnia, Kim Basinger robia do niej striptiz, poza tym jakie znacie piosenki które by się nadawały do striptizu?
Jest cały wątek na tym Forum poświęcony piosenkom godnym stripteasu...
a ta (z "9 i Pół Tygodnia") to "You Can Leave your Hat On" John-a Cocker-a
tak sobie mysle, ze chyba jutro to wypróbuję... dzisiaj wypalę płytkę na tę okazję a jutro będę działała...
a co do tematu to na łonie natury bardzo mi sie podobało i bardzo mnie nakręcało i jeszcze kiedy ja z chłopakiem sie zabawialismy na pięterku na działce a niżej rodzice:D
a co do tematu to na łonie natury bardzo mi sie podobało i bardzo mnie nakręcało i jeszcze kiedy ja z chłopakiem sie zabawialismy na pięterku na działce a niżej rodzice:D
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Ja nie wiem jak to jest z jednym partnerem uprawiac seks caly czas ale mam takie wrazenie ze KAZDEMU sie to nudzi po tych dajmy na to paru latach... hmmm jest tu ktos kto np przez 10 lat nie stwierdzil ze trzeba sprobowac z kims innym ? bo jego partner jest zadowalajacy ?
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- Wstreciucha
- Weteran
fortunaaa pisze:i powiedzcie jeszcze, co sądzicie o olejkach i tego typu sprawach?? jakieś działanie jest? czy jednak te afrodyzjaki to tylko naciąganie??
wyprobuj masaz tajski - to Ci afrodyzjakiem bedzie nawet zeszloroczny olej po tlustym czwartku
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
artsex pisze:Aga pisze:Proponuję taką zabawę- dziewczyna przebiera się za dziwkę-
no niewiem czy to takie sexy, bo mi tak zwana dziwka raczej zle sie kojazy
juz bym wolal jakas wampirzyce z
To niedobrze. Dobrą dziwką można być dla jednego, niekoniecznie dla wszystkich.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
natasza pisze:artsex pisze:Aga pisze:Proponuję taką zabawę- dziewczyna przebiera się za dziwkę-
no niewiem czy to takie sexy, bo mi tak zwana dziwka raczej zle sie kojazy
juz bym wolal jakas wampirzyce z
To niedobrze. Dobrą dziwką można być dla jednego, niekoniecznie dla wszystkich.
no dobrze mowisz
ale czy to najlepsze slowo na tak zwany dobry seksik
edit: mała literóweczka poprawiona, wszystko pod kontrolą...
Ostatnio zmieniony 04 lis 2006, 09:21 przez artsex, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam.
Widzę tu dużo różnych ciekawych propozycji, ale jednej nie.
Personalnie polecam lekki bondage.
Kilka sznurków, wstążek, jakaś chustka na oczy, piórko, kostki lodu, świece, nastrojowa muzyka...
Tylko osoba dominująca w zabawie musi mieć wyobraźnię
No i musi umieć wiązać tak supełki, żeby krzywdy nie zrobić.
Całość wymaga zaufania pomiędzy partnerami, bo jest trochę rzeczy, których by się nie chciało usłyszeć po tym, jak się zostało rozebranym, przywiązanym do czegoś i ma się zasłonięte oczy
Ale rzecz naprawdę warta wypróbowania.
Widzę tu dużo różnych ciekawych propozycji, ale jednej nie.
Personalnie polecam lekki bondage.
Kilka sznurków, wstążek, jakaś chustka na oczy, piórko, kostki lodu, świece, nastrojowa muzyka...
Tylko osoba dominująca w zabawie musi mieć wyobraźnię
No i musi umieć wiązać tak supełki, żeby krzywdy nie zrobić.
Całość wymaga zaufania pomiędzy partnerami, bo jest trochę rzeczy, których by się nie chciało usłyszeć po tym, jak się zostało rozebranym, przywiązanym do czegoś i ma się zasłonięte oczy
Ale rzecz naprawdę warta wypróbowania.
Ja co prawda mam wiele pomyslow jak urozmaicic niestety moja byla partnerka potrafila zabic kazdego spontana i fajny pomysl. Mam nadzieje ze sie uda przetestowac z nowa:D
1 po spacerze w deszczowy dzien cali mokrzy, pojsc gdzies w ustronne miejsce, dziewczyna bez stanika , w mokrej bialej koszulce z mokrymi wlosami i tak kochac sie na lonie natury podczas letniego cieplego deszczu.
2 Na dachu wlasnego wierzowca w gwiezdzista noc- o ile dach jest plaski;D
1 po spacerze w deszczowy dzien cali mokrzy, pojsc gdzies w ustronne miejsce, dziewczyna bez stanika , w mokrej bialej koszulce z mokrymi wlosami i tak kochac sie na lonie natury podczas letniego cieplego deszczu.
2 Na dachu wlasnego wierzowca w gwiezdzista noc- o ile dach jest plaski;D
a ja mieszkam w 3pietrowym bloku, wiec nie wypaliloby, bo moj jest troszke w dolku i z innych balkonow widac dach. Zreszta jakos mnie to nie kreci chcoaiz byly bardzo chcial na dachu sprobowac.. A na spadzistym fajniej, bo dreszczyk emocji- czy dzisiaj spdniemy czy tez niemsssss pisze:Na dachu wlasnego wierzowca w gwiezdzista noc- o ile dach jest plaski;D
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Maoz pisze:Przyciemnione światło i duże lustro obok łóżka (lub innego mebla, podłogi czy... prysznica - próbowaliśmy ) - gdy widzę jak się w Nią zagłębiam, mój "przyjaciel" nabiera twardości kamienia a Ona oddycha coraz szybciej, rozszerzonymi oczami patrząc na odbicie własnych piersi rozgniatanych bezlitośnie przez moje spragnione ciało... Polecam
Toz to "American Psycho"... DD
[ Dodano: 2007-07-10, 11:31 ]
Aga pisze:i jeszcze jedna rzecz- sex w jacuzzi- facet bierze dziewczynę od tyłu, a ona jest ustawiona przodem do strumienia wody w jacuzzi, które pieści jednocześcześnie jej łechtaczkę. Tylko skąd wziąć to cholerne jacuzzi?
WOOOOOOOOOOOOOW, az mi sie goraco zrobilo.... DD To chyba najlepszy pomysl z tych wszystkich! DD Mozna jazuzzi zastapic prysznicem, w wannie. Oczywiscie jesli sie ma wystarczajaco duza wanne. ;PP
X.
Marissa pisze:Pervver pisze:Personalnie polecam lekki bondage.
Ja rowniez
ehh...
popieram w calej rozciaglosci
Pervver pisze:Kilka sznurków, wstążek, jakaś chustka na oczy, piórko, kostki lodu, świece, nastrojowa muzyka...
w moim przypadku wystarczylo slabe swiatlo (oczywiscie zaslony w oknach), pas karate, nie pamietam co na oczy i deser waniliowy
wyprobowalem to z moja dziewczyna.. zrobilem jej niespodzianke.. jak przyszla to juz mialem przygotowane cos do zwiazania jej rak za glowa..
[..w tym miejscu napsialem za duzo szczegolow..]
no wiec nie bede pisal wiecej zeby pobudzic wyobraznie tych ktorzy chca to wyprobowac.. powiem tylko ze to byl niezapomniany wieczor.. kto probowal ten wie
"... każdy kto wzniesie się... siebie... musi upaść na ziemię..."
Godlike mode ON
Godlike mode ON
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”