Anecunamun pisze:<fuckoff>
a to co

Moderator: modTeam
maly_tomy pisze:Mi sie wydaje ze to bardziej sprawy mentalne, moze psychiczne, niewiem, wkońcu kazda kobieta inaczej do tego wszystkiego podchodzi. Dlatego dalem temat na forum, zeby uslyszec wasze opinie i moze porady, wkoncu poto sa fora.
maly_tomy pisze:ja bylem prawiczkiem ona dziewica, problem teraz w tym ze ona sie teraz zalamala i ma hmmm, depresje
TakaOna pisze:Z reguły ból towarzyszący przerwaniu błony jest krótkotrwały, a co potem? Czy sam stosunek nie był bolesny? Nie wolałyscie zakonczyc i powrócić do tego za np. kilka godzin?
maly_tomy pisze: Dlatego dalem temat na forum, zeby uslyszec wasze opinie i moze porady, wkoncu poto sa fora.
Czekam z niecierpliwoscia na wasze odpowiedzi.
Jak ją zacznie cisnąć od razu, to dopiero wyjdzie kaszana. Ona nie może czuć żadnego ciśnienia. Będzie chciała, to sama powie. A zachcieć to może, jak się poczuje bezpieczna.kinomaniak pisze:I nie prawdą jest bys z nią o tym nie gadał , to wazne ! by wyraziła Tobie co sie stało i dlaczego ?
mrt pisze:Jak ją zacznie cisnąć od razu, to dopiero wyjdzie kaszana
Mrt pisze:Seks na pierwszy rzut oka i po pierwszym razie może wydać się czymś brudnym i niewiele mającym wspólnego z delikatnością i czułością,
Wiesz, co znaczy "może"?kinomaniak pisze:Tego nie wiesz niestety , jak i tego czy był delikatny , czy nie , bo o tym nie wspomnial .
Nie, nie wiem. Domyślam się, że rozmowa w Twoim mniemaniu polega na wyartykułowaniu wszystkich szczegółów, wraz z użyciem słów typu: "penis", "pochwa" i "łechtaczka". I jeśli jednak rację mam ja, to na końcu rozmowy paw panienki gwarantowany.kinomaniak pisze:Czy Ty wiesz co to jest rozmowa ?
Mrt pisze:Gadać to raczej z nią nie powinieneś, przynajmniej nie teraz. Teraz to się lepiej zamknij i ją przytulaj.
maly_tomy pisze:Niedawno kochalśmy sie pierwszy raz, w ogóle ja bylem prawiczkiem ona dziewica, problem teraz w tym ze ona sie teraz zalamala i ma hmmm, depresje, w ogóle jest cos takiego mozliwe??
brysia pisze:Depresja spowodowana seksem? Tylko w przypadku jeśli ktoś jest niegotowy, albo ewidentnie tego nie chce (o na przykład w przypadku gwałtu).
creativ pisze:I jeszcze jedno jak założyć prezerwatywę w którym momencie
co w tym czasie powiedzieć?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 150 gości