MARZENIA DO SPEŁNIENIA

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
MARZENIA DO SPEŁNIENIA

Postautor: amazonka » 01 wrz 2004, 19:16

Macie jakieś skryte pragnienia?! Czy miewacie perwersyjne sny?! Marzycie o czymś po kryjomu a boicie się przyznać?? ... czyli wyciągamy wszystkie swoje "brudy".

Może ja zacznę.
Od niedawna prześladuje mnie pewien sen... jestem w nim gwałcona, nie tak brutalnie przez jakiegoś spoconego grubasa, ale to taki gwałt z serii: "chciałabym, ale może lepiej nie". Zauważyłam, że ja faktycznie mam na coś takiego ochotę tylko że w liberalnym wydaniu.

Mój chłopak, niestety (choć w zasadzie stety) jest wymarzonym kochankiem, jest mistrzem gry wstępnej i wiem, że nie jedna mogłaby mi pozazdrościć. Tylko że ja raz chciałabym spróbować czegoś innego. Chciałabym, aby któregoś dnia wszedł, bez ogródek zdjął ze mnie ubranie, rzucił na łóżko i zerżnął... Tylko, że jak mu o tym powiem to wszystko straci swój urok :( Może macie jakiś pomysł, aby moje fantazje stały się prawdziwe a jednocześnie abym nie musiała sama mu o tym mówić.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 wrz 2004, 21:07

HA!!! WIELE KOBIET MA TAKIE MARZENIA !!! NAPRWDE WIELE , TYLKO TYLE ZE FAKTYCZNIE TE MŁODE DO TEGO SIE NIE PRZYZNAJĄ powiedz swemu facetowi o tym bez wachania , po prostu powiedz , nic złego sie nie stanie , a nuż widelec kiedys to zrobi ! Ja niestety juz nie mam mazen z tym zwiazanych wszystkie sie urzeczywistniły , po latach ale jednak !! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 01 wrz 2004, 21:17

Krzyś... chyba nikt Cię nie zgwałcił?! ;)
Żart! :564:
Potwierdzam Twoje słowa... moja Kobieta też chciała być zgwałcona przeze mnie :P
A Tobie, Amazonko, proponuję na razie zgwałcenie Twojego faceta. Podczas orgazmu możesz mu krzyknąć, że chciałabyś tak samo zostać zerżnięta!
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 wrz 2004, 21:27

He he !! nie chciałem nigdy byc zgwałcony !!
co do innych marzen !! to chce miec " CLK " :569:
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 01 wrz 2004, 21:41

EEEeee... tam... ja przez Kobietę TAK!
Olej CLK!
Skocz sobie... na spadaku.
Życie nabiera innego wymiaru!
:564:
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 01 wrz 2004, 21:44

Jak kiedys pisalem na forum ze wiekszosc kobiet marzy o tym aby byc gwałcone to pamietam ze zostalem skarcony i zjechany za to ze pisze jakies bzdury :) A teraz wyszlo jak sie sprawy maja :)
Tomasz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tomasz » 01 wrz 2004, 21:55

Praktycznie każda dziewczyna podświadomie pragnie odczuć "męską dominację" w łóżku, w jej pierwotnej postaci, swoją drogą ciekawe dlaczego, zwłaszcza, że gdy zapyta się je czego od swojego faceta oczekują, w 99 % przypadków usłyszt się: "czułości, delikatności, subtelności..." itp. itd.
I zrozum tu człowieku kobietę ;)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 01 wrz 2004, 22:52

Już pisałem i ja: brutalna delikatność lub delikatny brutal...
Kobiety są nieobliczalne, nieprzewidywalne...
I za to też je kochamy.
Tomasz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tomasz » 01 wrz 2004, 23:09

Dokładnie :564:
Zapomniałeś tylko jeszcze dodać zmienne :D
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 02 wrz 2004, 00:45

Nie bądźmy małostkowi...
90% epitetów tego świata odnosi się do Kobiet...
(wersja dla Kobiet): oczywiście, wszystkie przyjemne! ;)
:564:
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 02 wrz 2004, 08:41

Ja też marzyłam o takim pseudogwałcie i powiedziałam o tym partnerowi wprost. Spełnił to z przyjemnością. Uwielbiam jak podczas seksu trzyma mi mocno ręce tak że nie mogę się wyrwać i nie mam nic do powiedzenia.
Amazonko, proponuje abyście zagrali np. w pytania intymne i zapytała się go o jego skryte marzenia a potem powiedziała o swoich.
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 02 wrz 2004, 08:56

Macie chłopaki racje, ze kobieta to dziwna istotka, no a ja wśród nich już chyba wyjątkowo "odbiegam od normy". Bo wiecie, mogłabym powiedzieć chłopakowi o wszystkich moich fantazjach i zapewne wszystkie by spełnił (no może te które jest w stanie, mam bujną wyobraźnie), ale to już nie byłoby to. Wiedziałabym, że on robi TO, dlatego, że ja tak chcę a być może on niekoniecznie. Hmm... najwięcej "magii" byłoby gdyby faktycznie miał na mnie taką ochotę, że nie pytałby się mnie o zdanie. Bo jeśli mu powiem, a nadejdzie taki dzień, w którym faktycznie tak nawet sam z siebie bez mojej sugestii zgwałciłby mnie to cokolwiek by mi mówił i tak byłabym przekonana, że spełnia tylko moją zachciankę.

A Wy naprawdę nie macie już żadnych wyuzdanych marzeń?! Nie wierzę... być może rzeczywiście Krzysiu dużo już zdążyłeś przeżyć, ale jesli faktycznie już na nic nie czekasz i nic Cię nie jest w stanie zaskoczyć to jest to trochę przygnębiająca wizja przyszłości... ja chciałabym marzyć nawet mając 100 lat i z przebytymi setkami orgazmów nawet nie wiem jak bardzo niekonwencjonalnych.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 02 wrz 2004, 09:42

A nie moglabys sie zachowywac troche pardziej prowokatorsko, no nie wiem - sprowokowac, powiedizec mu kiedys, ze moze z Toba robic wszystko... on pewnie tez ma taka ochote, tylko nei robi tego z szacunku do Ciebie. Ty sama musisz na cos wpasc :)
Ale mialo byc ogolnie o naszych marzeniach, a nie tylko Amazonki ;)
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 02 wrz 2004, 09:52

gwałt to jasna sprawa ;) mój facet o tym wie i też go to kręci. Generalnie lubie czuć dominację mężczyzny, jego siłę, że może ze mną zrobić co chce i jak chce.

inne marzenia <mniej lub bardziej spełnione>, trójkąt, może mała orgia, do tego jakieś fajne zabawki....i takie tam ;)
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 wrz 2004, 11:43

amazonka pisze: Krzysiu dużo już zdążyłeś przeżyć, ale jesli faktycznie już na nic nie czekasz i nic Cię nie jest w stanie zaskoczyć to jest to trochę przygnębiająca wizja przyszłości... ja chciałabym marzyć nawet mając 100 lat i z przebytymi setkami orgazmów nawet nie wiem jak bardzo niekonwencjonalnych.

I dlatego własnie kobiety czesciej zdradzaja nizli męzczyzni , wiecznie czegos szukaja , jakiegoś dreszczyka itd. Ja juz mniczego w sexie nie oczekuje takiego by było to moim marzeniem ! ze tak powiem , są rzeczy które chciałbym by sie np wydazyły! to rzecz typu nieznajoma kolejna kobieta mnie podrywa i sie do mnie dobiera , w dodatku jest bardzom ładna i zmysłowa i robi to delikatnie !!! zadnych brutalnosci nie toleruje tej dziedzinie !! :D ale zebym o tym marzył ??? nie !! :554: A sex jaki mam jest wspaniały , niczego mi w nim nie brakuje !! wiec o czym tu mazyc , po co narzekać , jak jest cudownie !
Ale jak byłem młody to miałem takie marzenia , które jednak sie spełniły !! wiec i was to czeka , no chyba ze macie je jakieś naprawde dziwne ! :556:
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 02 wrz 2004, 12:37

Amazonko - mam to samo :) i też nie lubię mówić o tym, bo to już tak samo nie będzie :) chociaż wie ze czasem lubie tzw "ostre rzniecie" :P to jednak to nie to samo, wie o tym że kiedyś bym chciała tak troszkę "na siłę", ale na razie nie realizuje, moze kiedys ;)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 02 wrz 2004, 13:27

dopiero odkrylem ta strone witam wszystkich. przeciez gra wstepna sluzy odpowiedniemu nawilzeniu "naturalnemu", jezeli nie ma na to czasu to bywa ciezko a przeciez kobiete boli bardziej... jak to jest?? (nigdy nikogo nie zgwalcilem ani nie kochalem sie w windzie wiec naprawde nie wiem)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 wrz 2004, 13:46

Kobieta nigdy nie jest tak sucha , by ni mogła odbyć stosunku !! pozatym nawiża sie naprawde szybko!! :547:
Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 02 wrz 2004, 14:10

inne marzenia <mniej lub bardziej spełnione>, trójkąt, może mała orgia, do tego jakieś fajne zabawki....i takie tam

O tak tu się zgadzam w 100%... Fajnie mogło by być ;) Szczególnie ta orgia, większa ilość ludzi i my z dziewczyną pośród nich...
Awatar użytkownika
Rudiger
Początkujący
Początkujący
Postautor: Rudiger » 02 wrz 2004, 14:24

Amazonko podaj numer telefonu lub maila do swego chłopaka to mu podsuniemy twoją koncepcję :)
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 02 wrz 2004, 16:59

Rudiger pisze:Amazonko podaj numer telefonu lub maila do swego chłopaka to mu podsuniemy twoją koncepcję :)

Ciekawe, ciekawe...
Chetniej niż telefon mojego chłopaka podałabym Ci swój, pod warunkiem, że wyglądasz tak jak ten pan z Twojego avataru... heh to moja kolejna "brudna" myśl, przelotny romans z takim przystojniakiem :531: oj powinnam ja się w piekle smażyć :D
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 02 wrz 2004, 20:41

Amazonko, jak wyobrażasz sobie że facet wpadnie na to marzenie? Bo ja bym z moim zerwała gdyby aczął mnie na serio gwałcić lub siłą zmuszać. On Cię po prostu szanuje i w życiu tego sam od siebie nie zrobi. Trzeba wiec a)powiedziec Mu wprost ( i niekoniecznie musi to zrobić zaraz po rozmowie, powiedz mu żeby za kilka tygodni, tak bedzie naturalniej i mniej oczekiwanie)
b) zagrajcie w grę: pytania intymne, zdradzanie najgłębszych pragnień.

Bo to jest tak: chcesz żeby sam na to wpadł, ale gdyby tak się stało, gdyby wrócił i naprawdę zaczął Cię gwałcić już by Ci nie było do śmiechu. Tak samo z obcym facetem. Dlatego :rozmowa, rozmowa, rozmowa. Mówienie o swoich fantazjach partnerowi i słuchanie o Jego jest super!
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 02 wrz 2004, 23:46

A moje marzenia to tak jak foxy: mała orgietka :)
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 03 wrz 2004, 00:06

zgadzam sie z Agą,porozmawiaj z nim.Zacznij moze pytając się o jego marzenia erotyczne a potem przejdź do swoich.Nie wciągaj w to żadnych jego kolegów czy tym podobne bo może się źle skończyć :P
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 03 wrz 2004, 00:11

A ja powtarzam: zgwałć GO!
klaudiusz
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: klaudiusz » 03 wrz 2004, 00:14

witam

moja kobieta takze o tym marzyla i to dostala moze przez kilka peirwszych razy nie bylo to dlaniej zadnym zakoczeniem a wiec adrenalina mniejsza
ale jak po dluzeszj przerwiej zrobilem to nagle i brutalnie tak wygldalo
to byla bardzo zadowolona moze nie odrazu ale po chwili wyrywania sie
zrobilo sie jej milo

mozesz mu nie mowic o tym zrobic to w bardziej dyskretny sposob np napisz mi na duzej kartce ZGWALC MNIE i poloz na lozku gdy on wejdzie zobaczy to a ciebie nie bedzie przez chwile ( w tym czasie on domyslalac sie czego ty oczekujesz od niego zchowa kartke i cie zgwalci :D)

co do moich marzen to tak jak wiekoszsc facetow: orgia , ladna nieznajoma,
ale takze jakas dojzala doswiadczona kobieta,a takze ja+moja dziewczyna+moj znajomy (pewnie byloby jej dobrze )

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 03 wrz 2004, 17:16

mozesz mu nie mowic o tym zrobic to w bardziej dyskretny sposob np napisz mi na duzej kartce ZGWALC MNIE i poloz na lozku gdy on wejdzie zobaczy to a ciebie nie bedzie przez chwile ( w tym czasie on domyslalac sie czego ty oczekujesz od niego zchowa kartke i cie zgwalci )

Oj nie wiem czy facet tak odrazu przystąpiłby do rzeczy. Raczej starałby się to wyjaśnić.

Przez dwa dni obserowałam te marzenia i zastanwiałam się nad takimi moimi. W sumie chyba jestem jedną z nielicznych dziewczyn bo mnie jakoś nigdy nie ciągnęło do takiego niby gwałtu. W sumie mam pare takich rzeczy które u innych osób działa podniecająco a mnie wprost odstrasza. Ostrzejsze zabawy oki ale taki udawany gwałt już mi nie podpasowałby. No ale cóż taka już jestem :549:.
Z moich marzeń takich już bardzo fantazyjnych mam dwie rzeczy. Pierwsza to przywiązanie do łóżka mnie i mój facet miałby możliwość całkowitego dominowania (potem zmiana), natomiast jeszcze bardziej fantazyjna rzecz (chociaż pewnie nie możliwa do spełnienia) to przebywanie w pokoju nago ze 100 mężczyznami. Ja byłabym tam jedyną kobietą, wszyscy byliby nago. Mogłabym widzieć ich narastające pożądanie a potem... to by się działo.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Tomasz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tomasz » 03 wrz 2004, 20:37

Triniti19 pisze:Z moich marzeń takich już bardzo fantazyjnych mam dwie rzeczy. Pierwsza to przywiązanie do łóżka mnie i mój facet miałby możliwość całkowitego dominowania (potem zmiana), natomiast jeszcze bardziej fantazyjna rzecz (chociaż pewnie nie możliwa do spełnienia) to przebywanie w pokoju nago ze 100 mężczyznami. Ja byłabym tam jedyną kobietą, wszyscy byliby nago. Mogłabym widzieć ich narastające pożądanie a potem... to by się działo.

Zwłaszcza to drugie marzenie mogłoby być dość "męczące" dla Ciebie w realizacji ;)

Marzenia, a właściwie ich realizacja, mogą mieć kapitalny wpływ na ożywienie życia erotycznego i są jego siłą napędową (zwłaszcza w związkach o długoletnim stażu) co do moich marzeń, to właściwie w tej chwili nie mam takowych, a te które miałem się spełniły.
Praktycznie od zawsze marzyłem, by zobaczyć moją dziewczynę "w akcji" z inną kobietą i aż w końcu stało się i było na prawdę super :)

Tak więc amazonko głowa do góry, marzenia się spełniają.
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 03 wrz 2004, 22:56

Bo ja bym z moim zerwała gdyby aczął mnie na serio gwałcić lub siłą zmuszać.

gdyby wrócił i naprawdę zaczął Cię gwałcić już by Ci nie było do śmiechu

masz calkowita racje i to gwalt nie jest czyms przyjemnym...na pewno...ostry seks tak ale nie gwalt bo na gwalt nie masz ochoty i taka prawda

pytanai intymne czy ja wiem...juz predzej
zgwałć GO!

w sesie dominuj w pelnym tego slowa znaczenu nie daj mu nic do powiedzenia bo wlasnie chyba o czyms takim mazysz a nie gwalcie:)
klaudiusz
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: klaudiusz » 03 wrz 2004, 23:16

witam

i wlasnie tutaj widac jacy ludzie sa rozni dla nie ktorych to moze byc przyjemne tak wlasnie gwalt gdy ona sie wyrywa a ty musisz ja trzymac
gwalt to nie ostrty sex

dla nie ktorych to nie pojete jak tak mozna a dla innych boze jakies to jest podniecajace

pozdrawiam

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”