nagrywanie na kamerze
Moderator: modTeam
Nigdy nie chciałam, bałam się, nie lubię siebie nago i nie chcę później na to patrzeć akceptuje swoje ciało ale nie czuje potrzeby nagrywania go i fotografowania...Jednak wyjechalam na długo, tęskniłam jak cholera wróciłam rzuciłam się w wir namiętności kamera i aparat same wpadły w ręce mojego chłopaka bo od dawna o tym marzył i teraz kilka krótkich filmów chowa sie na jakiejś płytce...To było parę tygodni temu a dzisiaj znowu zostałam sfilmowana..Tak wyszło i kurna strasznie mnie to kręci
pozdrawiam !
- lord dream
- Entuzjasta
- Maniak
- Początkujący
Nagranie się na kamerze po części mnie kręci bo fajnie byłoby móc obejrzeć siebie niejako z boku tej sytuacji. Fajnie byłoby zobaczyć swoje i partnera przeróżne relacje "na sucho". Ale niestety mam lęk co do tego, że mogłaby ona wpaść w niepowołane ręce. I głównie dlatego nie zdecydowałam się ani na zdjęcia ani na nagrywanie. Choć może kiedyś lęk mój się zmniejszy i przełamie się.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- lord dream
- Entuzjasta
- Entuzjasta
lord dream pisze::569: No właśnie w dobie cyfrówek nie trzeba nigdzie wywoływać. Przecież bym takich zdjęć nie zaniósł do wywołania. Tam by sobie pewnie wzięli kilka na pamiątke...
No ja tez slyszalem ze biora sa w wielu punktach zdjecia na pamiatke takowe
- lord dream
- Entuzjasta
Dokladnie, cyfrowka + dobra drukarka + dobry papier i nie ozbaczycie roznicy! No chyba ze bedziecie chcieli z tego a3 zrobic to wtedy tak...
U fotografa wywoluje maszyna, ale oni zawsze ogladaja zdjecia chyba, zeby zobaczyc czy sie udaly. Jakbym byl fotografem to po zobaczeniu takich bym sobie odbitke negatywu (nie jestem pewien czy idzie, ale powinno sie da) a jesli nie to to kilka odbitek
Kiedys to fotografowie mieli dobrze... 
U fotografa wywoluje maszyna, ale oni zawsze ogladaja zdjecia chyba, zeby zobaczyc czy sie udaly. Jakbym byl fotografem to po zobaczeniu takich bym sobie odbitke negatywu (nie jestem pewien czy idzie, ale powinno sie da) a jesli nie to to kilka odbitek

nie no jest pare opcji mozna win rarem win zipem ale jak sie ktos uprze to rozszyfruje z tym ze nie dzieci:)
WinOnCD 6.0 PE, jest dobrym programem bo przy nagrywaniu plytki zakladamy na nia haslo microsoft sstem szyfrowania ozekl jako sredni ale to bardz odobrze jeden z lepszych programow do haslowanai samej plyty
jest jeszcze pgp disc i to juz typowy program ktory rozgryzc nie jest latwo
ale sadze ze jakies 8 literpowe haslo w rarze starczy w zupelnosci gdzies jest mala duza litera jakis znak i zeby nie bylo to nic konkretnego
najlepiej bez znaczenia pare znakow
WinOnCD 6.0 PE, jest dobrym programem bo przy nagrywaniu plytki zakladamy na nia haslo microsoft sstem szyfrowania ozekl jako sredni ale to bardz odobrze jeden z lepszych programow do haslowanai samej plyty
jest jeszcze pgp disc i to juz typowy program ktory rozgryzc nie jest latwo
ale sadze ze jakies 8 literpowe haslo w rarze starczy w zupelnosci gdzies jest mala duza litera jakis znak i zeby nie bylo to nic konkretnego
najlepiej bez znaczenia pare znakow
- Personal Jesus
- Zaglądający
Dziewczyna opowiadała mi jak to jej koleżanka nagrała sobie jeden taki filmik ze swoim chłopakiem...potem ten jej niezbyt rozgarnięty gościu chwalił sie tym przed kumplami a ci mu tą kasetę ukradli,dograli muzyczkę i do internetu...dla jednych ubaw po pachy był, dla drugich płacz i zgrzytanie zębów...
..."You never talk
We never smile
I scream
You're nothing
I don't need you any more
You're nothing"...
We never smile
I scream
You're nothing
I don't need you any more
You're nothing"...
sophie pisze:Owszem, wiem ze jak ktos sie uprze, to wystarczy wpisac w google kilka slow i ma sie lamacz kodow, ale ja np mam fotki na wlasnym laptopie i nikt nie ma do niego dostepu, a stacjonarny jest dobrych rekach - mojego faceta
nie ma szans...te lamacze dzialaja tak ze trzeba je naprowadzic na jakies slowa...trwa to tez dlugo...mozna tez przeszukiwac wszystki mozliwosci ale przy uzyciu jednego komputera to nie jest to mozliwe musialby byc bardzo ale naprawde to bardzo dluygo wlaczony...wiec wystarczy kilu literowe haslo powiedzmy osmio i nie ma szans, najmniejszych zeby to jakis amator zlamal...he wiec mozesz to nawet w necie umiescic a i tak nikt nie rozszyfruje:)))))
sophie pisze:To dobrze, ale za opublikowanie zdjec gdziekolwiek, bardzo dziekuje... :p
No way
Gdzieś tam, wcześniej, dużo osób się wypowiedziało, że takie zdjęcia to nic złego
A tu szyfrowanie... haha

Ja Cię rozumiem Zośka
KOCHAJ...i rób co chcesz!
O jakim szyfrowaniu mowicie? Za pomoca programu archiwizujacego typu RAR lub ZIP? Jesli tak to musze Was zasmucic ze wyjecie hasla z takowego zajmuje tyle co klikniecie myszka i to bez wzgledu na ordzaj hasla.
Jesli o lamanie hasel chodzi to haslo nie moze skladac sie z wyrazu ktory jest powszechnie uzywany, bo zostanie zlamane za pomoca metody o nazwie dictionary attack. Powinno miec przynajmniej 8 liter i cyfry, niekoniecznie tylko na koncu, ale i w srodku. Potem to juz zalezy od procesora. Tylko pamietajcie, ze jak kto dobry haker to i tak zlemie, ale szansa ze na takiego traficie...
Jesli o lamanie hasel chodzi to haslo nie moze skladac sie z wyrazu ktory jest powszechnie uzywany, bo zostanie zlamane za pomoca metody o nazwie dictionary attack. Powinno miec przynajmniej 8 liter i cyfry, niekoniecznie tylko na koncu, ale i w srodku. Potem to juz zalezy od procesora. Tylko pamietajcie, ze jak kto dobry haker to i tak zlemie, ale szansa ze na takiego traficie...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”