ale widac to za trudne dla ciebie jest.
emocjonalnie, psychicznie jaka jest róznica
zreszta jesli chodzi oKK to i tak masz grzech
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
Ale Ty mi nie zadawaj pytań, bo póki co, sam nie potrafisz niczego wyjaśnić. A ja jedynie pytam, na co Ty, zamiast odpowiedzieć, wypisujesz coś obok.crazy_man pisze:A widzisz roznice jak seks uprawiaja ludzie ktorzy sa ze soba kupe lat, kochaja sie a koledzy ? Bo jak nie to nie masz pojecia co to milosc
crazy_man pisze:Jestes naprawde taka tepa czy udajesz ?
Może...crazy_man pisze:Odjebalo Ci calkiem ? Jestes naprawde taka tepa czy udajesz ? Widzisz roznice miedzy miloscia matczyna a mlodziencza ?
crazy_man pisze:Ale chyba i tak mi to nic dalo pozdro
hathor pisze:a po drugie: jeśli czujesz, że kochasz swoją dziewczynę, to tak jest, bo miłość ma różne oblicza i odcienie...
sophie pisze:Albo akceptujesz wszystkie zasady, albo nie jestes "prawdziwym katolikiem" (cokolwiek by to tak naprawde mialo znaczyc
sophie pisze:Albo akceptujesz wszystkie zasady, albo nie jestes "prawdziwym katolikiem" (cokolwiek by to tak naprawde mialo znaczychathor pisze:a czy jesteś pewien, że piekło istnieje? a może to taki straszak, jak i te wszystkie zasady, żeby ludki się podporządkowywały?)
A może Bóg ma czułki i jest zielony - akurat tej samej wagi pytanie. Bo może tak, a może nie. Ale nie może być zielony i nie mieć czułków. Albo łykasz całość, albo do widzenia i budujesz sobie sektę.hathor pisze: a może to taki straszak, jak i te wszystkie zasady, żeby ludki się podporządkowywały?
Albo akceptujesz wszystkie zasady, albo nie jestes "prawdziwym katolikiem" (cokolwiek by to tak naprawde mialo znaczyc)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 157 gości