kremy, tabletki i inne takie opozniajace wytrysk

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

felek
Zaglądający
Zaglądający
kremy, tabletki i inne takie opozniajace wytrysk

Postautor: felek » 08 wrz 2006, 00:27

heJ!!
czy ktos z was uzywa czegos takiego przed stosunkiem? chcialbym aby wypowiadali sie ci\, ktorzy mieli lub maja z tym do czynienia.
Pytanie: czy na was to dziala, pytam konkretnie o krem...?
rasta:)
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: rasta:) » 19 wrz 2006, 14:44

My używaliśmy Durex Performa, one też niby opóźniają wytrysk-w sumie to może i tak... Ale jak dla mnie, to tylko siła sugestii.Co Ci szkodzi spróbuj:)
,, Przyjaciele są jak anioły, które stawiają nas na nogi, kiedy nasze skrzydła zapomniały jak się lata" :*
pr
Początkujący
Początkujący
Postautor: pr » 19 wrz 2006, 15:38

Heh mi by sie tez cos takiego przydalo :) Ostatnio ledwie wytrzymalem 6 minut (nie kochalem sie z 1,5 miesiaca). A czy istnieja jakies inne cuda "zdecydowanie" opozniajace wytrysk? Jestem troche lewy w temacie-mam nadzieje ze rozumiecie ;)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 19 wrz 2006, 19:57

Ja stosowałem prezerwatywy opóźniające wytrysk i nawet pomagały :P
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
rasta:)
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: rasta:) » 20 wrz 2006, 12:51

można jeszcze tak: jak już nie bedziesz mogl wytrzymac, to wyjmij go na chwile, a Twoja partnerka niech ściśnie Ci członka tuż za żołędzią i zwolnij intesywnosc stosunku!! :)
,, Przyjaciele są jak anioły, które stawiają nas na nogi, kiedy nasze skrzydła zapomniały jak się lata" :*
Awatar użytkownika
fuser
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: fuser » 20 wrz 2006, 19:02

Polecam Durex Performax.

Jest to prezerwatywa ze środkiem znieczulającym (bez obaw nie traci się czucia ;-)). Czasem działa na prawdę super, że aż muszę się nieźla namahać żeby dostać, a czasem po prostu pomaga. Odstrasza tylko cena. W aptece ponad 9zł za 3 sztuki. Ja jednak kupiłem na (!) allegro 50sztuk po 1zł za sztukę + przesyłka gratiss ;-) Polecam. Produkt oryginalny i w niczym nie ustępuje tym z apteki

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 21 wrz 2006, 18:34

Innym i najlepszym sposobem jest praktyka ;) Jak sie facet wslizguje w pochwe raz na dwa tygodnie , to sie w nim troche cisnienia i "ladunku" nazbiera :] Poza tym , warto zafundowac sobie maratony , kochajac sie kilka razy w ciagu nocy, nie mozna za kazdym razem chyba konczyc w piec minut .
Elementem mocno pomagajacym w walce z przedwczesnym wytryskiem, jest wyrozumialosc partnerki <aniolek>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”