heJ!!
czy ktos z was uzywa czegos takiego przed stosunkiem? chcialbym aby wypowiadali sie ci\, ktorzy mieli lub maja z tym do czynienia.
Pytanie: czy na was to dziala, pytam konkretnie o krem...?
kremy, tabletki i inne takie opozniajace wytrysk
Moderator: modTeam
Heh mi by sie tez cos takiego przydalo Ostatnio ledwie wytrzymalem 6 minut (nie kochalem sie z 1,5 miesiaca). A czy istnieja jakies inne cuda "zdecydowanie" opozniajace wytrysk? Jestem troche lewy w temacie-mam nadzieje ze rozumiecie
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Polecam Durex Performax.
Jest to prezerwatywa ze środkiem znieczulającym (bez obaw nie traci się czucia ;-)). Czasem działa na prawdę super, że aż muszę się nieźla namahać żeby dostać, a czasem po prostu pomaga. Odstrasza tylko cena. W aptece ponad 9zł za 3 sztuki. Ja jednak kupiłem na (!) allegro 50sztuk po 1zł za sztukę + przesyłka gratiss ;-) Polecam. Produkt oryginalny i w niczym nie ustępuje tym z apteki
Pozdrawiam
Jest to prezerwatywa ze środkiem znieczulającym (bez obaw nie traci się czucia ;-)). Czasem działa na prawdę super, że aż muszę się nieźla namahać żeby dostać, a czasem po prostu pomaga. Odstrasza tylko cena. W aptece ponad 9zł za 3 sztuki. Ja jednak kupiłem na (!) allegro 50sztuk po 1zł za sztukę + przesyłka gratiss ;-) Polecam. Produkt oryginalny i w niczym nie ustępuje tym z apteki
Pozdrawiam
- Wstreciucha
- Weteran
Innym i najlepszym sposobem jest praktyka Jak sie facet wslizguje w pochwe raz na dwa tygodnie , to sie w nim troche cisnienia i "ladunku" nazbiera Poza tym , warto zafundowac sobie maratony , kochajac sie kilka razy w ciagu nocy, nie mozna za kazdym razem chyba konczyc w piec minut .
Elementem mocno pomagajacym w walce z przedwczesnym wytryskiem, jest wyrozumialosc partnerki
Elementem mocno pomagajacym w walce z przedwczesnym wytryskiem, jest wyrozumialosc partnerki
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”