Jak już jest jasno, panuje jednak leciutki półmrok za sprawą zasuniętych zasłon. Tak już mam - jak się budzę i widzę obok moją ukochaną to tak jej pragnę. )
to taki aksjomat, że faceci lubią rano
:564:
Moderator: modTeam
Jupitery to lekka przesada, ale minimum lampka nocna musi być.
O jakiej tajemniczości tu piszesz? Czyżby nie widział Cię gołą?
a jeśli w dzień najdzie kogoś ochota, to wstydliwa lub nieakceptująca swego ciała nie rozbierze się?
lampka nocna jest ekstra Jeśli nie widzisz w półmroku, to normalne że światło musi być, ale chyba Ty jeden motywujesz to zdrowiem a nie chęcia widzenia kobiety dokładnie wraz z rozstępami
Wszyscy tak piszecie o tym półmroku, świecach, lampkach nocnych itp., wygląda na to, że kochacie się tylko w nocy, a jeśli w dzień najdzie kogoś ochota, to wstydliwa lub nieakceptująca swego ciała nie rozbierze się? Rozumiem w plenerze, ale to inna śpiewka...
Koniecznie !!!! widziec to jest to !! jak zmienia sie wyraz Twarzy , jak zmieniają sie oczy , jak zachodzą tą delikatną mgielką a co ja tu bede pisał .....juz mi sie chce , a nie ma z kim ! psia krew !!!!
A tak na marginesie zwracaliscie drodzy Panowie własnie na oczy swych Pan podczas?? jesli nie koniecznie to zróbcie !!
Ciekawe, dlaczego Kobiety nie chcą widzieć reakcji facetów?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 210 gości