Mam problem :(

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

goplana
Początkujący
Początkujący
Mam problem :(

Postautor: goplana » 08 wrz 2006, 19:44

Mam problem i proszę o pomoc. Jestem dziewicą, mam chłopaka. Czasami uprawiamy peting. i Tu własnie rodzi się mój problem. Kiedy chłopak mnie pieści np palcem to pojawia się potem krwawienie. Nie czuję bólu ale krwawię przez kilka godzin. Dlaczego tak się dzieje?? miałam juz tak kilka razy. Proszę pomóżcie :(

[ Dodano: 2006-09-08, 19:55 ]
Może dodam że podcza pieszczot mój chłopak wklada palca głęboko ale nie na tyle żeby przebić błonę więc tego że jestem dziewicą jestem pewna na 100%. ale boję się tego że jeśli już teraz mam takie problwemy to co będzie w momecje kiedy postanowimy rozpoczac współzycie. PROOOOOOOOOOOOSZĘ o POMOC :(
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 08 wrz 2006, 20:58

Tzn gdzie wklada tego palca (bo piszesz, ze 'gleboko, ale nie na tyle zeby siegnac blony'?), zobacz sobie dokladnie gdzie jest blona. bylo w niejednym temacie.
Prawdopodbnie Ci ja podraznia.
ZygiWspanialy
Początkujący
Początkujący
Postautor: ZygiWspanialy » 15 wrz 2006, 18:20

Jesli wystepuje u Ciebie krwawienie potem, to koniecznie zasiegnij porady lekarza. To jakas anomalia...
Alex
Bywalec
Bywalec
Postautor: Alex » 17 wrz 2006, 22:59

Jak Ci tam mocno tym palcem gmera, bez żadnego nawilżenia to co się kobieto dziwisz, że leci Ci krew. Nie można wykluczyć, że Ci jej nie przerwał, zależy jakiej wielkości masz krwawienia i czy dalej one występują. Jeżeli nie to mamy kolejnego Tomcia Palucha. Jednak sądzę, że jest troszeczkę naruszona, nie ma się czego obawiać. A jeżeli chodzi o stosunek to możesz nawet się zdziwić jak niczego nie poczujesz.

Jesli wystepuje u Ciebie krwawienie potem, to koniecznie zasiegnij porady lekarza. To jakas anomalia...

Jasne i co jeszcze... <mlotek>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”