Ciągły apetyt na sex
Moderator: modTeam
Ciągły apetyt na sex
Witam jestem tu nowy!dlatego korzystanie z wyszukiwarki jest po niekąd problemem...po prostu nie wiem jak sprecyzować sprawe która mnie frapuje. Jeśli to kiedyś było to przepraszam. Zastanawiam się od pewnego czasu czy jestem normalny czy zboczony. Mam 21 lat uprawiam sex z partnerką stałą 3 lata. Chodzi mi o to że od czasu kiedy zaczeliśmy to robić staje się coraz bardziej napalony. Kiedyś zamieszkaliśmy razem na kilka dni chciałem to stale non stop...tzn wytrysk i przerwa pół godziny i znowu. Moja dziewczyna po 3 razach miała dość bo każdy z tych stosunków trwał około 45 minut i doprowadzałem ją do przeciętnie 4 orgazmów. Przepraszam nie myślcie że się chwale czy coś to jest problem bo kiedy ona miała dość ja poszezdłem do łazienki i się masturbowałem. Walcze z tym jak moge ale musze się masturbować. Dodatkowo mam fioła na punkcie wyglądu kobiet gapie się w piersi itd. do sexu jestem gotowy natychmiast. ZA często dostaje wzwodu a jednocześnie długo osiągam orgazm.Na dodatek moje przyrodzenie jest duże i kiedy stanie no to wstyd...ktoś pomyśli albo się przechwala albo jakiś pieprzony ogier...ale ludzie to już jest problem. Jak z tym walczyć????pomóżcie
Nie przeszkadza mi to w normalnym funkcjonowaniu chciaż pojęcie normalne funkcjonowanie może mieć różne znaczenie dla każdego. Kiedy uczę się czy pracuję ten problem jest znacznie mniejszy ale ile można się uczyć. Jestem studentem prawa uczę się dużo dlatego potrzebuje chwili wytchnienia...ale kiedy robie przerwe...Tak tylko chciałem poznać wasze opinie ale odpowiedzi typu wykastruj się nie są zabawne. Pozdro
- ..::WdOwA::..
- Pasjonat
Stary nie przejmuj się ja mam troszkę więcej lat od Ciebie i też ciągle myślę o seksie i mi to nie przeszkadza i oby tak zostało do końca życia. Musisz tylko mieć partnerkę, która to zaakceptuje i zabawa non stop. No jeszcze później praca dojdzie i czasu będzie mniej. Ale ja każdy wolny czas w miarę możliwości poświęcam na to właśnie i jestem szczęśliwy. Tylko, że z dużym temperamentem i częstym seksie musisz ciągle kombinować, żeby seks nie stał się rutynowy. Wiesz inne miejsca, ciągle jakieś nowe pozycje, a jak już wypróbujesz wszystkie (albo większość) to wracaj do tych najwcześniejszych i się nie przejmuj pewnie, że zdrowy facet jesteś. Żadne hobby ja tam wolę myśleć przynajmniej o seksie jak go w danej chwili nie uprawiam, a nie znaczki zbierać
Jak się przy konkretnych czynnościach skupić się potrafisz to wszystko jest OK Czym tu się przejmować 
Fizycznie zdrowy...Haro pisze:Nie walcz. Zdrowych facet jestes i zdrowo reagujesz...
ty ogierzeJacenty85 pisze:Mam 21 lat uprawiam sex z partnerką stałą 3 lata. Chodzi mi o to że od czasu kiedy zaczeliśmy to robić staje się coraz bardziej napalony. Kiedyś zamieszkaliśmy razem na kilka dni chciałem to stale non stop...tzn wytrysk i przerwa pół godziny i znowu. Moja dziewczyna po 3 razach miała dość bo każdy z tych stosunków trwał około 45 minut i doprowadzałem ją do przeciętnie 4 orgazmów. Przepraszam nie myślcie że się chwale czy coś to jest problem bo kiedy ona miała dość ja poszezdłem do łazienki i się masturbowałem.
Miltonia pisze:Pytanie, czy przeszkadza Ci to w normalnym funkcjonowaniu? Tzna w nauce, pracy?
wale koniaJacenty85 pisze:Nie przeszkadza mi to w normalnym funkcjonowaniu chciaż pojęcie normalne funkcjonowanie może mieć różne znaczenie dla każdego. Kiedy uczę się czy pracuję ten problem jest znacznie mniejszy ale ile można się uczyć. Jestem studentem prawa uczę się dużo dlatego potrzebuje chwili wytchnienia...ale kiedy robie przerwe...
Bo juz go to wqrwia ze non stop chce mu sie dymac! Nawet nie wiecie jak to denerwuje koles zrobil to 3 razy, poszedl zwaliic konia, potem 2 i 3 razy, fiuta ma napuchnietego i czerwonego ale jeszcze ze 3 razy da rade:D bo mu sie chce..::WdOwA::.. pisze:A po co chcesz walczyc?
Jestes zdrowo napalony, mam podobnie i Cie rozumiem. Mysle ze Andre zaraz poprze moj pomysl, ze rozwiazaniem tego problemu moze byc tylko uprawianie seksu
Tez mam dosc tego ze mi sie caly czas chce i ze moge to robic 100 razy jednego dnia ale coz, tacy sie urodzilismy, trza to zaakceptowac, nie zwalczac.
Chyba ze koniecznie chcesz to idz do lekarza tylko nie wiem czy Ci jakis pomoze
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
-
- Początkujący
stary rozumiem Cię jak nikt mam dokładnie ten sam problem odkąd w ogóle jestem ze swoją partnerką. Też studiuje ale to w ogóle nie pomaga; w ostatnich latach nawet manager piłkarski nie pomaga choc zawsze skutecznie zmieniał tok myslenia. Też mój wzrok zwracają części ciała innych pięknych kobiet. Jednym słowem kocham całą Seksuologię.
- Nostradamus
- Zaglądający
- Zaglądający
- Zaglądający