Do wszystkich tych, co uwazaja ze ludzie bioracy sterydy itd. sa tepi. Wg. powszechej opinii sterydy powoduja otepienie umyslu, ze faceci sa glupi, pusci blablabla, co jest blednym twierdzeniem nie majacym zadnych podstaw, a wrecz stereotypowym. Ci co tak uwazaja sa bardziej tepi tak naprawde. To nie sterydy powoduja ze faceci robia sie tepi, po prostu wiecej tepych facetow siega po sterydy, szczegolnie mam na mysli osiedlowych i domoroslych chloptasiow spod klatki myslacych ze miesniami zdobeda pozycje w okolicy, a wiec nie ma zadnej bezposreniej zaleznosci miedzy braniem sterydow, a inteligencja osobnika. Taki delikwent po prostu zawsze byl tepy, zanim zaczal brac sterydy. Co innego ludzie, ktorzy naprawde kochaja ten sport i sie wspomagaja, ja osobiscie na swojej silowni znam bardzo malo glupich czy tepych kulturystow, maja swoje firmy, ustawieni ludzie, a ten odsetek glupich dresikow to sezonowcy co przychodza pocwiczyc 3 miesiace akurat jak robia cykl sterydowy, po czym znikaja nagle z silowni, tzw. sezonowcy. odrozniajcie koksiarzy z osiedlowych "gangow" od kulturystow ludzie. Bo ci pierwsi biora sterydy a przy okazji chodza na silownie, a drudzy na odwrot. Powiedzcie mi czy np. strongmeni Slawek Toczek, czy Dymek sa tepi albo glupi ? nie wspomne o niektorych zawodowych kulturystach.
[ Dodano: 2006-09-03, 18:19 ]
A co do tego czy kobiety lubia koksow, oczywiscie ze lubia

Bo kobiet nie interesuje co bierzesz, ale efekt jaki tym osiagniesz, a jak umiejetnie potrafisz brac, tak ze morda ci nie spuchnie, to nie ma bata ze umiesniony, wyrzezbiony facet kobiecie sie nie podoba. Autopsja

I nie sa to puste laseczki z dyskoteki, ale dojrzale, inteligentne kobiety, ktore wiedza czego chca.