Kwestia biustu!

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 15 sie 2004, 23:53

moja Pani ma cudowny biust,CUDO!!!Piersi okrągłe i twarde z miseczką C,nic tylko wzroku nie odrywać.Kobiecy biust to bardzo ważna kwestia
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 16 sie 2004, 08:48

Piersi mają być!
I tyle!

I to najważniejsze. !!

Teraz są D były B i A.

Nie ma różnicy. Ważne żeby nie zwisały do pasa :)
A po krółewsku się bawiliśmy, było miło.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 16 sie 2004, 08:54

precyzujac ....moze ci sie biust partnerki nie za bardzo podobać a i tak ją bedziesz kochac !!

Słusznie napisane Krzysiu - i dlatego póki co abstrakcyjnie powiem, że jednak lubię nieco większe niż małe - taka enigma, bo wszystkie są ładne i godne pieszczenia, ssania, lizania, masowania, przytulania - ojej :562:
;)...
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 16 sie 2004, 12:57

Ja nie mam imponujacego biustu, cale szczescie, bo w przeciwnym wypadku komicznie wygladalabym na koniu z majtajacymi sie gdzies cyckami ;-) Poza tym jak rozmawiam z chlopakami mam pewnosc, ze patrza mi w oczy a nie na dekolt :-)
Swoja droga to co Was faceci fascynuje w tych "workach tłuszczu"?? :-) Najciekawsze jest to, ze jak juz ktoś wspomniał bez wzgledu na to czy są małe czy duże zawsze są obiektem waszego wielbienia...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 sie 2004, 13:02

Tak jak Ty patrzysz i podziwiasz konie < w których ja widuje tylko zwierze , tak My patrzymy na biusty , Ty zas tego , z kolei nie rozumiesz , musisz po prostu nam uwierzyc iz nas fascynują !! tak samo jak ciebie konie
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 16 sie 2004, 13:15

Swoja droga to co Was faceci fascynuje w tych "workach tłuszczu"??

przecież to tkanka mięśniowa a nie tłuszcz chyba że mówisz o swoich :P ...
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.

Owidiusz
Awatar użytkownika
amazonka
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: amazonka » 16 sie 2004, 13:19

Porównianie koni do cycków?? Ehh... ta zniewaga krwi wymaga!! :P

Ale w sensie zafascynowania tym czy tamtym to wytłumaczyłes mi Krzysiu wprost idealnie.

Muszę Wam powiedzieć jednak, ze ja jestem w lepszej sytuacji, bo faceci i piersi to zauroczenie jednostronne, cycki nie poliza cie z uczuciem kiedy masz zly dzien, nie zabiora cie na wspaniala wycieczke a przede wszystkim nie beda cie tak kochaly jak koń. No ale OK, rozumiem, ze jakies tam "korzysci" tez sobie czerpiecie... :-)

pozdrawiam wszytkich fanów piersi i koni
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 16 sie 2004, 15:08

A ja bardzo lubię swoje piersi. Mogły by być odrobinkę większe, ale tylko odrobinkę. To chyba jedna z nielicznych części mojego ciała,która mi się podoba :)
A po królewsku próbowaliśmy, ale przyznam że to mnie nie kręci.
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 16 sie 2004, 15:36

ja się spotkałem z nazwą "po hiszpańsku" a "po królewsku" to słysze pierwszy raz :566:
w każdym razie taka forma pieszczot mnie się to nawet podoba :565:

Owidiusz
lato
Bywalec
Bywalec
Postautor: lato » 16 sie 2004, 22:10

amazonka pisze:Ja nie mam imponujacego biustu, cale szczescie, bo w przeciwnym wypadku komicznie wygladalabym na koniu z majtajacymi sie gdzies cyckami ;-) Poza tym jak rozmawiam z chlopakami mam pewnosc, ze patrza mi w oczy a nie na dekolt :-)

Ja tam zawsze jak rozmawiam z dziewczyną to spoglądam sobie od czasu do czasu na dekolt - niezależnie od wielkości biustu. Co bym nie robil i tak wzrok leci na dół....
Awatar użytkownika
Karolina23
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Karolina23 » 17 sie 2004, 01:34

jestem kobietą ale zdążyłam zauważyć że każdemu facetowi leci wzrok w dół. Kiedyś nawet sprowokowałam taką sytuacje aby to sprawdzić. Mam biust taki sobie -mniie sie nie podoba- ale przy pewnym wyeksponowaniu wygląda nawet nawet.
Test próbowałam na obecym moim chłopaku. Siedzieliśmy sobie i gadaliśmy. W tle grał tv. Oczywisćie dla podpuchy od czasu do czasu spoglądałam na film. I wtedy zauważyłam kątem oka że mój koleś gdzie się patrzy??????????? w dekolt heheh.Ale oczywiście gdy spojrzałam znowu na niego patrzał sie ładnie w oczka. I tak kilka razy. Śmiać mi sie chciało ale.......już sobie darowałam
Nie będzie przyjacielem kobiety, kto może być jej kochankiem!!!
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 17 sie 2004, 05:57

I co z tego?? Każdy facet lubi popatrzeć na swoją dziewczynę... ;) Przecież lepiej aby patrzył na twój biust, niż na biust aktorek w tv :D
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 17 sie 2004, 07:09

sa takie jakie powinny być nie zaduże nie za małe po prostu jak by to powiedzieć w sam raz do rączki!!!!!!!

Mi się podoba podawanie rozmiaru piersi "do rączki", no i muszę się zgodzić z którymś z przedmówców, że ważniejszy od rozmiaru jest ich kształt i stan-powinny być jędrne a nie jakieś obwisłe.
ps. gdzieś czytałem, że wcieranie spermy ujędrnia piersi.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 17 sie 2004, 10:03

ps. gdzieś czytałem, że wcieranie spermy ujędrnia piersi.

wymiękam,to jakaś wierutna bzdura :551:

Owidiusz
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 17 sie 2004, 13:55

Raczej tak.
Nie tyle wcieranie może co po prostu masowanie i z tym mogę się zgodzić.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 sie 2004, 14:06

No własnie , masowanie !! a jak myslicie dlaczego ma zona ma do tej pory biust taki ze nie jedna 20 tka by chciała mieć ???? mimo urodzenia 2 dzieci ?? oczywiscie odpowiedz jest prosta , to moja zasługa :556: a własciwie masowania ! :547: :564: :D :D :D :D :D
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Karolina23
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Karolina23 » 17 sie 2004, 14:07

Masowanie jak najbardziej, pobudza i piersi momentalnie są inne. Tak bynajemniej jest u mnie. Są fajniejsze w dotyku :D
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 18 sie 2004, 10:55

Mi się podoba podawanie rozmiaru piersi "do rączki",

kiedyś żartowałam, że jak moj facet będzie mi kupował bieliznę, to poprosi ekspedientkę o 3 różych "rozmiarów" manekiny, i będzie sprawdzal ręką który jest najbardziej "podobny" ;)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
lato
Bywalec
Bywalec
Postautor: lato » 18 sie 2004, 15:39

Przećwiczyłem już kupowanie bielizny dla mojej pani i to nie "na rączkę" tylko znam po prostu rozmiar. Ale choć sprawia jej to przyjemność i cieszy sie z takich prezentów to, jak ona powiedziała, woli kupować sama, ponieważ może sobie przymierzyć stanik i sprawdzić czy dobrze leży. Podobno oprócz rozmiaru ważny jest krój, bo przecież biusty mają też różne kształty i w niektórych, że tak powiem, modelach - źle się czuje.
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 18 sie 2004, 16:47

Ja wole kupować sobie bielizne sama lub razem. Bielizna jako prezent jest fajna ale nie zawsze rozmiar jest równy rozmiarowi. Ważne jest by się dobrze czuć więc wole poprzymierzać niż potem żałować.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Karolina23
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Karolina23 » 18 sie 2004, 18:26

Chyba każda kobieta lubi dostawać bielizne, a co za tym idzie faceci mają z tego taką przyjemność iż dobrze wiedzą że zobaczą ją na swojej kobiecie ;)
Ja również wole sama kupować bielizne, bo tak jak napisaliście rozmiar rozmiarowi nie równy, cięzko dopasowac pomimo tego iż zna się rozmiar. Stringi, koszulki itp Ok. Ale z biustonoszem jest ciężej.
Awatar użytkownika
Luca
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Luca » 18 sie 2004, 22:20

ja wolę być ostrożny z kupnem bielizny,problemy z rozmiarem są na porządku dziennym.Ostatnio widziałem biustonosz o oznaczeniu 75C z dużą ilością gąbki a rozmiarowo to było 75A.Teraz każda dziewczyna nosi B albo C ponieważ producenci zawyżają rozmiary aby poprawić samopoczucie kobietą z małym biustem :557:

Owidiusz
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 18 sie 2004, 22:57

może i lepiej kupować razem (sama nie bo mogłoby mu się nie spodobać, a tak to on wybiera a ja robię za modelkę ;) ) ale otrzymanie ślicznego prezentu od ukochanego...zdecydowanie cudowne uczucie :D (ostatnio sama się przekonałam :*)no i zawsze można panią poprosić w sklepie że jeśli będzie zły rozmiar to wymienić można :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 19 sie 2004, 10:12

mariusz pisze:I co z tego?? Każdy facet lubi popatrzeć na swoją dziewczynę... ;) Przecież lepiej aby patrzył na twój biust, niż na biust aktorek w tv :D

hm... no właśnie. Strasznie mnie irytuje, gdy facet będący w związku z kobietą ogląda się za innymi paniami (czytaj: za ich cyckami, ew. tyłkiem). Na spacerze, czy w tv. Może nie powinnam reagować na coś takiego złością, bo to zdaje się u wielu panów odruch naturalny, ale momentami robi się po prostu przykro :029:
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
lato
Bywalec
Bywalec
Postautor: lato » 19 sie 2004, 11:56

Nie będę zakładal nowego tematu, bo moje pytanie jest związane własnie z biustem - chodzi mi mianowice o sutki: podobają sie wam duże czy małe?
Pytanie może jest głupie, ale nudzę się w pracy, a przy sąsiednim biurku siedzi koleżanka w obcisłej błękitenej koszulce (to sie chyba top nazywa albo cóś jakoś tak) no i widać, że nie ma stanika, bo przylegający ściśle do ciała materiał pięknie podkreśla jej całkiem duże, płaskie sutki na raczej niewielkich piersiach (kurczę, chyba jestem erotomanem :D )

do ptaszka: niech Ci nie robi się przykro - faceci tak już mają, że oglądają się za dziewczynami na ulicy :P bo są wzrokowcami. Jak moja pani czasem się na mnie wkurzy za to gapienie się, to zawsze jej mówię, że jestem koneserem kobiecego piękna. To zawsze rozładowuje atmosferę.
Tomasz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tomasz » 19 sie 2004, 13:20

gracjo droga jak znajdę coś odpowiedniego to podeślę :)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 19 sie 2004, 15:15

Ja lubie "słoneczka" średnie a sutki takie piękne sterczące !! Hmm, musze się dzis do nich przytulić :)
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 19 sie 2004, 18:39

Cholera z tym ogladaniem sie na ulicy to mam problem. Nie wiem jak z tym walczyc :) To jest nalog i strasznie mi glupio jak moja dziewczyna zlapie mnie na tym kiedy idziemy razem i sie ogladam za jakimis innymi cyckami :( Ale to juz chyba faceci maja w genach :)
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 25 sie 2004, 09:27

jesli chodzi o mnie to uwazam ze to tez zalezy od kobiety...mysle ze jak kobieta jest przy kosci musi miec wieksze piersi,szczupla i smukla mniejsze...i jak juz ktos przedemna powiedzial (nie raz)musza byc proporcjonalne
jesli ja mam wybrac to rozmiar A,B
wole srednio male czyli raczej A choc B tez zle nie jest ...:)
taki niezdecydowany jestem
Awatar użytkownika
Raffek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Raffek » 25 sie 2004, 16:46

Panowie jakie preferujecie piersi u swojich partnerek? Male czy duze?

Powiem szczerze że mi się podobaja średnie piersi, moja ukochana ma w sam raz piersi i pasują do niej, chociaż ja i tak mówię że ma duże :D A co do seksu po królewsku, to jeszcze nie próbowałem ale w najbliższym czasie spróbuję :D I rozmiary są ok ;-)
"...Lepiej nie zaczynać, niż zacząwszy nie dokończyć..."

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”