za Runeko -,pitolisz teraz , napisalem porostu to co mam do powiedzenia , a jak uwazasz iż moje odpowiedzi sa nie na temat i nie powinny tu byc to mi przykro , wynika to chyba z nieprzespanej nocy ! coś ciezko kapujesz
ja napisalem to co Mi powiedziły KOBIETY , czytac nie umiesz

stad uwazam iz wypowiedziec sie mogłem.
wszak sama piszesz, iz taka skłonnosc bys mogła miec
runeko pisze:A ja mam dziwnie tak bo mialam "przygode" z bliska przyjaciolka. Ale z kolei z inna kobieta juz bym tego zrobic nie mogla (chyba, ze naprawde bliska, bliska przyjaciolka- a i takie mam ale w tej kobiecie tez musi byc "cos" -ten zauwazalny pierwiastek biseksualnosci). Seks z kobieta jest przyjemny bo kobieta wie, czego druga oczekuje. Ale jesli chodzi o mnie to predzej poszlabym do lozka z nieznajomym facetem niz z nieznajoma kobieta (taki przyklad, nie bierzcie sobie tego do serca

) Czyli wychodzi, ze jestem semi-biseksualna (ciekawe slowo
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
) bo nie pociagaja mnie w tym samym stopni kobiety, co mezczyzni. Dla mnie (kiedys, powiedzmy) wystarczylo, ze facet jest przystojny, moglabym z nim isc do lozka. Z kobieta musialaby mnie laczyc gleboka przyjazn. Cos w tym jest...
i teraz jak napisze iz Runeko moze miec skłonnosci do bycia z inna kobieta , chocby jednorazowa , to napisze nie na temat i wypowiadac sie nie moge ? runeko to też nie wszystki , ale jest , sa tez inne