Mysiorek pisze:Masz 17 lat. Co Ci?

Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:Pod warunkiem, że upłynęło parę godzin od wypróżnienia
Misiek69 pisze:ale o co chodzi?
Misiek69 pisze:czy dziewczyna musi sie jakos przygotowac do tego?
Misiek69 pisze:czy bez przgotowania dziewczyna moze partnera pobrudzic, popuscic czy cos tedy? ? ?
(ja teżMysiorek pisze:(kocham to słowo)
nie stosowalam jakis srodkow z sex shopow,wazelinka z apteki a oliwka drogeria ;]Mona pisze:A kupujesz te specyfiki w seksualnych szopach?
Mysiorek pisze:Bo spinasz się. Wyluzuj tak, jakbyś się... wyprózniała (znowu to słowo)
Otwórz się, nie zamykaj.
Misia86 pisze:nie stosowalam jakis srodkow z sex shopow,wazelinka z apteki a oliwka drogeria ;]
Mysiorek pisze:Niech on będzie przy ścianie i dupy od niej nie odkleja, a TY rób wszelkie ruchy
Andrew pisze:firmy jonson&jonson K-Y
Misia86 pisze:dobra więc... co polecasz?
Mona pisze:Andrew pisze:firmy jonson&jonson K-Y
Bzdura, bo pełno gliceryny, a Miska wyraźnie pisze, że Ją boli, to po tym specyfiku będzie bolało Ją jeszcze bardziej.
)
w okolicach prostaty, kilka centymetrów w głąb na wewnętrznej stronie. najlepiej gdyby zrobiła to twoja laskatomeczekttt pisze:gdzie dokladnie znajduje sie punkt g u faceta,
Po założeniu na palec prezerwatywy i zwilżeniu jej śliną lub żelem na bazie wody, powoli wsuń go do jego odbytu. Rób to stopniowo i delikatnie, nie spiesz się i pamiętaj o tym, że najważliwsza jest zewnętrzna trzecia część odbytnicy. Wsuwając palec powoli zwiększasz jego pragnienie i pozwalasz wam obojgu przywyknąć do tej nowej techniki. Na początku przesuwaj palec w głąb i na zewnątrz. To pomoże zwiotczyć mięśnie odbytnicy. Kiedy oboje osiągniecie zadowolenie a twój palce jest cały w środku, zagnij go i zacznij wykonywać ruch "przywoływania" (chodź tu). W ten sposób będziesz masować jego prostatę. Niektórzy mężczyźni mogą w ten sposób osiągnąc orgazm. Niektórzy uwielbijaą taki rodzaj stymulacji połączony z seksem oraalnym. Właśnie to masowanie prostaty określane jest czasem jak męski punkt G.tomeczekttt pisze:czy moglby ktos dokladnie mi wytlumaczyc gdzie dokladnie znajduje sie punkt g u faceta, jak go wyczuc i czym najlepiej pobudzac swoja pupe
Jako że nie jestem sceptykiem, a raczej jestem, tylko jakby nie widzę tu przełożenia, cokolwiek miałbyś na myśli (rany! napisałam tak, że sama nie rozumiemdigidy pisze:Witajcie Kochani:-).
Mam male pytanie do zaawansowanych wielbicieli tego innego rodzaju sexu... Napiszcie mi jakiech uzywacie zabawek do naszego kochanego analka... Jak na razie przez kilka lat probowalem korków, plug'ów, rollerów, kulki no i oczywiscie rozne wibratory ale raczej z przeznaczeniem do penetracji analnej - glownie z materialu typu Jelly oraz Silicon. Oczywiscie poza tym roznego rodzaju zele zapachowe i smakowe ale to oczywiste. Czy ktos moze polecic cos nowego fajnego? Mam na mysli jakas fajna innowacyjna i modernistyczna zabawke ktora urozmaici zycie sexualne:-).
Z gory dziekuje za wszystkie porady i prosze aby sceptycy sexu analnego nie odpisywali:-).
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 173 gości