Haro pisze:Moja wymyslila, ze 25 dopiero zaczniemy ponowne harce
współczuję

Moderator: modTeam
Haro pisze:Moja wymyslila, ze 25 dopiero zaczniemy ponowne harce
U facetow wlasnie to oznacza. To kwestia zaprogramowania mozgu. Wiesz, sperma dla mnie jakos specjalnie nie smierdzi, nawet w smaku nie jest straszna (probowalem) ale jak mam ja w ustach (probowalem) to mi sie po prostu chce zygac. Centralnie od razu sie podnosi w gardle.pani_minister pisze:Nie lubienie nie musi oznaczać natomiast obrzydzenia
Widze dwa wyjscia:22 latek pisze:Dziś kochałem sie ze swoją dziewczyną. Po tym jak "popsułem jej brzuszek " zaczęła fantazjować... Stwierdziła, że chce, abym zlizał z niej spermę. Troszkę mnie to zdziwiło... W sumie nie brzydzę sie całowania po oralu, ani jak ma resztki mojej spermy w swoich ustach, ale wydaje mi sie, że zlizywanie z brzuszka to jakaś przesada... Narazie wytarłem chusteczką jak codzień... powiedziałem - przemyślę sprawe.
W sumie to czego nie robi sie dla dziewczyny
Co o tym sądzicie
Haro pisze:.. O Boze, co ja zrobie
Maverick pisze:Centralnie od razu sie podnosi w gardle.
Haro pisze:ale... Nie odrzuca mnie juz. Powaznie! Sam sie zdziwilem, ze ma taki a nie inny smak. Dziwne
Maverick pisze:Sorry, ale ja bym w zyciu kolegow na powitanie w policzek nie cmokal. Nawet tylko "w powietrzu".
Maverick pisze:A dziewczynom to nie sprawia problemu.
Maverick pisze:Zazwyczaj pisza na forum ze jest niedobra, slona czy jakas tam. Ale wymiotowac im sie nie chce.
Maverick pisze:To kwestia zaprogramowania czy tez plci mozgu.
Maverick pisze:Sorry, ale ja bym w zyciu kolegow na powitanie w policzek nie cmokal.
Maverick pisze:A dziewczynom to nie sprawia problemu.
Symfonia pisze:Maverick napisał/a:
A dziewczynom to nie sprawia problemu.
Jezeli daje buzi w policzek to osobie (dziewczynie) zaprzyjazionej.... - w ten sposob tez jest przeciez wyrazana sympatia, przyjazn...niekoniecznie na podlozu sexualnym.
firstOne! pisze: to odwroccie sobie sytuacje ze wy mialy byscie lizac swoje soki...
Hyhy pisze:Kobiety nie jedza wlasnych sokow.
firstOne! pisze:ze wy mialy byscie lizac swoje soki... xd
Hyhy pisze:ze spora czesc facetow nie zje wlasnej spermy czy sie jej "brzydzi", albo ewentualnie nie ma nic przeciwko ale woli nie probowac:)
Mysiorek pisze:Po prostu są bi.
wstydze_sie pisze:kto z facetow probuje wlasna sperme
Chłopie, przestań się zachowywać jak wymuskana pensjonarka. O fu, a fe, nie znoszę, ohyda... Masz jaja?wstydze_sie pisze:w zyciu tego nie sprobuje wystarczy ze musze ja ogladac.
No... rozmnażalibyśmy się przez zapylenie. A ponieważ głupców "nie sieją", to ludzkość byłaby mądrzejszawstydze_sie pisze:Najlepiej jakby w ogóle jej nie bylo
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 259 gości