czy pytac o sex ??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

kajot
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kajot » 01 sie 2006, 10:24

hmm to poczytaj niedawne tematy o tym jak po x latach niechce sexu, albo bliskości...
wtedy zorientuejsz się że jak narazie to powinieneś się cieszyć z tego co masz:)

a swoją drogą to 4 miesiące to nie jest wcale dużo...pozostaje próbować dalej i czekać
a to że jeszcze nie chce to znaczy że coś kręci??? tym bardziej jeśli jest dziewicą?? "początek końca" ?? skoro jeszcze dobrze nie zaczeliście???
myślę że trochę przesadzasz.. cierpliwości człowieku :) i powodzenia w "zdobywaniu" :)
Awatar użytkownika
Mateo_20
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mateo_20 » 01 sie 2006, 10:43

mar pisze:Nie wiem czy porozmaiwac z nia o tym czy nie??

Oczywiscie, ze porozmawiac, co to za zwiazek w ktorym wstydzicie sie rozmawiac o takich sprawach.

mar pisze:jesli tk to jak zaczac i przeprowadzic taka rozmowe

Najlepiej podczas pieszczot.

mar pisze:a moze myslicie ze 3 miechy toza malo

Ja z moja dziewczyna zrobilismy to po 2 miesiacach bycia ze soba.
"Serca przepełnione miłością
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
AlicE!
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlicE! » 01 sie 2006, 10:45

Andrew pisze:, i co sobie pomysli , zem łatwa!!??

Pomyśli, ba, powie prosto w oczy! Tobie Andrew nigdy żadna nie powiedziała, żeś łatwy, a jak powiedziała, to się pewnie roześmiałeś. Ja się wściekłam, bo przecież on chciał i ja chciałam, to po co taki głupi tekst?!

Dyzio, 4 miechy to serio mało. Ja moze za mloda jestem , zeby gadać czy malo czy nie..
Moze chciala Cie wyczuc, co zrobisz jak powie nie... Nie upierales sie, wiec masz plusa za to, ze liczysz sie z jej zdaniem i JESTEŚ CIEPRLIWY! moze naprawde nie miala humoru...
A moze źle zaczales coś nastrój jej pękł jak bańk mydlana i się zaparła...
megane
Maniak
Maniak
Postautor: megane » 01 sie 2006, 10:58

Też myślę, że nie ma nic dziwnego w tym, że po 4 miesiącach nie chce. Przecież to nie tak długo.

A co do tego, czy się godzić na wszystko od razu... Cały paradoks następuje wtedy, gdy facet najpierw sam zaczyna, dziewczyna nie protestuje, a on później będzie się zastanawiał, czy ona aby właśnie nie jest zbyt łatwa, albo od razu stwierdzi, że dziwka :]. Bo takich facetów poznałam - z jednej strony chcą jaknajszybciej się bzykać, a z drugiej chcą 'porządnej' dziewczyny (porządnej w ich mniemaniu, chodzi o to, że jeśli 'dała' im to innemu też da bez problemu).

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”