Dla większości z nas jest to coś obrzydliwego. W temacie jednak zawarto "za i przeciw". Jakie widzicie za? A jakie przeciw?
Skoro jest to obrzydliwe to logiczne jest, że się to nie podoba. I nie ma co szukać "za" i "przeciw" bo to bez sensu.
Moderator: modTeam
Dla większości z nas jest to coś obrzydliwego. W temacie jednak zawarto "za i przeciw". Jakie widzicie za? A jakie przeciw?
SueEllen pisze:Jestem skłonna twierdzić, że świat pójdzie teraz własnie w tę stronę i po rozprężeniu nastąpi ponowne "zakonserwowanie" obyczajów. Taką prawidłowość pokazuje historia. Cykliczność przemian jest wbudowana w ten mechanizm funkcjonowania świata.
Jestem skłonna twierdzić, że świat pójdzie teraz własnie w tę stronę i po rozprężeniu nastąpi ponowne "zakonserwowanie" obyczajów. Taką prawidłowość pokazuje historia. Cykliczność przemian jest wbudowana w ten mechanizm funkcjonowania świata.
A co sądzicie o fistingu bo ja jestem absolutnie przeciw. Nigdy bym tego nikomu nie robił...
A co w takim razie sądzicie o innych udziwnieniach? Czy ktoś chciał kiedykolwiek spróbowac bdsm, albo innych "urozmaiceń" dnia powszedniego?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 142 gości