jak głęboko
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Mam taki problem jedna dziewczyna z którą jestem jakiś czas upiera sie że jest dziewcą że nigdy sie nie kochała i że jest całkowicie czysta a odda mi sie dopiero po ślubie bo niema pewności że sie z ną ożenie ja chciałbym właśnie z nią związać swoje życie ale ostatnio troche wypiliśmy i zbliżyliśmy sie do siebie i zrobiłem jej palcówe włożyłem jej cały wskazujący palec CAŁY jest ciasna ale to nie za głęboko??? na jakiej głębokości jest błona dziewicza wydaje mi sie że jak bym włożył jej palec tak głęboko to powinnem jej błone przebić a niebyło krwi i niebolało ją to. Pytałem czy mnie okłamuje czy sie już kochała albo czy może ktoś jej przebił błone palcem ale ona wszystkiemu zaprzecza. Czy wieć ona jest dziewicą???
jak jej nie wierzysz to uwierz..
http://www.agnieszka.com.pl/narzady_plciowe.htm
że ma błone nie oznacza że nie możesz włożyć spokojnie palca, a nawet czasem 3:) a jest przy wejściu.. zresztą sam doczytaj!!!!!!!!!!!!
http://www.agnieszka.com.pl/narzady_plciowe.htm
że ma błone nie oznacza że nie możesz włożyć spokojnie palca, a nawet czasem 3:) a jest przy wejściu.. zresztą sam doczytaj!!!!!!!!!!!!
daniel,.,.,. pisze:Czy wieć ona jest dziewicą???
Nawet jakby miala blone to co ? bysbyl pewien ze dziewica ? a moze anal uprawiala ? a jak nie ma blony ? to mogla sobie sama przerwac np. ogorkiem. Blona to zaden wyznacznik dziewictwa, materilaisci !
[ Dodano: 2006-07-24, 21:30 ]
Maggot pisze:Gdyby tak było, rózniw dobrze tampon mógłby rozdziewiczyć...
tampon ma 4-5 cm a palec 8-9
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
-
- Zaglądający
Nawet jakby miala blone to co ? bysbyl pewien ze dziewica ? a moze anal uprawiala ? a jak nie ma blony ? to mogla sobie sama przerwac np. ogorkiem. Blona to zaden wyznacznik dziewictwa, materilaisci !
Anal to na pewno nie tam jest jeszcze ciaśniej i tam ją bardzo boli ale wiem że kiedyś zabawiała sie z koleżanką (nie że lezbijka ale pieściła koleżanke a koleżanka ją) powiedziała że tylko raz
[ Dodano: 2006-07-24, 21:45 ]
teraz może jej uwierze.http://www.agnieszka.com.pl/narzady_plciowe.htm
- ksiezycowka
- Weteran
daniel,.,.,. pisze:. Czy wieć ona jest dziewicą???
a widzisz, trzeba było uważać na biologii ;-)
moon pisze:Poz atym blony to nie jednolita sciana.
inaczej okres dostawałybyśmy po utracie dziewictwa dopiero :-)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
lollirot pisze:moon pisze:Poz atym blony to nie jednolita sciana.
inaczej okres dostawałybyśmy po utracie dziewictwa dopiero :-)
Coś mi się teraz mętnie po głowie kołacze, że takie przypadki też się zdarzają. Może nie całkiem zarośnięte, ale na tyle, że jest problem z wydaleniem krwi miesięcznej z organizmu i konieczna jest interwencja lekarza. No ale to raczej dość ekstremalne przypadki

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
O rany, dziewczyna taka religijna, że aż się zabawia z koleżanką... rozwaliło mnie to. Przerażające jak opacznie można rozumieć 'czystość' będąc gorliwym katolikiem lol. "nigdy sie nie kochała i że jest całkowicie czysta a odda mi sie dopiero po ślubie bo niema pewności że sie z ną ożenie ja"
To tak na marginesie.
A tak do tematu mogłeś i błonę naderwać, a krwi być nie musiało. Nawet przerwana błona niezawsze krwawi.
To tak na marginesie.
A tak do tematu mogłeś i błonę naderwać, a krwi być nie musiało. Nawet przerwana błona niezawsze krwawi.
- Wstreciucha
- Weteran
daniel,.,.,., Wy macie innego rodzaju problem :
co to censored jest , dam Ci dupy po slubie bo nie wiem czy ze mna bedziesz ? To jakis nowy wynalazek przekonan religijnych ?
blona jest perforowana i elastyczna, nie musisz czuc jej palcem i nie musisz wiedziec ze ja przebiles . Tak czy kwak zastanowilabym sie nad priorytetami najpierw Twoimi, potem jej /szczegolnie w aspekcie zamazpojscia/. Stawiam milion zlotych i daje Ci pol roku - nie wroze Wam przyszlosci
daniel,.,.,. pisze:odda mi sie dopiero po ślubie bo niema pewności że sie z ną ożenie
co to censored jest , dam Ci dupy po slubie bo nie wiem czy ze mna bedziesz ? To jakis nowy wynalazek przekonan religijnych ?
blona jest perforowana i elastyczna, nie musisz czuc jej palcem i nie musisz wiedziec ze ja przebiles . Tak czy kwak zastanowilabym sie nad priorytetami najpierw Twoimi, potem jej /szczegolnie w aspekcie zamazpojscia/. Stawiam milion zlotych i daje Ci pol roku - nie wroze Wam przyszlosci

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- ksiezycowka
- Weteran
To ze jak naderwiesz ona nadal tam jest tylko lekko uszkodzona. A jak przerwqiesz to nie odrosnievkajot pisze:hmm a czym z definicji różni się naderwanie od przerwania i od przebicia??
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Idź se dalej fantazjujOczywiscie ze mozna...

To nie czytaj. ?lady.26 pisze:Niech toś zamknie ten temat, bo ...się można.

Co jest do cholery z tymi błonami dziewiczymi?????
Co to za chłop, który chce rozdziewiczać dziewczyny??? Jakis nieudolny sexualnie???
Ja tam zawsze preferowałem dziewczyny, powiedzmy sobie, bardziej dojrzałe sexualnie.
Tak na marginesie to człowieku do szkoły nie chodziłeś??? Nie ma Internetu w domku???
Poczytaj troszkę o budowie kobietki to nie będziesz zaśmiecał tego forum głupimi textami. Pozdro
Co to za chłop, który chce rozdziewiczać dziewczyny??? Jakis nieudolny sexualnie???
Ja tam zawsze preferowałem dziewczyny, powiedzmy sobie, bardziej dojrzałe sexualnie.
Tak na marginesie to człowieku do szkoły nie chodziłeś??? Nie ma Internetu w domku???
Poczytaj troszkę o budowie kobietki to nie będziesz zaśmiecał tego forum głupimi textami. Pozdro
Meredith pisze:a jesli nie jest dziewicą to co?
Nagle przestaniesz chceić wiązać się z nią na zawsze.
Jakby mnie laska tak w ci.la zrobiła, to JAK NAJBARDZIEJ!!! Niech spier... na drzewo, jak związek zaczyna od kłamstw i oszustw...
Jestem tu nowy i sorki, że nie czytam całych tematów, tylko odpowiadam na pierwszy 
Dydzio pisze:Meredith pisze:a jesli nie jest dziewicą to co?
Nagle przestaniesz chceić wiązać się z nią na zawsze.
Jakby mnie laska tak w ci.la zrobiła, to JAK NAJBARDZIEJ!!! Niech spier... na drzewo, jak związek zaczyna od kłamstw i oszustw...
a je$li taka je$t? to je$t takim "kotem..."
...:::Wszystko jest kwestą odpowiedniego spojrzenia:::...
No coś ty... błona jest wystarczająco daleko i palcem jej nie przebijesz...a to że jej krew nie leciała ani że ją nie bolało to nic nie znaczy bo mnie też nic nie bolało ani nie laciała mi krew bo nie zawsze podczas przerywania błony coś takiego następuje... więc spoko bo twoja "czysta" dziewczyna jest dziewicą
Ej ludzie dajcie chłopakowi się wypowidzieć... nie rozumiem waszego pesymistycznego podejścia... każdy ma problemy i nie każdy sobie z nimi radzi tak jak wy!
Daniel nie smutaj się bedzie git
<lodzik>
Ej ludzie dajcie chłopakowi się wypowidzieć... nie rozumiem waszego pesymistycznego podejścia... każdy ma problemy i nie każdy sobie z nimi radzi tak jak wy!
Daniel nie smutaj się bedzie git
No coś ty... błona jest wystarczająco daleko i palcem jej nie przebijesz...

TFA, nie ma sensu im tego mówić.... I tak nie zrozumieją...TFA pisze:Tylko ze jemu nie chodzi o to ze go oklamala, tylko ze nie jest juz dziewica, jakby go oklamala ze ne jest juz dziewica a okazaloby sie ze jest, to pewnie by jej o klamstwo juz nie oskarzyl.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”