Czy to normalne ? To czemu boli ?
Moderator: modTeam
Czy to normalne ? To czemu boli ?
Szybko i treściwie. Ostatnio zauważyłam, że na jednej ze ścianek pochwy ( raczej z tyłu) mam takie zgrubienie, coś w rodzaju wystającego "guzka". Zastanawiam się czy to jest normalne, czy raczej udać się z tym do ginekologa ? Dodam jeszcze, że może i przez to czasami odczuwam ból przy stosunku jak mój Kotek za głęboko we mnie wejdzie.
ak wkładam mojej kobiecie paluszki to czuje w pewnym miejscu wlasnie tak raczej z tylu taką jakby zgrubienie? Kulke?no ale zeby to bylo tak plytko ze palcami moge sięgnać? a palcow niemam na 20 cm
Bo to punkt G zapewne, palcami szyjki macicy nie dosiegniesz, gdyby tak bylo to wtedy nawet penis 10 cm bylby dla kobiety za dlugi i bolesny.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Emily pisze:na jednej ze ścianek pochwy ( raczej z tyłu) mam takie zgrubienie, coś w rodzaju wystającego "guzka".
Jeśli tak, to optuję za szyjką macicy. (jeśli jest wokół)
*qbass* pisze:właśnie jest na górnej ściance
G-FORCE jest na górnej <browar> .. spoko

vkajot pisze:szyjka jest w dotyku trochę podobna do końca nosa:)
Niech Ci będzie. Jak zwał, tak zwał.
Narwaniec pisze:zauwazylem na dolnej, no dokladnie jakby jakas kuleczka ;o sprawdzalem dzisiaj i dotykalem w tym miejscu ja i kobitka mowila mi ze ja to w ogóle nieboli
... amiała być blondynką, a jest brunetką, albo na odwrót. I co
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”