pytanie do facetów....
Moderator: modTeam
pytanie do facetów....
Witam was koledzy:P mam do was pytanie chociaz mam wrazenie ze kiedys juz byla tu o tym mowa...a wiec..Czy macie jakieś "ale" do stosowania przez kobiete globulek antykoncepcyjnych...szczerze mowiac chodzi mi o to czy ta "piana" co powstaje wam nie przeszkadza.? dzieki z góry...
- taka_jedna
- Maniak
- Maniak
no niestety też sama chciałam sprobować, bo z samą gumką się bałam, tabletek mi nie wolno a metody naturalne na razie odpadają. No ale raz spróbowalismy i niestety nie dla nas. No chyba że dziewczyna jest sucha i ma problemy z brakiem tarcia...to może pomóc. Ale ja wręcz przeciwnie
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Brak tarcia-to raz, a dwa-to okropnie wygląda- jak gaśnica pianowa :563: . Choć nie mniej-środek ponoć skuteczny. Pamiętacie jeszcze tak reklamowane wtedy ohydne globulki "zet"?
Ostatnio zmieniony 12 sie 2004, 15:27 przez Jarek, łącznie zmieniany 2 razy.
Kochać i być kochanym
fish pisze:Za dużo tego i okropnie się ślizgaliśmy. Brak tarcia
hehehe przypomnial mi sie kawal mianowice
Para tanczy na balu i w pewnym momencie chlopak mowi do dziewczyny czy chesz ze mna uprawiac sex dziewczyna mowi tak tylko musze sie przygotowac odwraca sie od chlopaka i wyjmuje zel do pochwy i zaczyna sie smarowac kiedy skonczyla o to samo spytala chlopaka on powiedzial ze tez musi sie przygotowac odwrocil sie i zalozyl lancuchy na penisa potem spojrzal na partnerke i powiedzial ze jest gotow a dziewczyna sie go spytala wladek dlaczego masz lancuch na penisie a on odpowiedzial ze w taka slizgawice bez lancuchow nie wchodze
Ptaszniki to Moja Pasja
I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Choć nie mniej-środek ponoć skuteczny. Pamiętacie jeszcze tak reklamowane wtedy ohydne globulki "zet"?
Ja je doskonale pamiętam. I chyba jeszcze coś było Patentex ale mogło mi się z czymś innym pomylić
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”