Alex pisze:3,4 razy dziennie to już przesyt
Jak dla kogo. Dla mnie jak juz pisalam to kwestia jednej wcale nie dlugiej nocy. A rano znow mozna o ile czas dopisuje
o do 20 stosunków na dobę , mozliwe , ale tylko wtedy gdy była długa przerwa , jeli jednak sex uprawia sie codziennie dzien w dzien , to to uwazam też za niewykonalne
Niom. NIe bylo nic o warunkach pisane. Czy po przerwie czy nie tylko ile facet moze i wiem ze facet tyle moze.
w dodatku nie ściemniaj moon, że Ci się to udało, bądź może udać.
Wszystko jest mozliwe
Mroczny Piskacz, naucz sie czytac ze zrozumieniem do cholery i przestan fgrac idiote.
Mroczny Piskacz pisze:20 razy to samo odkapturzanie mnicha by raczej nie dało rady
Moj majac ze 13 lat ok 20 razy na dobyl to robil. Nie chrzan i nie oceniaj po sobie. I znam facetow ktorzy tez nie mniej.
Mroczny Piskacz pisze:Może on dochodzi w 3 minuty ?
Nie nei dochodzi w 3 minuty.
Mroczny Piskacz pisze:No cóż, Krzysiu, wyjaśnij Moon że jeśli ilość nie idzie w parze z jakością to można co najwyżej być z tego powodu niezadowolonym

Nikt mi nie musi nic tlumaczyc . Ja rozumiem co pisze szkoda ze Ty nie.
[ Dodano: 2006-07-19, 17:36 ]I zgadzam sie z Jarkiem tu nie ma lepszych gorszych.
Pytanie bylo ile facet MOŻE wiec napisalam ile facet moim zdaniem fizycznie moze. A nie czy to dobrze czy źle.