Witam wszystkich i zewracam się z prosbą o radę.
Nie owijając w bawełne mój członek jest strasznie wrażliwy i niewielka iliśc pieszczot ptorafi mnie doprowadzis to końca, nieczuję się z trym dobrze. Chciałbym wytrzymywac do końca.
Czy są jakies techniki oprócz przerywania stosunku? albo jakieś inne sposoby alby załogodzić mój problem ?
Wielki dzięki, pozdrawiam.
problem ..
Moderator: modTeam
- zagubiona_wenus
- Pasjonat
- Pasjonat
można szukać pomocy w sex-shopach (maści i żele opóźniające wytrysk)
lub metoda nazywa się po angielsku "techniką squeeze" polegana tym, że na krótko przed orgazmem, gdy zaczyna się tracić kontrolę nad wytryskiem i nie można go już powstrzymać, członek należy silnie ścisnąć dwoma palcami poniżej "czubka" (inną metodą jest silny, głęboki ucisk miejsca pomiędzy odbytem a moszną). Następuje lekkie uspokojenie podniecenia.
lub metoda nazywa się po angielsku "techniką squeeze" polegana tym, że na krótko przed orgazmem, gdy zaczyna się tracić kontrolę nad wytryskiem i nie można go już powstrzymać, członek należy silnie ścisnąć dwoma palcami poniżej "czubka" (inną metodą jest silny, głęboki ucisk miejsca pomiędzy odbytem a moszną). Następuje lekkie uspokojenie podniecenia.
grzeczne dziewczynki idą do nieba... niegrzeczne idą tam gdzie chcą!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”