P.S. prosze o szczere odpowiedzi
orgazm u kobiet
Moderator: modTeam
orgazm u kobiet
Czesc jestem nowa na tym forum
chcialabym sie dowiedziec (pytanie do kobiet) ile mialyscie najwiecej orgazmow podczas jednego zblirzeni bo chyba dzisiaj pobilam rekord swiata
:D:D
- Załączniki
-
- images[9].jpg (1.89 KiB) Przejrzano 10112 razy
Ostatnio zmieniony 23 lip 2004, 21:18 przez KoZa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mimo ze jestem Facetem ale ostatnio jak po dlugiej przerwie sie kochalem z moja Piekna to ona miala troche tych orgazmow ale ze nigdy niema glowy do ich liczenia wiec nigdy niejest w stanie podac dolkadnej jej liczby ... a co dziwne to ja mialem ich 3 ... i to podczas jednego zblizenia
)) i niemowcie mi tu ze facet niemoze bo wiem z aotopsji ze tak , norki nie opuscilem nawet na moment "chyba ze przy zmianie ukladu "":)) ... co prawda troche to trfalo (jakies 2-3 godzin) ale dalem rade
)
Pozdrowionka
Pozdrowionka
Moze tak moze nie moze ..pprrrryyykkk... kto to wie
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=15837
Wlsnie ... Gdyby nie praca ... praca zawsze przeszkadza w tych magicznych nockach
(( jak ja nienawidze pracy
)

Moze tak moze nie moze ..pprrrryyykkk... kto to wie
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=15837
- megaziomek
- Entuzjasta
A ja nie licze tylko skupiam sie na jakosci. I zawsze jak zaczynam sie kochac to nawet nie mysle o orgazmach. Ani o moim ani o mojego misia. Po prostu sie bawie, tak jakby od niechcenia a moj mis i tak mruczy z roskoszy. No i jakby cos nie wyszlo to nie bedzie wyrzutow sumienia bo przeciez wcale nie probowalam go wykonczyc
Choc wlasciwie zawsze wychodzi 
Ja tez raczej nie licze choc wlasciwie nie wiem czy jest co???
Bo my z Aniokiem kochamy sie dlugo nawet kilka godzin i jest ekstra do tego dochodza pieszczoty wowczas mozna oszalec,potrafimy sie zorganizowac w lozku i nie przeszkadzamy sobie ,chyba ze Aniolek skonczy przedemna i nie chce zeby sie nia bawic to mnie nie dopuszcza do siebie :562:
Bo my z Aniokiem kochamy sie dlugo nawet kilka godzin i jest ekstra do tego dochodza pieszczoty wowczas mozna oszalec,potrafimy sie zorganizowac w lozku i nie przeszkadzamy sobie ,chyba ze Aniolek skonczy przedemna i nie chce zeby sie nia bawic to mnie nie dopuszcza do siebie :562:
@Mav jesli moge sie tak zwracac do pana administratora
wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja ze cos ich laczy i widac ze mieli ostatnio jakis konflikt ktory juz zalatali
Co do orgazmow to jeden za drugich (powiedzmy z gora 5 minutowa przerwa) mialem chyba ze 3... jaesli chodzi o jakis wiekszy przedzial czasowy np 12 godzin to mialem pewnie cos kolo 7 ale nigdy jakos nie licze... mam ciekawsze wtedy rzeczy na glowie
wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja ze cos ich laczy i widac ze mieli ostatnio jakis konflikt ktory juz zalatali
Co do orgazmow to jeden za drugich (powiedzmy z gora 5 minutowa przerwa) mialem chyba ze 3... jaesli chodzi o jakis wiekszy przedzial czasowy np 12 godzin to mialem pewnie cos kolo 7 ale nigdy jakos nie licze... mam ciekawsze wtedy rzeczy na glowie
Zaden rekord
Nie uwierze ze dziewczyna ktora ma 18 czy 19 lat miala 4 orgazmy pochwowe :570: Mozliwe ze mogla miec 2-3 łechtaczkowe pod rzad ale na pewno nie pochwowe. Kobiety latami ucza sie orgazmu pochwowego i nikt mi nie wkreci ze 18-latka mial ich 6 :551:
A wiec wszyscy chlopcy ktorzy mysla ze ich panienka dostala pare orgazmow przy jednym zblizeniu i to w pozycji klasycznej niech sobie uwiadomia ze robi ich w konia i to ladnie :lol:
A wiec wszyscy chlopcy ktorzy mysla ze ich panienka dostala pare orgazmow przy jednym zblizeniu i to w pozycji klasycznej niech sobie uwiadomia ze robi ich w konia i to ladnie :lol:
Z orgazmem jak z wiedzą jednym przychodzi łatwo i bezboleśnie inni muszą ciężko wkuwać. Nie ma schematu obowiązującego wszystkie kobiety. Byłem kiedyś z dziewczyną, która nie była w stanie osiągnąć orgazmu, z resztą nie tylko ze mną, z tego co wiem ma ten problem do tej pory. Natomiast moja obecna miłość, gdy ją poznałem, była dziewicą, w sprawach seksu zieloną jak szczypiorek na wiosnę, co nie przeszkodziło jej przeżyć orgazmu podczas pierwszego razu sic! Do tej pory z resztą nie schodzi poniżej 3-4 "na jeden raz" .
Tak więc wszystko jest możliwe.
:564:
Tak więc wszystko jest możliwe.
:564:
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”