Brak orgazmu :( pomóżcie....:((
Moderator: modTeam
- megaziomek
- Entuzjasta

Jestem 19 letnim chlopakiem.masturbuje sie codziennie po 2-3 razu od kilku lat...podczas stosunku ze swoją dziewczyną nie moge dojść do orgazmu.2 godziny sie kochamy i nic.ona podczas tych 2 godzin doszla 3 razy a ja ani razu.co sie dzieje???martwie sie tym naprawde :567: :567: :567: :567: .pomożcie jak możecie...czy masturbacja jest powodem ze nie moge dojsc do orgazmu???Jaki jest tego powód???pomóżcie!!!!!! :567:
- megaziomek
- Entuzjasta

ale ja niedlugo ide z dziewczyna na dzialke i mamy zamiar sie kochac.
i nie wiem czy bede mial orgazm.kochalem sie z nia juz 3 razy i za kazdym razem nie mialem orgazmu...zobaczymy , moze dzis bedzie dobrze.ostatni raz sie masturbowalem wczoraj...mam nadzieje ze dzis bedzie normalnie.ze bede mial orgazm.ale ja sie wstydze powiedziec dziewczynie ze sie masturbuje i ona jest smutna bo nie wiem w czym jest problem.mysli ze to ona zle cos robi.co ja mam zrobic z tym???powiedziec jej ze sie masturbuje??ale ja sie troche tego wstydze.
hmm może spróbuj tak zrobić,ze przez tydzien nie bedziesz sie masturbował i po tygodniu sprobujcie sie kochać, może pomoże...
Racja Mario. Co prawda u mnie to nie przeszkadza ale może on sie juz od tego uzależnił.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump- megaziomek
- Entuzjasta

Sądzę, że po 2 dniach będzi Ci "lepiej", jeśli robisz to 3 razy dziennie.
Po prostu spada Ci napięcie po masturbacji i dodatkowo nakłada sie stres związany z "koniecznością" Twojego "O".
Tydzień abstynencji to za długo dla Ciebie, ponieważ oraganizm sie sam obroni - polucjami.
Spróbuj za 2 -3 dni.
:569: Ale wyluzuj się do jasnej, ciasnej!!!
Po prostu spada Ci napięcie po masturbacji i dodatkowo nakłada sie stres związany z "koniecznością" Twojego "O".
Tydzień abstynencji to za długo dla Ciebie, ponieważ oraganizm sie sam obroni - polucjami.
Spróbuj za 2 -3 dni.
:569: Ale wyluzuj się do jasnej, ciasnej!!!
KOCHAJ...i rób co chcesz!
- megaziomek
- Entuzjasta

GrzesieQ , ja tez gadalem z nią o grze wstępnej.Wczoraj siedzielismy sobie w parku i sie pieściliśmy ze 30 minut.ale sexu nie bylo.ale bylem pozniej taki napalony na sex ze wydaje mi sie ze mial bym orgazm.Dziewczyna ma teraz okres i trzeba poczekać aż jej przejdzie i wtedy spróbujemy.Mam nadzieje ze bedzie dobrze... :570:
- megaziomek
- Entuzjasta

No tak Inni maja problem ze zawczesnie inni ze za pozno a inni ze wcale ... To jest tak ... Jak masz przedwczesny to musisz sie czesto klepac a jak niemasz wogle to najlepiej zaprzestac tego procederu ... no chyba ze wolisz sie klepac niz kochac sie z ukochana ... 2-3 razy dziennie to troche przesada ... rozumiem pare razy na tydzien ale na jeden dzien ... zastanow sie
Pozdrowionka
Moze tak moze nie moze ..pprrrryyykkk... kto to wie
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=15837
- megaziomek
- Entuzjasta

dopiero co sie kochałem i znow nie mialem orgazmu.nie moge sie skupic.niewiem dlaczego:((pomozcie :567: :567: :567: :567: :567: mam wielki problem :567: :567:
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”