Ile moge wsadzic palca?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
nata
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: nata » 13 sty 2006, 15:54

agna_cz pisze:z tego co zaluwazylam, wiekszosc 15 latek zna sie lepiej na antykoncepcji, niz ja jak mialam lat 20. takie sa fakty.

ale nie o to mi chodziło
mi się wydaje że za sex powinny się brać tylko osoby przygotowane na konsekwencje tego
żadna antykoncepcja nie jest w 100% skuteczna

Chłopak skoro porozumiewacie się z dziewczyną za pomocą "głuchego telefonu" to chyba nie jesteście zbyt dojrzali
Awatar użytkownika
mrTea
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: mrTea » 13 sty 2006, 16:26

Sorry młody, ale musze się zgodzić z Natą.

nata pisze:że za seks powinny się brać tylko osoby przygotowane na konsekwencje tego
żadna antykoncepcja nie jest w 100% skuteczna

W wieku 16 lat nie masz szans na utrzymanie ew. dziecka. A jeśli Tobie i Twojej dziewczynie wydaje się, że pigułki załatwią wszystko to „troszkę” się mylicie.

Zresztą po co „na siłę” pchać się w seks skoro jest wiele metod do doprowadzenia kobiety do orgazmu. Sam napisałeś, że Ci się to udało.

Więc może powinniście to oboje poważnie przemyśleć... Naprawdę chciałbyś być już teraz ojcem?
żyj teraźniejszością, dzień wczorajszy przeminął, jutrzejszy może nigdy nie nadejść...
Smak_sera
Bywalec
Bywalec
Postautor: Smak_sera » 13 sty 2006, 17:42

hmm, ja tam moze mam male paluszki ale bardzo zwinne i umiejace dac kobiecie orgazmy nie z tej ziemi,proponuje palec wskazujacy, szybkie dotarcie do punkciku g , do tego oczywiscie dobra minetka i orgazm u kobiety murowany:))
(L)
Awatar użytkownika
Chlopak89
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Chlopak89 » 14 sty 2006, 23:41

ForsakenXL pisze:Ona 'psiapsiułce', on obcym ludziom na forum - oto definicja dojrzałej miłości

To jest anonimowe forum i po to jest zeby pomagac ludzia w ich problemach...tak tez robie, a jesli kogos urazilem to wybaczcie :/

Dzindzer pisze:no co psiapsiuła to dobry nosnik informacyjny, przekazuje jej facetowi cos w "sekrecie" przed nia a on sie rajcuje jak nie wiem co, że udało mi sie taki "sekret" wydobyc z kolezanki

Mozna powiedziec ze miedzy nami jest taki ukladzik pewnego rodzaju.Moja dziewczyna wie, ze jej kolezanka mowi mi o tych rzeczach. Nie wiem jak to wam wytlumaczyc bo sam tego nie potrafilem do niedawna zrozumiec...
Awatar użytkownika
runeko
Weteran
Weteran
Postautor: runeko » 15 sty 2006, 01:43

To co teraz piszesz jest po prostu zalosnym gowniarstwem.

Przeczytaj raz jeszcze swoje posty. Jak sie nie zawstydzisz chociaz przy jednym to znaczy, ze nie dorosles do tego, co robisz. Prosilabym jednak, zebys nie zostawial mi wiecej prywatnych wiadomosci w stylu:'ona miala orgazm a to ciebie twoj facet nie zaspokaja'.Bardzo dojrzale. Bo zapewnie siedzisz we mnie i czujesz co mnie zaspokaja. Nie ta mentalnosc, nie moj poziom.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 15 sty 2006, 12:31

Już wcześniej delikatnie sugerowałem Chlopakowi89, że dojrzałość nie jest jego mocną stroną, ale tylko się zacietrzewił.

Clopak89: Co innego szukanie rady, a co innego przechwałki "co ja to właśnie zrobiłem, a co ona ma zrobić mi".
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 15 sty 2006, 21:30

ForsakenXL pisze:a co innego przechwałki "co ja to właśnie zrobiłem, a co ona ma zrobić mi".

dokładnie jest tu wielu bardziej doswiadczonych forumowiczów którzy wiele w zyciu juz robili i oni jakos takich rzeczy w takiej formir nie wypisuja. Zastanów sie troszke nad soba, nikt nie wymaga od ciebie dojrzałosci 20 parolatka, ale jakiejs ogłady nawet na posiomie tych twoich 16 lat
Moolin
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Moolin » 29 cze 2006, 15:51

A ja to widze tak....

15 lat to faktycznie za mlody wiek jak na takie pomysły.....

kiedy sie ma 15 lat chce sie poznawac swiat ...ja to rozumiem...sama tak mialam...ale seks to nie ma mowy!!!! po pierwsze ich terazniejsza "robocizna" prowadzi do seksu na 100% a po drugie gdzie takie zabawy na ten wiek?!:> ja to zrobilam majac prawie 19 lat....i wcale nie zaluje..ze tak dlugo czekalam....pozniej sie zastanawialam nawet czemu nie czekalam dluzej....a jesli chodzi o seks w takim wieku to po co psuc sobie psychike?takie zabawy jak seks oralny we wczesnym wieku naprawde moga pozostawic uszczerbek na psychice...zastanowicie sie
"Chcę uciec stąd....poszybować gdzieś...."
odwrócona18
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: odwrócona18 » 30 cze 2006, 00:05

ja tez tak mysle ze 15 lat to troche za malo na takiego rodzaju pieszczoty ja mam 18 lat chodze z chłopakiem prawie 2 lata i jeszcze nie probowalam pieszczot oralnych dopiero do tego docieramy i jest nam z tym bardzo dobrze bo po co sie spieszyc trzeba sie uczyć siebie nawzajem poznawac swoje ciala
pozdrawiam
"jak zapalniczka płomień...jak sucha studnia wodę..."
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 30 cze 2006, 08:49

odwrócona18 pisze:ja tez tak mysle ze 15 lat to troche za malo na takiego rodzaju pieszczoty ja mam 18 lat chodze z chłopakiem prawie 2 lata i jeszcze nie probowalam pieszczot oralnych dopiero do tego docieramy

To Ty. A ktoś inny może mieć inaczej. Czy to tak trudno pojąć?! czy ja np piszę, że każdy powinien mieć brodę, bo ja ją mam? :]
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 30 cze 2006, 09:09

czy ja np piszę, że każdy powinien mieć brodę, bo ja ją mam? :]

co jak co, ale brody nie zapuszcze <foch>
odwrócona18 pisze:ja mam 18 lat chodze z chłopakiem prawie 2 lata i jeszcze nie probowalam pieszczot oralnych dopiero do tego docieramy i jest nam z tym bardzo dobrze bo po co sie spieszyc trzeba sie uczyć siebie nawzajem poznawac swoje ciala

jak chcesz poznac swoje cialo , jesli go nie badasz :>
z perspektywy czasu stwierdzam, ze nie ma sie co za dlugo certolic w podchody <pijak>
druga randka na lozko jest w sam raz <diabel>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 30 cze 2006, 09:41

w chlopaku pewnie juz zbyt duza ilosc hormonow buzuje jak to wszystko idzie w tak wolnym tempie...
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
alkimja

Postautor: alkimja » 17 lip 2006, 15:09

Nie zgodzę się z niektórymi wypowiedziami co do odczuwania rozkoszy przez nastolatki!.....ja już teraz potrafie przeżywać orgazm poprzez pieszczoty baaardzo intensywnie a mój facet wcale nie musi byc taki delikatny przy choćby wkładaniu palców.... <aniolek> wrecz przeciwnie....im szybciej i mocniej tym lepiej....
A poza tym jak sie kogos naprawde kocha to nie odczuwa sie żadnego bólu nawet przy najbardziej gwałtownych pieszczotach.......

ale to moze tez zalezy od wieku i doświadczenia partnera....bo ja akurat mam duzo starszego od siebie wiec on potrafi troche lepiej zaspokoic niż nastoletni gówniarz
Awatar użytkownika
zagubiona_wenus
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zagubiona_wenus » 17 lip 2006, 15:13

alkimja pisze:A poza tym jak sie kogos naprawde kocha to nie odczuwa sie żadnego bólu nawet przy najbardziej gwałtownych pieszczotach.......

naprawde tak uważasz?? dla mnie to kompletna bzdura, co ma miłość do bólu?? chyba że toś jest masochistą
grzeczne dziewczynki idą do nieba... niegrzeczne idą tam gdzie chcą!
alekz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: alekz » 17 lip 2006, 15:16

alkimja pisze:bo ja akurat mam duzo starszego od siebie wiec on potrafi troche lepiej zaspokoic niż nastoletni gówniarz

Tylko ciekawe co go pchnelo do tego, ze wzial sie za "nastoletnią gówniarę". Być może nie potrafil zaspokoic kobiety w swoim wieku ?
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 17 lip 2006, 16:45

alkimja pisze:mój facet wcale nie musi byc taki delikatny przy choćby wkładaniu palców.... <aniolek> wrecz przeciwnie....im szybciej i mocniej tym lepiej....
A poza tym jak sie kogos naprawde kocha to nie odczuwa sie żadnego bólu nawet przy najbardziej gwałtownych pieszczotach.......

Toz podobno nic jeszcze z nim nie robilas <pijak> jak przeczytalam w innym topiku.Ale widac juz nieaktualny
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 17 lip 2006, 18:00

Toz podobno nic jeszcze z nim nie robilas jak przeczytalam w innym topiku.Ale widac juz nieaktualny
Uprzedziłaś mnie, sam miałem to napisać... :P
Tylko ciekawe co go pchnelo do tego, ze wzial sie za "nastoletnią gówniarę". Być może nie potrafil zaspokoic kobiety w swoim wieku ?
Hmmm....
Nie sądzę. <evilbat>
lady.26

Postautor: lady.26 » 17 lip 2006, 21:25

Wstreciucha, to troche nie pedagogiczne pisać o seksie na 2 randce, skoro dzieciaki buszują po tym forum. <diabel>
Zresztą. nie sądzicie(może ze mną cos nie tak.. ) ze to troche dziwne żeby dziewczyna szła z ojcem do ginekologa na pierwsze badanie( tak napisał autor postu)???
Awatar użytkownika
Sto-lat
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sto-lat » 17 lip 2006, 21:33

jak chcą to niech się "parzą" w tym wieku chcą i mogą to wszystkiego najlepszego :)
co nie zmienia faktu, że dojrzałość (którą można wyczytać z postów) można kwestionować
such a perfect day....
blanka
Bywalec
Bywalec
Postautor: blanka » 17 lip 2006, 21:37

Jakie forum taki poziom wypowiedzi. A raczej jacy użytkownicy taki poziom. Robię off topa ale to mnie wali. censored censored censored
Maggot
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Maggot » 17 lip 2006, 22:56

A jeżeli 16 letnia dziewczyna umie doprowadzić sie do orgazmu podczas masturbacji to jeśli jej partner będzie wiedział co robić z rączkami - też mu się uda, prawda? Jak coś chyba nie ma nic złego jak chwyci jego rękę i zacznie nadawać odpowiednie tępo czy ruchy?
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 17 lip 2006, 23:00

Jak coś chyba nie ma nic złego jak chwyci jego rękę i zacznie nadawać odpowiednie tępo czy ruchy?

Jeszcze raz mi tu pomyślisz, że to MOGŁOBY być coś złego <mlotek>
To jest właśnie przeciwieństwo kłodowatości, to jeden z fajniejszych sposobów w jaki się może niedoświadczona dziewczyna zachować. Przekaż tej "16-letniej dziewczynie", że jej życzę powodzenia ;) <browar>
soul of a woman was created below
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 17 lip 2006, 23:04

Maggot pisze:Jak coś chyba nie ma nic złego jak chwyci jego rękę i zacznie nadawać odpowiednie tępo czy ruchy?
To podoba się facetom... :) NIE MA W TYM NIC ZŁEGO :)
zadurzona
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zadurzona » 18 lip 2006, 08:08

kazda kobieta jest inna, tak jak każdy ma inne ciało tak i pochwy też się od siebie różnią... po prostu ją zapytaj, albo nich sama Ci pokaże... i tutaj raczej nie chdozi ile mozesz włożyć palca tylko ile! Nie polecem wiecej niż dwóch... Boto mogło by już naewno zaszkodzić błonie, długość nie ta tutaj dużo do powiedzenia... ;) pozdrawiam
alkimja

Postautor: alkimja » 18 lip 2006, 11:26

ja nie wspominałam o pieszczotach....mówiłam o samym seksie....ale cos tam zawsze sie robi z ukochaną osobą.....

[ Dodano: 2006-07-18, 11:32 ]
zagubiona_wenus pisze:naprawde tak uważasz?? dla mnie to kompletna bzdura, co ma miłość do bólu?? chyba że toś jest masochistą

chodzi mi o to że jesli sie psychicznie ktos przygotuje do tych spraw (a przy kochanej osobie to jest łatwiejsze) to wtedy jest sie bardziej rozluznionym itd.....i mniej sie odczuwa "ból".....
Awatar użytkownika
zagubiona_wenus
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zagubiona_wenus » 18 lip 2006, 12:08

alkimja pisze:chodzi mi o to że jesli sie psychicznie ktos przygotuje do tych spraw (a przy kochanej osobie to jest łatwiejsze) to wtedy jest sie bardziej rozluznionym itd.....i mniej sie odczuwa "ból".....

ale jednak ból zawsze zostaje bólem. jeśli go sie odczuwa to nie jest przyjemne uczucie i takie pieszczoty nie sprawiają przyjemności. nie należy się do niczego zmuszać
grzeczne dziewczynki idą do nieba... niegrzeczne idą tam gdzie chcą!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”