mac87 pisze:Dobra z was parka hehe
Akurat w tym względzie jestesmy bardzo udana parką
Moderator: modTeam
ane pisze:rozbiera sie do naga i staje przed wami
pani_minister pisze:oddycha*
* klik
Imperator pisze:Podręcznik piszesz albo ke?
Imperator pisze: Ale jak się do niego poprzytula, to odżywa i wtedy zacznie działać.
TedBundy pisze:Brać mogę prochy albo paczkę fajek z półki
ane pisze:tak z ciekawości do dziewczyn i chłopaków...w jaki sposób wasz partner daje do zrozumienia ze ma ochote na sex? jakieś ciepołe słowa, "złowieszczy" uśmiech na twarzy, rozbiera sie do naga i staje przed wami czy może porywa do łożka??
shaman pisze:Dobrym sposobem na zrozumienie się bez słow, jak i mogącym dodatnio wpłynąć na życie seksualne są określone umowne (niekoniecznie wypowiedziane) gesty i sytuacje. Chodzi o sytuacje, które znaczą że "dziś to będzie się działo". Np. świece wieczorem, wino do kolacji, określona muzyka przy której para zwykła się kochać, czy chociażby czerwona żarówka w lampce nocnej, cokolwiek. Takie drogiazgi powtarzane konsekwentnie tworzą system bodźców.
Imperator pisze:Moja dziewczyna nigdy nie potrzebowała kolacji przy świecach, wina, czerwonej żarówki i takich tam pierdółkowatych afrodyzjaków. Po prostu samo wychodziło.
złotooka kotka pisze:Ja bym sie jednak nie obrazila, za taka niespodzianke ze swiecami, goraca kapiela i tym podobnymi bzdurami.
Chyba nie do końca zrozumieliście, o co chodzi shamanowi. Bo coś w tym jednak jest , może kiedyś się dowiecie
Imperator pisze:Czego się niby mamy dowiedzieć panno Megane?
megane pisze:Mam nadzieję, że rozumiesz, bo lepiej tego nie wytłumaczę. Może jestes inny i u Ciebie to nie działa, ale wiem po sobie, że to prawda.
megane pisze:Chyba nie do końca zrozumieliście, o co chodzi shamanowi.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 89 gości