Cook'Year pisze:Ja widzę w takich sytuacjach coś z nacinaniem ciał, zlizywaniem z siebie nawzajem krwi, w jakmiś mistycznym uniesieniu.
Nie no przegięcie jak dla mnie
Moderator: modTeam
Cook'Year pisze:Ja widzę w takich sytuacjach coś z nacinaniem ciał, zlizywaniem z siebie nawzajem krwi, w jakmiś mistycznym uniesieniu.
Wstreciucha pisze:why not sprobujmy, a potem zjemy kota
Wiesz moon, zgodnie z twoim rozumowaniem to Mickiewicz miał jakieś 12 lat pisząc 'Romantyczność', a Rafał Wojaczek nie wyszedł nawet z przedszkolaale biore pod uwage wiek autora owej fantazji
Wiesz moon, zgodnie z twoim rozumowaniem to Mickiewicz miał jakieś 12 lat pisząc 'Romantyczność', a Rafał Wojaczek nie wyszedł nawet z przedszkola jezor
agna 24 pisze:a wiecie co mi sie marzy?
LODY
DUUUZO LODÓW
Wstreciucha pisze:fajnie jest zrobic lodzika popijajac lodowata wode wbrew domyslom "napiecie nie opada" lyczek wody na schlodzenie wnetrza buzki i kilka ruchow, znowu lyczek i tak dalej i tak dalej gwarantuje eksplozje z okrzykiem
agna 24 pisze:ja zaliczylam kilka toalet publicznych: empik, pkin, jakies centra handlowe, kina... raz nawet w toi toi.... ale to dawne czasy byly..
tez dobreagna 24 pisze:byc cala w jego sokach.....
zeby wypelnil dzis wszystkie moje otworki...
a pozniej, przytulil mocno, powiedzial "dziekuje kochanie" i zasnal wtulony we mnie
dobre dobreagna 24 pisze:eh.... no wiesz, anal ja bardzo lubie, wiec to nie bylo moim marzeniem. a z polknieciem byla smieszna sprawa, bo najpierw robilam mu dobrze reka, i w pewnym momencie mialam ochote wziasc do buzi, i akurat okazal sie to ten "wlasciwy" moment..... sprobowalam go z zaskoczenia
TedBundy pisze:ostatnio mi po głowie łazi "szybka akcja bydgoskiej policji", że tak rzeknę. Od progu. Bez romantycznego pitu pitu w bierki elektryczne. Ostro. Już o tym dyskutowaliśmy, chęci są
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 321 gości