Chyba u Was. W moijej klasie w LO były moze z 3 dziewice.megane pisze:... Mam wrażenie, że ten problem jest najpoważniejszy wśród roczników od 90 w górę.
Z mojej klasy z gimnazjum ok. 5 osób juz nie bylo jak je konczylo ;P
Moderator: modTeam
Haro pisze:Bo we wsi mydla zabrakloCo Ty za bzdety stary sadzisz. Jak mieszkasz w takim miejscu, gdzie natezenie dziewczyn na jeden metr kwadratowy jest rowne 2 kolesiom, to nie dziwie sie, ze nie mozesz znalezc dziewicy.
Byc kobietą,być kobieta...[img]http://C:\Documents%20and%20Settings\domek\Moje%20dokumenty\Moje%20obrazy[/img] [/center]
aniooolka pisze: mnie na osiedlu to mało dziewic jest i to sie widzi gołym okiem
runeko pisze:Twoje posty bija mnie po oczach.. Niestety, nie trescia a kolorem...aniooolka pisze: mnie na osiedlu to mało dziewic jest i to sie widzi gołym okiem
Ja rozumiem, ze masz w oczach kur**ko-radar. Ewentualnie bawisz sie w ginekologa z kolezankami...
frer pisze: a są i takie co uprawiją seks w wieku 13 lat. Nawet szkoda gadać o tych co uznają za normalne żeby zrobić facetowi loda czy pójść z nim do łóżka po kilku godzinach znajomości.
R1 pisze:Siostra mojego kolegi właśnie przechodzi takie uświadamianie w szkole, oczywiście przedmiot przygotowanie do życia w rodzinie, czy jakoś tak, prowadzi tzw. kobieta uduchowiona. Takich bzdur, które wpaja im do głowy, to ja już dawno nie słyszałem. Bo czy normalne jest mówić uczniom, że stosowanie pigułek antykoncepcyjnych to prawie jak aborcja (bo za ich pomocą nie dopuszczamy do poczęcia dziecka itp). Na szczęście dzisiejsza młodzież własny rozum ma i niektóre tego typu rzeczy traktuje z przymrużeniem oka.
odwrócona18 pisze:ja mam 18 i nie spieszy mi sie do seksu chyba jestem jeszcze tym "starszym"pokoleniem
mon_cheri pisze:dzieki temu ze chcialam z tym poczekac moj facet ktorego naprawde love mnie zucil bo moze sobie znalesc dziewczyne ktora da mu wszystko i obecnie czuje sie troche wybrakowana i nie spelniona jako kobieta..
Nie wiem. Ja mialam wczesnie bo chcialam i uwazam ze bylam gotowa na seks. Wiedzialam wiecej o antykonpecji niz niejedne tu wypisujace 2X latki. Te same powody u mnei przynajmniej byly co u tych 19-20 latkow co sex zaczynaja.paula19 pisze:Zastanawia mnie czym to idzie że dziewczyny chcą jak najwcześniej
moon pisze:uwazam ze bylam gotowa na seks
guerrilla pisze:Niedziewica to już jest ku**wa...? no sorry ludzie
guerrilla pisze:Jak 16 stka ma stałego partnera i chce z nim to zrobić i czuje sie komfortowo i do tego bezpiecznie( antykoncepcja) to ja nie wiem w czym problem i osobom postronnym nic do tego.. Każdy żyje tak jak chce żyć
śmieje w duchu....
guerrilla pisze:sprawa i ich rodziców że im wartości nie zaszczepili w ich małych móżdżkach
runeko pisze:Tu sie nie ma z czego smiac. Nie dosc, ze upada duma jednostki to upada panstwo, ktore ma byc na tej mlodziezy budowane. Juz teraz nie jest barwnie. Pomyslmy zatem, co bedzie, gdy my przejdziemy na emerytury, a oni przejma wladze, zasiada na stolkach. Moralnosci nie bedzie
guerrilla pisze:zachowaćTo że Ty masz jakies traumatyczne przyżycia
guerrilla pisze:Poniżej 16 roku życia no to fakt troszke przesada...
guerrilla pisze:Nie mam zamiaru myśleć o ich moralnym upodleniu, mnie to rybka, obracam sie w takich środowiskach że żadko mi sie zdarza cos takiego widziec ...
runeko pisze:Czyli 15 lat i 8 miesiecy to zle? Swietne rozumowanie
runeko pisze:Najprosciej jest zamknac oczy.
guerrilla pisze:a jak piszesz że nie traumatyczne tylko śmieszne to sama sobie przeczysz swoim tezom..
guerrilla pisze:ale cóż mam swoje zdanie i powinnaś to uszanować a nie wjeżdzac na mnie bo i tak przeciez nic Ci to nie da oprócz złudnej satysfakcji...
" Only God can judge me"
runeko pisze:Z pewnymi pogladami trzeba walczyc
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 269 gości